Güncellemeler
1 ay
Neden bu kadar az cevap geldi: (
Bazen hep böyle olacak gibi hissediyorum ama hiç bir erkek beni etkileyemiyor hiç sevgilimde olmadı zaten sizce neden olabilir sadece kitpa karakterlerine ve film karakterlerie karşı hoşlantı hissediyorum gerçekte tık yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
film karakterindeki kisileri ariyorsun. FIlm karakterinden olsun benim olsun mantigi var sende galiba.
Çok yakısıkli olsa bana bakmaz diye bakmam mesela sonra yasam seklim uymaz falan diye kacarim
dizi karakteri dizi zenginligi istiyorsun sen ama oyle bir hayat yok. Onlar dizideler onlar
Begendigim karakterler zengin degil hatta en son hoslandigim karakter yetim ve çiftçi yani alakası bile yok
Bilemiyorum o zaman cok garip. Sen ne istedigini galiba bilmiyorsun o zamna
Evet galiba
kitaplarda fazla mükemmel karakterlere alışmışsın sanırım fakat gerçek hayatta kimse mükemmel değil
Aslinda kitap karakterlerininde bazi kusurlari var ama seviyorum yan bilmiyorum
Bende öyle 21 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı.
20 büyük mü sence,23 yaşında sap kadınlar var. Eski sevgilim ilklerini 22 yaşında yaşadı mesela, bana geldiğinde 3 tane pipi görmüş oldu. Kıyas bile yaptık hangimizinki daha büyüktü diye sordum
cok normal etrafta hoslanilicak karakterler yok cunku ama hep boyle gitmez. uniye gitmiyosan gidince sosyallesince falan illaki birileriyle flortlesirsin istemsizce hoslanirsin
üniversiteye giduyorum🤭
sosyalles askkkiimmm bol bol ark yap gez
Arkadaslarim. var ama erkek yok grubumuzda oyle takiliyoz yani🙃
Seçici birisin galiba, yani dış görünüşe önem veriyorsun
Aslında önem vermediğmi zannediyordum
Bende bir oyun karakterine vuruldum yok böyle aşk..
Kimsede tık yok 😂
Evet kimse cvp vermedi
Hayır, gerçekte tık yok demişsin ya ona cevap verdim aynı zamanda tek değilsin 😉
Hiç flortunde mi olmadı
Hayır
Belki,