Karşınızdaki kişiyle kimyanızın uyuştuğunu nasıl anlarsınız?

Karşınızdaki kişiyle kimyanızın uyuştuğunu nasıl anlarsınız?

Cilveleşirken sevgili, dertleşirken arkadaş, zor zamanlarda aile olabildiğinde, yemek yemek, yürümek gibi basit şeyleri bile beraber yaparken daha çok eğlendiğinde, onun yanına giderken ne kadar zaman geçerse geçsin hâlâ aynı heyecanla gittiğinde, yanında kendin olabildiğinde, omzuna başını koyduğun zaman dünya güzelleştiğinde, güven duygunu sarsacak olaylar olmayıp taktik yapmak yerine rahat bi ilişkiye sahip olduğunda, yıllar geçse de seni öptüğünde ilk zamanlardaki heyecanı kaybetmediğinde ve kaç yaşında olursan ol onunla çocuk olmaktan çekinmediğinde tüm bu hisler karşılıklıysa kimyanın uyuştuğunu anlarsın 💜
aynen öyle direk yanında kendin olabiliyorsan rahat saçmalayabiliyorsan birlikte kimya uyuşuyordur ;)))
Aynı Şeyleri Sevip Hoşlanmamız dan
Aynı Şeylere Can Atmamız dan
Beraber Hayal Hayat Kura Bilmemiz den
Aynı Şarkıları Türküleri Dizileri Filmleri
İzleye Dinleye Bilmekten
her şey İlişkide Önemlidir
Ama Şimdi ki Bi Çoğu İnsanlar
Sapık Abaza Kalpsiz Beyinsiz
Tecavüzcü Hep Cinsel Hep Bilmem Ne Hep Sss
Bıkkınlık ya
İlişki de En Önemli Kurallar Sanki Evlenince O Zımbırtı Hiç Olmayacak mış Hiç Erkeklerin Kadınların dan Davranışların dan Bıktım
Karşıma Biraz Olsun
Anlı Ak Bileği Pek Deli Kanlı Ne Yiğit Çıktı
Nede Öyle Bi Kadın Tanıdım
En Önemli Kurallarımız Oysaki
Sadakat Saygı Dürüstlük Güven Huzur Mutluluk
Yürek Ve Kalbin Uyumu
Beyin Ve Aklın Uyumu
Beden Ve Ruh, un Uyumu
Gözler Gözlere
Eller Ellere Kalp Kalbe Dene Bilmek İstenir Bu Zamanda
Şimdikileri Sevgililer Günü Gelmemiş Bilmem Daha Kaç Gün Var herkes Gut Atıyor Kendşlerini Yırtıyorlar Bu İğrenç Güne
Hay Nolmuş Sanki Geliyorsa Miletine Gözüne Batırmalı mı İle Yok ne Alacaz Yok Ne Yapacaz bu Zaman Adam Kadına Çiçek Almıykr Kadın Adama Güzel Söz Söylemiyor Bunların Aklı Fikri Ya Cinsellik ya da Ay Ay Mıy Moy Kime Kime Dum Duma Allah Napmasın bu Boş İnsanları Allah Taksiratınızı Affetsin
Sanki Sevgililer Günü Sadece Sevgililere Özel
Yanlışınız Var Hanımlar Beyle Sevgili Değil
Sevgiler Sevgi Günü Önemli Olan İnsanın insana Saygısı Duruşu Gram Şefkat Yok Artık Bu Dünyada
Sevgi İle Kalmanızı Sevgi Vere Bilmenizi Dua Ederim Allah, a🤜🤛🙏❣
Annem gibi seviyorsa tam uyuduğunu anlarım aşk hastayken hasta olmak yoklukta darlıkta var olmak açken ac yok iken tok olmak birlik olmak şayet sadakatine güvendiğim birisi olursa elini hiç bırakmam kıymet bilenin kıymetlisi olurum.
