• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Yeni YılYeni Yıl
  • GündemGündem
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Yeni Yıl Yeni Yıl
  • Gündem Gündem
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Sevgili olmak ne demek size göre?

yoionna
yoionna Takip Et
Yoda Yaş: 43
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor

Kimler sevgilidir? sevgili olmak ne demektir ? Size göre. Ne zaman sevgiliyiz biz diyebiliyorsunuz? Sevgili ne demek?

Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ne zaman ki hayatı paylaşmanın farkına varıyorsun, partnerinden ayrılınca özlüyorsun o zaman sevgiliyiz diyebilirsin bir parça...

Ufaktan tartışmalar başlar, darılırsın, küşersin, sonra kıyamaz barışırsın, bir öpücükle unutursun tüm dargınlıkları işte o zaman sevgiliyiz dersin...

Hasta olur başından ayrılmazsın, ailesinden önce yanında olursun, dualar eder, gözyaşları dökersin, o iyileşir sen de iyileşirsin... Bir oğlunuz olur evinize neşe dolar, müşterek yaşama adına her şey paylaşılır: mutfak, bulaşık, temizlik, ev, yatak, hayat... İşte o zaman evliyiz diyebilirsin..

Uğruna her şeyi göze alırsın, canı yanarsa canın yanar, gözünden akan bir damla yasa kıyamazsın; iki cilve yapar karşısında erirsin, bir gülücüğü dünyaya bedel, bir öpücüğü sana can verir... İşte o zaman biz biriz diyebilirsin...

Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun süren aşklara,

Yüreğimden yüreğinize büyük bir saygıyla...

12
    0 Yorumla
Kapat

En İyi Cevaplar

• sersery
    sersery Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

birlikteyken iki kişi için de yer ve zamanın önemini kaybetmesi,

gözlerine baktığında dünyada senden mutlu insan yokmuş gibi hissetmek ve her şeyi unutmak,

o günlük ayrılma vakti yaklaştığında bir sonraki buluşma gününü beklemeye başlamış bulmak kendini,

ortamda saçma bir müzik bile çalsa rahatsız olmamak,

karşındakinin yaşadığı sorunları kendi sorunların gibi algılayıp çözüm üretmeye çalışmak ve çözüm bulana kadar da onu üzmemek için belli etmemek aşık olmak belirtileridir bence.

Aşk olmadan sevgili olmanın da pek anlamı yok ;)

3
    0 Yorumla
  • BuzHanım
    BuzHanım Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

Sevgili ne demek?

Beraber olmaktan ve zaman geçirmekten maksimum zevk aldığın, "o zamanlar hiç bitmesin" dediğin, üzmekten ve kırmaktan en çok korktuğun, mutlu olması için çabaladığın kişidir. Yeri geldiğinde üzüntünü, mutluluğunu paylaştığın kişidir. Ona sevgini hissettirmek için varını yoğunu ortaya koyduğun, beraber bir hayat sürmek için çabaladığın kişidir. Kimi zaman canını yakacak olmasına rağmen vazgeçemediğin kişidir. Yeri geldiğinde saatlerini verip yemek hazırladığın, gerekirse karşısında istediği hale bürüneceğin kişidir.

Sevgili, gerçekten sevildiğini hissettiğin zaman dünyanın merkezine koyduğun kişidir. :)

Sevgili olmayı anlamanın yolu, gerçekten sevdiğini ve sevildiğini anladığın zaman ortaya çıkar. Karşılıklı şekilde duygularınızı paylaşır ve yolunuza birlikte her şeyi paylaşarak devam edersiniz.

2
    0 Yorumla
  • mipikpik
    mipikpik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Sevgili hem çok iyi arkadaş, hem dost, hem de çok çok sevilen kişidir. Sevgili olmak aşık olan iki kişinin birbirlerine aşık olduklarını fark etmesiyle başlar, kendinden çok karşındakini düşünmekle devam eder, bir dakika bile aklından çıkmaz, ona zarar gelmesinden korkmaya başlarsın.

3
    1 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

katılıyorum.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

16

Cevap

31

Cevap

• arkeologcu
    arkeologcu Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    1 yıl

Son zamanların belki de en zor anlaşılan durumu sevgili miyiz yoksa değil miyiz? Hal böyle olunca sevgili olmak ne demek soruları da çoğaldı tabii :) Şimdi birlikte sevgili olmak ne demek birlikte bakalım :)

Flört ve sevgili aynı şey mi?

