Bu düşünceler kişiden kişiye değişmekte. Benim beklentim samimi, dürüst ve fikrimi dinleyen biri olmasıdır.

Bu düşünceler kişiden kişiye değişmekte. Benim beklentim samimi, dürüst ve fikrimi dinleyen biri olmasıdır.

Genel olarak aşk ve sevgi beklentileri olur yani olmalı. bunların dışında ki istekleri ben daha çok çıkar ilişkisi olarak bakıyorum.
yani saygılı olmalı bunun dışınd anlayışlı ev güvenilir olmalı. mutlaka sadık olmalıdır. ve sevdiği kişiye asla kötü davranmamalı veya yalan söylememelidir.
Benim ilk derdim olduğu gibi dürüst. Bulunduğu kabın şeklini almayan bir duruşu olan bir insan olması. Güven kokması, güçlü bir kişiliği ve bedeni olması sanırım. Beklediğim şeyler sahiplenilmek ama kısıtlama tarzında değil. İyi olduğumda yanımda kalıp kötü yanımı gördüğü zaman da benimle baş başa olduğunda iletip beni kimseye ezdirmemesi. Beni benden edindiği çıkarlar için değil kendim olduğum için sevmesi ve seçeneklerinden biri olarak görmesi yerine tek seçeneği olarak görmesi diyebilirim. İletişim konusunda ise sürekli kendini savunma modunda tutmak yerine beni bir taraf değil ikimizi bir bütün olarak görüp algılaması
Benim beklentim;
Daha çok uzarda aslında, en önemlileri bu..😂
☺️☺️dimiiiiu
Benim beklentilerim
Ekliyorum 😂😂
Güven
Oho hiç sorma bunlar şimdi aklıma geldi
Aynn öyle 😂😂😂
Cevap
4Cevap
İlgi, ilgi, ilgi, anlayış, sevgi, merhamet, saygı, sadakat.
Benim hayatımda olmayan hersey
Çıkmaz sokak :))
Hiç uğramasın en iyisi 😁
Şahsen ben konuşmasını bilen, ailesine ve aileme tepeden bakmayacak, anlayışlı, merhametli ve hoş sohbet biri olmasını beklerim. Ben de aynı şekilde böyle davranmaya çalışırım, en önemli şey anlayış.
Kadınların genellikle beklentisi dinlenilmek ve anlaşılmaktır. Erkekler ise kendilerine güvenilmesini ister.
İlişkinin durumuna göre değişir.
Romantizm
Karşılıklı uzlaşma
Sadakat
Sevgi saygı ilgi 👍🏻
Beni taşımalı 😌
Sevgi saygı anlayış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?