Şükürler olsun ki Allah onu bana nasip etti. İlk defa beni tamamlayan dört yapraklı yoncamı buldum. Onu üzmemek adına elimden geleni yapıyorum. Şöyle ki, hayatıma girdiği günden beri iyileşmeye başladım.
ne güzel sevindim sizin adınıza Allah bozmasın ;)))
Cevap
40Cevap
Kimyamın uyuştuğu birini bulmak zor. Genelde şu zıt kutuplar meselesine dönüşüyor olay. Benim kadar ruh hastasıysa anlaşırız
Evet anlaşırız 💙🤓
şimdi hakkını yemeyelim o kadar ruh hastasını bulmak zor :D
Catut bak beni buluyorlar
@mickywomen 🥹🤍
O zaman size Hollanda yolları göründü desene :P
@Sosyetic_SheqiiL hep yanlış anlaşılıyoruz yaa nolcak bu böyle 🙄🤓😄😄
@Mickywomen aşk sorusunda birbirinize eşlenmişsiniz ne olacaktı başka :D
Ben yanlış anlaşılmaktan korkmam, isteyen istediği şekilde anlayabilir :D
tam bir hollandalı gibi konuştun :D Sosi :D
Yok Hollanda bana uzak Catut
senin kafanda nere var Sosi :o
Cehennem :D gelcen mi
Düğününe mi tabi ki :D hayatta kaçırmam :D dalga geçecek malzeme çıkar ne güzel :P
hee aynen düğünüme 😒
damat ayağına basacak mı :P
😒 sus be
🤓😄😄
Genel olarak davranışlarımızdan anlarım. eğer samimiysek kafa dengiysek ya da birbirimizi yanlış anlamıyorsak ve konuşurken sıkılmıyorsak kimyamız uyuyor demektir. ama kimyamız uymuyorsa anlaşamam o kişi ile. veya güvenemezdim. çünkü bir şekilde anlaşmazlıklar tartışmalar oluyor.
Kimyam onun yanındayken bozuluyorsa kimyamiz uydu demektir 😄
hahaha o da bir bakış açısı tabi :D
Hayır bu bir bakış açısı değil yaşanmışlık... Bir düşün onun yanındayken sana neler oluyordu.
Kalp ritmin bozuluyor, vücut ısın artıyor, nefes alışın hızlanıyor, eller bacaklar titriyor, göz bebeklerin büyüyor... Valla aşk bir hastalık 🥴 kimyayı hormonları bozuyor 😌
on numara tanımkısa ve öz elal be
bunların hiç biri olmadı bende :D
Birlikte her fırsatta icat çıkarabiliyorsak uyumlu kimyamız var demektir 😎😎.
icat çıkarabiliyorsak derken :D
Bunu kimyamın uymadığı bir erkek anlayamaz ve onlara izah etmek zorunda değilim 🙄🙄
İlk okul son sınıftaydı hiç unutmam, arkamda oturuyordu ve ikimizde kalemlerimizi düşürdük. Eğilip alırken göz göze geldik ve öylece kala kaldık... Kaç dakika sürdü bilmiyorum ama bir birimizin gözlerinde kaybolduk resmen. İlk aşkımızdı ikimizin de ve onun arkadaşlarının kıskançlığı, daha çocuk olmamız v. s., olmadı, arkadaş kaldık. Hala arkadaşız...
Kimiyle hemen, kimiyle de zamanla anlıyorsunuz uyuştuğunuzu.
İlişkimden örnek vericem onunla gülüp eğleniyorsanız zamanını sürekli onun yanında harcıyorsanız yanındayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsanız utanılcak bişey yapsanız da sizi olduğunuz gibi kabul ediosa kusurlarınız onun için kusur değilse bir kavgada hemen ayrılmak isteyen taraf olmuyorsanız geleceğin planlarını kuruyorsanız birlikte bişeyler yapmak istiyorsanız birlikte bişeyleri başarmak istiyorsanız herhangi bir ağrınız olduğunda onun yanında geçtiğini hissediyorsanız kalbinizi deli gibi çarpıtıyosa haber alamayınca deliye dönüyorsanız sizi kısıtlamak yerine yanınızdayken izin veriosa kafa denginiz birbirinize uyumluysa sadece onun yanında heyecan yapıyorsanız kendinizi bir tek ona ezdiriyorsanız onunla yatıp onunla kalkmak istiyorsanız EVET TEBRİKLER DOĞRU İLİŞKİDESİNIZ DEMEKTİR..
O'nu ararsak bulamayiz ki akisa birakmak zaten O geldigi zaman hissedersin ona gidene kadar ki ugradigin bedenler ruhlar verdigin kayiplar seni O' na hazirlar
Kendi olarak, sana gelen
sana gereksinimi olmadan, seni isteyen
sensiz de olabilecekken, senin ile olmayı seçen
kendi olmasını, seninle olmaya bağlayan
O, işte...