Flört ve sevgili olmak, ilişki aşamaları içinde farklılık gösterir. Flört, genellikle tanışma sürecidir ve karşılıklı ilgi sinyalleriyle başlar. Bu aşamada iki kişi birbirini tanımaya çalışır, hoşlandıklarını belli ederler. Flört süreci, romantik bir ilişkiye adım atmanın ilk evresidir. Sevgili olmak ise, bu flört sürecinin ardından, iki kişinin birbirine duygusal olarak bağlandığı ve ilişkiyi daha ciddi bir boyuta taşıdığı aşamadır. Sevgililikte, sadakat, bağlılık ve derin bir duygusal bağ bulunur. Kısacası, flört başlangıç, sevgili olmak ise ilişkinin olgunlaşmış halidir.

Sevgili ne zaman denir?

Sevgili iki kişinin romantik bir ilişki içinde olduklarını hissettiklerinde ve bunu karşılıklı olarak kabul ettiklerinde kullanılır. Genellikle flört dönemi geçtikten sonra, duygusal bağın güçlendiği, sadakat ve bağlılığın arttığı noktada sevgili olunur. Bu aşamada, çiftler birbirlerini daha iyi tanımış, paylaşımlarını ve gelecek planlarını netleştirmiş olurlar. Sevgili olma kararı, genellikle açık bir konuşma ile belirlenir ve her iki tarafın da duygularını ifade ettiği bir süreçtir. Bu durum, ilişkinin daha ciddi ve uzun vadeli bir yola girdiğini gösterir.

Sevgili yapmanın amacı nedir?

Sevgili yapmanın amacı, hayatı paylaşabileceğiniz, duygusal destek ve sevgi bulabileceğiniz bir partner edinmektir. Birlikte zaman geçirmek, anılar biriktirmek, birbirinizi tanımak ve anlamak bu sürecin temel taşlarıdır. Sevgili olmak, yalnızlığı gidermenin ötesinde, karşılıklı güven, saygı ve bağlılık geliştirmektir. Ayrıca, ortak ilgi alanlarını keşfetmek, birlikte büyümek ve olgunlaşmak, hayatın zorluklarına beraber göğüs germek de bu ilişkinin getirdiği avantajlardandır. Kısacası, sevgili yapmak, yaşam yolculuğunda yanınızda olacak özel birini bulma arayışıdır.

Sevgili olmak ne demek?

Sevgili olmak, iki kişinin romantik ve duygusal bir bağ kurması anlamına gelir. Bu bağ, karşılıklı güven, sevgi, saygı ve bağlılık üzerine inşa edilir. Sevgili olmanın temelinde, birbirini desteklemek, anlamak ve paylaşmak vardır. Birlikte zaman geçirmek, anılar biriktirmek ve ortak hayaller kurmak ilişkinin önemli parçalarındandır. Ayrıca, sevgili olmak, her iki tarafın da ihtiyaçlarına ve duygularına değer vererek, empati ve anlayışla hareket etmeyi gerektirir. Kısacası, sevgili olmak, bir bütünün iki yarısı olmayı kabul etmek ve bu yolda birlikte ilerlemektir.

0
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Hiçbir şeyin olan birinin zamanla her şeyin haline gelmesidir. Bir çeşit kumardır.

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 61,3b cevap paylaştı.

Sevgili olmak her zaman sevdiğinin yanında olmaktır.

0
    0 Yorumla
  • addictive
    addictive Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.

Bana gore sevgili cok genel kapsamli bir sozcuk. Ve gonulden baglanilan, karsilik beklemeden, saf ve temiz duygularla sevilen, sevilmeye deger kisidir bana gore. Bu kelimeyi tek bir insanla sinirlamak olmaz. Annemizi, babamizi, kardeslerimizi, bazi dostlarimizi ve hatta Yaradan'I bu tarz duygularla sevmez miyiz? Ayrica sevgili sozcugu gelisi guzel, sevgi olmayan ve hak etmeyen insanlara soylenmeyecek kadar ozeldir.

2
    2 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

hım genelleştirmişsin.

Yorumla
    • addictive
      addictive
      +1 yıl

Ama eger sadece karsi cinse duyulan sevgi ise; sevgili(m) diyebilmek icin saygi, guven, sadakat gibi duygu ve davranislarda bir sorun yok ise sevgili denilebilir. Malum gunumuzde iliskilerde; pastane de bulusanlar da kullaniyor bu kelimeyi cinsel birliktelik icin beraber olanlarda.

