Aşk İlişkileri Bir ilişkide olması gereken 3 şey nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Bir ilişkide olması gereken 3 şey nedir? Güncellemeler+1 yıl Süper 🌸 Bir ilişkide olması gereken 3 şey nedir? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Bence aşk güven ve sevgi mutlu olmalı. ama günümüzde bu değerleri bilen ayda karşılayan birini bulmak imkansız gibi bir şey 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 3S gerekli. Sevgi - Saygı - Sadakat 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Konuşabilmek , umursama (ilgi) ve bir şeyler hissetmek. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Birbirini dinleyebilme (anlayış), seks, sevgi 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Onun yanında kendin gibi olabilmek, onun seni olduğun gibi kabul etmesi. Arada aşk, tutku, ten uyumu olması. Güven vermesi. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Sadakat, aşk ve saygı 1 0 Yorumla
mem_û_zîn Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Kanka karekter yani insanlık olsun başka bir şey olmasın 1 0 Yorumla
önemliddeğil Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 3S kuralı sevgi, saygı, sadakat gerisi hallolur 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. 3 şeye ihtiyacınız yok.1 tanesi yeterli.O da vicdan. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Sevgi 🥰 sadakat güven bana bırakmam seni bu buzlukta Umuuut seni bulamadım kardeşim affet beni 0 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl -Anı yaşamak-Sevişmek-Kültür paylaşımı/Kafa nereye ben oraya tadında replikler. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Dürüstlük, iletişim ve ilişkiyi sahiplenme.. 0 0 Yorumla
heyyᴏ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl (1,) iletişim, iyi anlaşmak, anlaşılmak..(2,) saygı, saygısız bir ilişki yürümez.(3,) en önemlisi sadakat, güvendir.. 1 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. AşkDürüstlükSadakat 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Şeffaflık , dürüstlük ve saygı 1 0 Yorumla
Ameli00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Anlayışlı olmak, saygı, güven 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Birincisi ilişki olması :)) 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı. sadakat saygı sevgi 1 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Para seks ve kafa uyumu en önemlisi paradır 0 0 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. para huzur seks 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bence aşk güven ve sevgi mutlu olmalı. ama günümüzde bu değerleri bilen ayda karşılayan birini bulmak imkansız gibi bir şey
3S gerekli. Sevgi - Saygı - Sadakat
Konuşabilmek , umursama (ilgi) ve bir şeyler hissetmek.
Birbirini dinleyebilme (anlayış), seks, sevgi
Onun yanında kendin gibi olabilmek, onun seni olduğun gibi kabul etmesi. Arada aşk, tutku, ten uyumu olması. Güven vermesi.
Sadakat, aşk ve saygı
Kanka karekter yani insanlık olsun başka bir şey olmasın
3S kuralı sevgi, saygı, sadakat gerisi hallolur
3 şeye ihtiyacınız yok.
1 tanesi yeterli.
O da vicdan.
Sevgi 🥰 sadakat güven bana bırakmam seni bu buzlukta Umuuut seni bulamadım kardeşim affet beni
-Anı yaşamak
-Sevişmek
-Kültür paylaşımı/Kafa nereye ben oraya tadında replikler.
Dürüstlük, iletişim ve ilişkiyi sahiplenme..
(1,) iletişim, iyi anlaşmak, anlaşılmak..
(2,) saygı, saygısız bir ilişki yürümez.
(3,) en önemlisi sadakat, güvendir..
Aşk
Dürüstlük
Sadakat
Güven, saygı, anlayış
Sevgi, Saygı, Sadakat.
Sevgi, güven, sadakat.
Güven, sevgi, saygı.
Saygı güven ve bağlılık.
Samimiyet güven ve dinleme.
Şeffaflık , dürüstlük ve saygı
Sevgi