Gülmediğiniz bir saniye bile yoksa ve hep onu arıyorsan, onsuz çok sıkılıyorsan ve senin parfümünü o onun parfümünü sen begeniyorsan kimyalar uyumlu sondaki mantıksız oldu ama jdjsjwkdk
nickle uyuştu :D ne söylediğini anlamadım :D 7/24 gülecek misiniz :O
Hahahhh evet yaa nickim herşeyi açıklıyor 😄 evet onunla gülmediğin bir saniye bile yoksa iş tamamdır biz 7/24 gülüyoruz hahah içecek içişine bile gülüyom yaa o kadar komik hshdjdj
çocuğa bunu deme :D
Hahah tamam👌😂
Baskalarinda hissetmedigin seyleri sana hissettiriyosa ayni seyleri o da hissediyosa kimyan uyusuyodur bunun formulu mu var 🙂🙃
bilmem herkesin kimyası farklı :)))
Onun hayır dediğine ben evet benim evet dediğime o hayır diyorsa uyumlu çift olmuş oluyoruz 😄😄
bu terslikte bir iş var yalnız :D
biz ona kavga gürültü diyoruz :P
Kimyam bozulduğunda tuhaf davrandığımda duygusal yukleyis ve çöküşü aynı gün defalarca. hisseettigimde
biz genelde öyle insanlardan uzak duruyoruz ama :D
Vakit geçirdikçe... tek bir şeye yönelik şundandır demek güç, vakit geçirdikçe anlaşılır zaten.
çok açıklayıcı oldu gerçekten o. O
ezbere konuşmadığım için olmuştur öyle normal.
ezbere değil de tecrübeye göre konuşulabilir mesela :D
tecrübeye göre konuşup diyorum ki, parçasına değil pastanın bütününe bakıyorum diyorum. "Beraber eğleniyoruz o zaman uyuştuk veya aynı şekil düşünüyoruz" tep bir kalıbı baz alacaksak o zaman tüm arkadaşlarım sevgilim olabirlir mükemmel anlaşıyoruz zira 🤣🤣
hepsiyle aynı anda mı sevgili olacan :o
hepsi benim aşklarım😍 ayıramam 😂
hahaha sen kıskanıyorsundur da şimdi onları :D
ahahaha yok ya üstüne beleş taktik veriyorum 🤣mutlu olsunlar, mutsuzken gram çekilmiyor biz uğraşıozz sonra 😂
hahah hem sahiplenici hem düşünceli :P
eee öyleyimdir 😎 ✌️
Tamam şımarma
Keyfim ve kahyam sizle aynı fikirde değil
organize suç örgütü olrak şikayet ederim onlara söyle akıllı dursunlar :o
Ne suç işlemişiz? 🤔
çete kurmak :o
Ekip o veya takım 😂 Üç kişi takılmak suç mu? 🤔
ivit :o
ahahaha suç işlemeye bayılırızzz 🤪😂
155 yolda :P
ahahahah hayır bunu bana yapamazsın 🤣 onu arama 😂
yaptım bile sorry :P
pusuda bekliyor zaten yem ettin 🤣🤣
çete kurmasaydın banane :P
ahahaha sen kıyamazsın ki yaaa 🙃🫠😂
öyle bir kıyarım ki :D hiç tanımamışsın beni :D
ahahaha konuya göre değişir diyosun 🤣🤣🤣
Saygı varsa tartışma yoksa anlasabiliyoruz demektir
sevgiden bahsetmemişsin sevginin yeri yok mu peki?
Sevgi ve aşk saygıyı gördükten sonra gelişir
bana göre de sevginin içinde saygı vardır ama saygının içinde illa sevgi olacak diye bir şey yok. Bazen sevgi biter saygı kalır geriye
Birlikte gülebiliyosak deli gibi benim için tamamdır😅
sadece gülmek yeterli mi :D
hahah kız soru aşk sorusu kanka sorusu değil :D
hangi acımasız gaddar genç seni aşka küstürdü bakiyim :D
hahaha ne yaptı da seni küstürdü :o
senle birlikteyken mi :o
senleyken o kızla görüşüyor muydu peki
görücü usulü görüşüp iki dışarıda takılıp evlenen de çok ondan sordum
Anlarım ben bi şekilde o anlatılmaz farklı bir histir
anlatılamayan şeyi nasıl anlıyorsun :)))
Sürekli onunla vakit geçirmek istiyorsam oldu demektir
Duygusal olarak kendimi kaptırmışsam diyorsun yani 🙃
E tabi
Hanımefendilerin genelinin kimyası kaslı uzun boylu ve zengin beylerle uyuşuyor ve ben onlardan birisi değilim. 😊 Herkese kimyasının uyuştuğu kişiyle mutluluklar diler, kendim de huzurlu yalnızlığımla yaşarım. 😊
Olaylara bakış açısıyla alakalı.. Zamanla değişiyor o açılar.. Tanınmıyor.. O da ayrı bir olay..