Yorumla
  • williamsmith
    williamsmith Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

insanlar şehvete ve karşı cinse olan ilgiye sevgili adı takıyorlar, ben bunu doğru bulmuyorum, açıkçası bu kişiler de sevgili adı altında sadece cinsel isteğinin peşinden giden biri olduğunun farkında değiller, bu kadar boşanma ve ayrılığın sebebi hep budur, insanlar gerçek sevginin ne demek olduğunu bilmiyorlar, hormonların pembeleştirilmiş haline sevgili aşk adı takıyorlar, hiçbir kişisel gelişimi olmayan kişiler, samimiyetsiz ve kavga gürültü dolu saçma sapan ilişkilerle uğraşıyorlar, gerçek sevgili bu değildir, gerçek sevgi uğrunda gerçekten ölümlere gidebileceğin, hayatını uğrunda feda edebileceğin, ruhen birbirinizi tamamladığınız kişidir, maddiyat değil maneviyattır, şimdiki gençlerin algısı ise 20 sevgili değiştirmek, bu aslında hava atılacak bir durum değil aksine ne kadar basit ruhlu biri olduğunun göstergesi.

0
    0 Yorumla
  • Dreadlock
    Dreadlock Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 63%
    +1 yıl

bence sevgili demek adı üstünde sevgi-li birbirne karşılıkşı sevgi gösteren ve bundan emin olan kişilerdir genel olarak sevgili herzaman olan bişeydir iyi kötü farketmez her işin sonunda birbirnizden kopmadıgınz an daha çok bağlandıgız zamandır gerçekten bunu yaşayanlar bilir :)

2
    0 Yorumla
  • GevezeGeeberik
    GevezeGeeberik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

onun ellerini tutup susarak gözlerine baktığımda. onudna benim düşündüklerimi düşündüğünü hissettiğimde. saatin ve zamanın durdugu anda sevgilisinizdir.

1
    1 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

ya sonra sevigliyiz anlaşması nasıl yapılırkarşılıklı ?Hayır aynı şeyi düşündüğümüzü nasıl anlıycaz ?

Yorumla
  • destroyer
    destroyer Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

sanırım ben bunun sadece lisede yaşamıştım... bir hafta bir kızı düşünüp, onunla aramıda geçenler olduğunda sevgiliydik diyebiliyordum. ama maksimum süre 2 hafta oluyordu, sıkılıp başka sevgili buluyordum yada onlar benim kadar rahat olmadığı için bitmesi gerekiyordu... insan sevgilisi ile sevişir ama öyle değil mi?

1
    0 Yorumla
  • Hades
    Hades Takip Et
    Bilge Yaş: 52
    +1 yıl

Seviştikten sonra tekmeyi vurup yataktan atmak istemediğim kadın sevgilimdir

5
    1 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

:D

Yorumla
  • cCcengaver10
    cCcengaver10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 57%
    +1 yıl

iki kisinin duygularinin karsilikli olmasi durumunda olusan gorunmez bir muessesedir. sevgili olmanin kendine gore sorumluluklari vardir. iliskinin ve kisilerin gidisatina gore bu sorumluluk azalir ya da artar. bu gorunmez muessese de birinin sevgilisi olmak ve ayni zamanda bir sevgiliye sahip olmak aitlik duygusu yaratir ki bu da guzel birseydir. ama once paylasmayi ve "biz" olmayi bilmek gerekir.

0
    0 Yorumla
  • Hayatistanbull
    Hayatistanbull Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 48
    +1 yıl

Sevdigini her an her dakika düşünüyor ve düşünürken kendi kendine tebessüm ediyor karnında kelebekler uçuyor onu özlüyorsan seviyorsun..

0
    0 Yorumla
  • Vector
    Vector Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 34%
    +1 yıl

valla ben bir tek sevgililer sevgilisi Hz. Muhammed s.a.v bilirim sevgili olarak başka fani tanımam. boştur zaten...

5
    0 Yorumla
  • eylulbasak
    eylulbasak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

karşılıklı dalgaların bir birine çektiği,akıl okyanusundan sevgi denizine sürükleyen iki ayrı bedenin aynı ruhta buluşması...aynı anda düşünmeye başlayıp, aynı anda heyecan duyabiliyorsak o noktada başlar bana göre..

2
    0 Yorumla
  • Tuzak
    Tuzak Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

İki cinsin karşıLıkLı aşırı dozdaki sevgiLerini koruyup güçLendirme çabası :)

1
    2 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

aşırı doz bunu sevdim :D

Yorumla
    • Tuzak
      Tuzak
      +1 yıl

;))

Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl

Bence sevgili olmak
    hayatı birlikte yaşamanın güzelliklerini birlikte keşfetmeye çalışan iki insanın hayata bakış açısıdır..

0
    0 Yorumla
  • halilefe
    halilefe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

sevmek ve sevilmek birlikte uzun bır hayat surmenın başlangıcı şimdiki sevgili anlayışı oyle deyıl tabı sevişmek amaçlı kısa sure bırlıktelık

2
    1 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

evevt kimi anlayışlar bu şekilde.

Yorumla
  • çömez
    çömez Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

şimdiki zamanda ilgi duyup birlikte zaman geçirmek sevgililik oluyo.ama aslında 'sevgi'li olamıyoruz çok fazla...

1
    2 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

yarın sevgili olmuyor o zaman ?

Yorumla
    • çömez
      çömez
      +1 yıl

yarın derken?

Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl

Dert ortağı, neşe kaynağı ve alışkanlıkların en güzeli bence..

1
    0 Yorumla
  • gossip
    gossip Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.

biri siz sevgili misiniz dediğinde birbirimize bakıp gülümsüyoruz ya işte o zaman sevgiliyiz biz diyorum

2
    2 Yorumla
    • AsikOlamayanGenc
      AsikOlamayanGenc
      +1 yıl

güzelmiş :)

Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

:) evet ne hoş .

Yorumla
  • berkayyy122
    berkayyy122 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 50%
    +1 yıl

2 taraftan bitanesi duygular karşlılıklıysa biri açıldığı zaman diğeride kabul edince sevgili olursun :D

2
    0 Yorumla
  • tikvetak
    tikvetak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 30%
    +1 yıl

mutlulugu, cebinde ki parayı, telefonda ki tl y paylaşmak, birlikte yaşamak günleri...

tek sayı iken çift sayı olmak kısaca

0
    2 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

paylaşıyorsak sevgiliyiz öyle mi ?

Yorumla
    • tikvetak
      tikvetak
      +1 yıl

sevgili olmayı geç çift olmak değilmi amaç, Allah bizi erkek ve kadın olarak yaratmış,

birbirimize ihtiyacımız var ve birlikteliğin devamı için paylaşım şart

Yorumla
  • rüyasultan
    rüyasultan Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

Sevgi, ilgi, çekim ve özlemin birleşimi demektir sevgili.

Bunlar yoksa sevgili sevgili değildir.

2
    2 Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

ne güzel işte romantikler de var aramızda:))

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

inceydi çok inceydi seviyorum zeki insanları bravo:))

Yorumla
  • Voong
    Voong Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı.

sorunları birilikte çözdüğünüz zaman başlar bir ilişki ve sevgili olmak dibine kadar birlikte herşeyi yaşamaktır bencillik yapmamaktır

0
    0 Yorumla
  • ԳüעȝՌɿʅɿĺՐȝՐƙȝƙ
    ԳüעȝՌɿʅɿĺՐȝՐƙȝƙ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Sevgili demek cinsellik değildir şimdiki sevgiler seks üstüne..

3
    0 Yorumla
  • Champi11
    Champi11 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Sevgili olmak;

Mutluluğu beraber yaşayabildiğin gibi, olumsuz durumlarda da beraber paylaşmayı başarabilmektir. Ömrü güzelleştiren, ona değer veren sevgiyi bir ömür boyu paylaşabileceğin, anlaştığın eşi ifade eder.

1
    0 Yorumla
  • Selcuk1212
    Selcuk1212 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.

Onu özlüyorsan her an görmek istiyorsan hayatında başka birini düşünemiyorsan sevgi odur ama bu devirde öyle birşey yok bunu anladım

0
    0 Yorumla
  • MuteScream
    MuteScream Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

canın sıkıldıgında sıkıntını gidermek için mesaj attıgın ve senin canını daha fazla sıkan kişiye denir sevgili. ne zaman ki ciddi konular konusmaya basladınız o zaman sevgili olmussunuzdur

0
    3 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

:D cansıkıcı kişiye sevgili denir anladım.

Yorumla
    • MuteScream
      MuteScream
      +1 yıl

aynen öle

Yorumla
    • monicalu
      monicalu
      +1 yıl

evet tam da bundan 😊

Yorumla
  • sewolacakvarmiiii
    sewolacakvarmiiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 36%
    +1 yıl

boş yapıyorsun böyle sarılıyorsun falan yumuşak bir şey yanakları bile var baya iyi

0
    0 Yorumla
  • jameswalsh
    jameswalsh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 43
    +1 yıl

10bin smsle varlığını sürekli hatırlatan bi manyak olduğunda

2
    6 Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

:)

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

10000 Sms atanlar olmasa biz romantiklerin değeri nasıl anlaşılacak Sayın James? :)

Yorumla
    • tuhafnick
      tuhafnick
      +1 yıl

Bin her yöne var onu kullanmaya vakit yok tabi dimi :))

Yorumla
    • rüyasultan
      rüyasultan
      +1 yıl

Teşekkür ederim efenim :)

Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

10 bin sms mi uff günde iki mesaj yetmiyor galiba yada benim kampanyalardan haberim yok.

Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

ablacım zamane gençliği işte ben de sevmem ama naparsın işte :))

Yorumla
  • Nefertitiii
    Nefertitiii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

cevaplarım tükendi bunun ne demek oldugunu bile unuttum.

0
    0 Yorumla
  • ekinokswest
    ekinokswest Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.

inancımı öylesine kaybediyorum ki bu konulardan soğumaya başladım .. of ki of

0
    1 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

ne olursa olsun kaybetme inancını.

Yorumla
  • laura
    laura Takip Et
    +1 yıl

Hiçbir zorunluluğunuz yokken birbirinize karşı aitlik hissettiğiniz ve gerekli durumlarda özgürlüğünüzden kısabildiğiniz insan sevgilinizdir.

0
    0 Yorumla
  • merhabakizlar
    merhabakizlar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

aşk + seks olduğu zaman sevgili oluyor.

3
    2 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

ya seks yoksa. Gene sevgili olunur mu ?

Yorumla
    • merhabakizlar
      merhabakizlar
      +1 yıl

olabilir tabi ki ama 27 yaşında biri ergen bebe gibi 2-3 yıl evlenicem diye bekleyemez.

Yorumla
  • spacecake
    spacecake Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

diyemiyoruz.öz yok bir şey yok.can sıkıcı oyunlar hepsi.

0
    0 Yorumla
  • manlyman
    manlyman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

bir insanın "sevgi ili" olmak demek... vesselam

1
    0 Yorumla
  • Ertu_27
    Ertu_27 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 45%
    +1 yıl

Pompa olunca sevgili olmuş oluyorsunuz?

0
    0 Yorumla
  • Sweetboy_01
    Sweetboy_01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Saygi ve ölesiye sevgi...

1
    0 Yorumla
  • susam
    susam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

sevişen insanlara sevgili denir.i love düz mantık.

1
    3 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

her seviştiğimiz sevgilimizdir mantığıda doğru mu ?Çok mu düz oldu yoksa.

Yorumla
    • susam
      susam
      +1 yıl

sevişmişsem sevdiğimdendir

Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

hımm bu daha bi güsel oldu.

Yorumla
  • lonelyfrk
    lonelyfrk Takip Et
    +1 yıl

ney sevgili mi? daha önce ne yaşadım ne duydum :P

0
    0 Yorumla
  • TheSocial
    TheSocial Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

sen bilmiyorsan ben hiç bilemem

0
    1 Yorumla
    • yoionna
      yoionna
      +1 yıl

peki

Yorumla
  • 901453
    901453 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

İki kişinin tek kişi olmasıdır =)

1
    0 Yorumla
  • Skyquake
    Skyquake Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 84%
    +1 yıl

Hayat paydaşı

0
    0 Yorumla
  • Furkann_1
    Furkann_1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Yaşayarak tadarsın bir gün umarım :)

0
    0 Yorumla
  • anqeLqirLss
    anqeLqirLss Takip Et
    +1 yıl

bilemiyorum onu... ! :((

0
    0 Yorumla
  • pincolini
    pincolini Takip Et
    +1 yıl

biz hiç demedik

1
    0 Yorumla
  • tuhafnick
    tuhafnick Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Bilemedimbenonu :((

1
    1 Yorumla
    • jameswalsh
      jameswalsh
      +1 yıl

daha yaşın ufak öğrenirsin çocuum :D::D

Yorumla
  • hayat5
    hayat5 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

bılemıcem

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgili olmak ne demek size göre?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgili olmak ne demektir , size göre neyi ifade eder? Sevgili olmak sizce nedir? Sevgili olmak ne, neyi ifade ediyor? Aşık olmak sizin için ne demek? Sizce Aşka aşık olmak ne demektir?
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yüzsüz olduğunuz oldu mu?
  • Bu ceket nasıl, güzel mi?
  • Özellikle sevdiğin bir çikolata var mı?
  • Ailenizle film izler misin?
  • İyi ki varsın diyen ama hâl ve hareketleri davranışları ile bunu yok sayan biri ile devam edebilir misin?
  • Evcil hayvanınızın sizi sinir eden bir davranışı var mı? Daha önce hiç olmuş muydu?
  • Aşık olma isteğin var mı?
  • Tartışma anında kırıcı olur musun?
  • Çizgi dizilerdeki dostluklar güzel mi?
  • Telefonunuzun şarj oranı yüzde kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2025 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...