Bu insanların kimyası aldatmak falan olduğu için benim kimyama kimse uymuyor
illa aldatacak diye bir şey yok :)))
Dusuncelerimiz uyuyorsa evet gerci sonradan da kimya bozulabiliyor
eh yani :)))
Farklı şeylerden farklı sonuçlar çıksa bile gülebiliyorsa iki insan kimya değil mayası olmuş denir shsvsksbsksbsk bir de şu var ki insanlar yanındakinin değerini bilirse her koşulda her anına uyar.
Saatlerce sacmalayabiliyorsak birlikte olmuş demektir 😄
saçmalayabiliyorsan zaten kendin olabiliyorsun demektir bu güzel bir şey
Aynen öyle
İlk başta onun yanında her şey çok iyi geçer sanki seni tamamlıyor gibi gelir senin sevdiğin şeyleri sevmese bile senin için merak edip araştırır sende aynı şekilde onun için öyle olur bir süre sonra sevmediklerinizi bile sevmeye başlarsınız. Bu süre uzun süreler devam eder sonrasında bir bakarsın aslında bir birinizi empoze ediyorsunuz sonrası hüsran 😅
güzel başlayıp kötü bitmesi :D game of thrones gibi oldu ana karakteri gözünü kırpmadan harcadın :P
Benim için geçen 3 yılın sonu bu oldu 😅
o 3 yılın sonu her şeyin sonu değil ama ;)))
Öyle ama hüsran 😅 tabikide herkes için aynı şey geçerli demiyorum zaten benim görüşüm bu yöndeydi 😏
ben senin için diyorum hep böyle olacak değil ;)))
Her şeyi zaman gösterir şu an için aynı şeyler olur veya olmaz diyemem 😏😏
aynen öyle :D
sen bu işi çözmüşsün :P
Bir bakışımla bile ne demek istediğimi anlıyorsa 🤍
çok ütopik bir istek o :)))
Eğer çok açlık yaşamıyorsan öpüştüğğnde aşşırı haz alırsın
Cinsel çekim ya da uyum karşındaki kişiyle kimyanın uyustugunun bir göstergesi midir 🤔 cinsel uyum vardır kafalar uymuyordur ya da sevgi yoktur 🤔
Benim gibi düşünüyorsa benimle sürekli olumlu konuşuyorsa haddini biliyorsa ve hatalarımı yanlışlarımı yumuşak, kibar, samimi, net bir şekilde söylüyorsa
Bitmeyen bir heyecan oluyor ama anlaşamayınca olmuyor. Çevresinde serseri erkeklerin olduğu bir kızla birlikte olmak istemem. Ya ben ya onlar. Adı üstünde serseri
Sürekli vakit geçirmek istiyorsam hep yanında ol. ak istiyorsam onu özlüyorsam sürekli düşünüyorsam sanırım anlarım
Yanında gereksiz heyecan yapmam, en basit görünen şeyler bile zevk verir, ay çok zaman geçirdik benden bıkar mı gibi düşünceler aklımda olmaz.
@ertekinst Yepp
Anlamak için çaba sarf etmek gerekmiyor zaten tamamlandığını hissediyosun
Söylediklerimi anlayabiliyorsa, zevklerimiz ve hayat deneyimimiz benziyorsa arada bir uyum vardır diyebilirim.
Tam anlamıyla birbirinizi tanıyıp herseyinizi biliyor ise niz ve hâlâ birlikteyseniz kafa dengidir demek bundan olur dersin
Birbirinizin gözünün içine bakarken gülümseme veya hafif bir tebessüm birşeylerin başladığının habercisi olur kimi zaman.
modumuz bozulmadan aynı enerji ve mutlulukla 30 40 50 saat konuşabiliyorsak kimyamız uymuş demektir.
Bakışları senin ona duyduğun olumlu durumların, sana davranışına guleryüz ve batısındaki davet kimyanın uygunluğunu gösterir
Onunlayken aklım başımdan gidiyorsa, kalbim güm güm atıyorsa. Ellerim titriyorsa bu aşktır.
Vakit geçirirken hiç sıkılmıyorsam kafa yapılarımız uyuşmuşsa o şekilde anlarım
Auraya inanmayan varsa inansın. Bazı insanlar göz göze geldiğinde birbirini hisseder.
Konuşurken konu tıkanmıyorsa kimyam uyuşmuş diyebilirim
Kafa yapımız, görüşlerimiz aynıysa. Benzer hayallere sahipsek ve birlikte vakit geçirmekten zevk alıyorsak, konuşmadan duramıyorsak kimyamız aynıdır
zıt kutuplar gibi birbirimizi çekiyorsak olmuşuzdur
Birkaç test lazım. Adı üstünde kimya, kimyanın temeli de testtir. 😉
Öyle insan 5 yılda bir denk geliyor zaten ortam da müsait olmuyor. Ütopya benim için...
Bunun belli bir tarifi yok ki kişilerin o anki hissine göre değişir
Olaylara aynı tepkiler verdiğinde ve basit esprilerime güldüğünde.
Yabancı hissettirmiyorsa ve kaliteli sohbeti varsa tammdır
Cümlelerimi çokta açıklamak zorunda kalmıyorsam , beraber gülüyorsak sıkılmıyorsam
Her insana değer verdiğimden bam teline dokunurum bir şekilde
Ben hala hayatımın aşkını bulamadigimdan bilemiyorum
neden bulamadın hala :o
inşallah çıkar ;)))
Ben fiziken uyuşmaya dikkat ediyorum fizikte kimya da fen bilimi sonuçta 😂
fiziken uyuşmadan kastettiğin şey :D
Ayak numarası 😂😂😂😂
senin ayak numaran kaç :D onun ki 44 olursa ne olacak :o
Realistik açıdan bakarsak ten uyumluluğunu dene eğer bedeninin dilinden anliyorsa uygun kimyadasin demektir ruhsal açıdan düşünecek olursak onu gördüğünde kalbin yerinden çıkacakmış gibi oluyorsa uygun kimyadasin demektir
İncinmiyorsam bu adam benimdir derim
Yüz bulamayınca artık buralardan trip mi atiyo erkekler !!
Çok sert geldi bana.. kadınlarla yumuşak konusabilmeyi öğrenmen gerekiyo..
konu ne :)))
@Catutigernos kapandı konu geç kaldın
Bak gördün mü Ertekinst.. şimdi hem benden.. hem de soruyu sorandan özür dilemen gerekiyo şimdi 😊
@ertekinst sağlık olsun :)))
Evet o @IAmarPresterAen 🥰💕 hem kimyamız hem kafamız her şeyimiz uyuşuyor ❤️
Evet aşkım 😘💋😘
@IAmarPresterAen dikkat et tüm cilt ürünlerini denemek için seni kobay yapabilir eyvah eyvah 🤣 Sonra dersin bu yüz maskesi çok iyi geldi, bu alerji yaptı 😁
daha fazla beraber olmak istiyorsam anlarim. Karsimdaki kisiyle goruslerimiz ve dusuncelerimiz ters dusse bile bazen insanlar kendine cekiyor. Daha cok bulusup konusmak istiyorsun.
Yanında kendim olabiliyorsam anlarım ya
kesinlikle yanında rahat davranabiliyorsan hatta rahat saçmalayabiliyorsan olduğun gibiysen bu kimyanın tuttuğunu göstergesidir
Kimyamızın uyduğu kişilerle karşılaşmak ümidiyle o zaman
çok amin ;)))
Ondan çocuk yaomak istiyorsam 😅
çok net bir cevap oldu yalnız :D sen ne diye açılıyorsun sevdiğin kişiye senden çocuk yapmak istiyorum diye mi :D
Aynen karşısına çıkıyorum, bebek yapalım mı diyorum 😅😅
hahaha yapalım derse :o
E karşılık bulmuş demektir 😅
hahah evet ama çocuk yapacaksınız :o sonra gece 2 lerde ağlayacak uyanacaksınız :D
Uyuşuyorsa bunu sormazsın 😏
ben benim için sormuyorum sizler nasıl anlıyorsunuz onu soruyorum :D
Sürtünerek 😁
hocam ayıp oluyor ama :D
Niyet bozuk değil 🙂 hayat enerjiden ibaret, mecburen 😁
kesinlikle sürtünmeyle elektrik üretmeye çalışıp arada elektrik var mı yok mu bakmak lazım :P
Kesinlikle katılıyorum 🙂👍
o belli ediyor kendini
işte nasıl belli ediyor onu soruyorum zaten :D
tarifi yok ki 😀
o zaman diğer insanlar nasıl anlayacak :o
anlasınlar onla 😂
çok kötüsün :o
Sohbetimiz ve gözlerimiz
gözlerde ne oluyor :D
Bakışlarımdan anlamalı beni
bakışlarından sen onu anlayabilecek misin o. O
Anlamalıyım