Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Senin önceliğin aşk mı yoksa, kariyer mi?
Hangisi olacaksa ona doğru yönelirim eğer ki hayatıma girecek adam gerçekten insana benziyorsun gerçekten adam gibi bir adamsa aşka doğru yönelebilirim ama hayatımdaki adamdan hayır yoksa takılıyorsak sadece o zaman kariyere yönelirim.
Zarar zaten benden lise yıllarımı çaldı en güzel yaşlarımı onun yüzünden acıyla geçirdim. Üniversiteye onun yüzünden 1 sene geç gittim. Bana çok umut verdi ve artık kimseyi seveceğime inanmıyorum
Kariyer olmadan aşk olmuyor maalesef çünkü insan parası olmadan ya da kendi ayaklarının üzerinde durmadan birisini bulamıyor hiç bir şekilde. bu yüzden önce kariyer olmalı mutlaka
Net kariyer abi. Aşkla kaybedecek vaktim yok daha iyi konumlara gelip dünyayı geziyorum günümüzde evlenilecek kadın da yok erkek de. O yüzden hayatı yaşamaya devam.
kesinlikle kariyer, kendini geliştirmeyen insan tak başına ayakta duramaz ve hep diğer tarafa muhtaçmış gibi görüntü verir o yüzden her ihtimale karşı kariyerde iyi yerlere gelmek lazım aşkı elbet bir gün yaşarız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hangisi olacaksa ona doğru yönelirim eğer ki hayatıma girecek adam gerçekten insana benziyorsun gerçekten adam gibi bir adamsa aşka doğru yönelebilirim ama hayatımdaki adamdan hayır yoksa takılıyorsak sadece o zaman kariyere yönelirim.
Nbr Rida kepçe kulak 👂 diyor Recep İvedik böhöhöhöyt
İstediğim bölümü okuyorum ama aklımdaki kişiyle bir türlü olmadı o yüzden aşk konusunda boşlukta sürükleniyorum
Akışına bırak
Keşke öyle yapabilsem. Onunla 4 senem geçti ve dün bana aklında başkası olduğunu söyledi
Bende boşluktayim inan kendine zarar
Zarar zaten benden lise yıllarımı çaldı en güzel yaşlarımı onun yüzünden acıyla geçirdim. Üniversiteye onun yüzünden 1 sene geç gittim. Bana çok umut verdi ve artık kimseyi seveceğime inanmıyorum
Bize denk gelmio böylesi
Kariyer olmadan aşk olmuyor maalesef çünkü insan parası olmadan ya da kendi ayaklarının üzerinde durmadan birisini bulamıyor hiç bir şekilde. bu yüzden önce kariyer olmalı mutlaka
Net kariyer abi. Aşkla kaybedecek vaktim yok daha iyi konumlara gelip dünyayı geziyorum günümüzde evlenilecek kadın da yok erkek de. O yüzden hayatı yaşamaya devam.
Kariyer daha önemli evlenecegim adam ya da sevgilim benim karnimi doyurmayacak sonucta
Kariyer olmadan hicbisey olmaz tabiki kariyer parasız insanı sadece annesi sever...
İkisi de olmasa olur. Yalnız ve huzurlu yaşayayım da...
Aşkkk. Kariyeri aşıkken de yapabilirim. Ama işe odaklanırsam aşıkı görmeyebilir kaçırabilirim.❤️🔥🔥🔥
Şu an kariyer. Ayrıca biri ile sağlıklı bir şekilde ilişki kurabilmem için önce kendi hayatımı düzende tutmalıyım, mutlu olmalıyım.
Benimki de aşk insanı mutlu ediyor hayata daha pozitif bastırıyor insan sevince her şeyi güzel. ilerliyor
şu an Aşk, çünkü kariyer hayatım çok iyi
Valla mi hmm takip edelim öyle ise
kesinlikle kariyer, kendini geliştirmeyen insan tak başına ayakta duramaz ve hep diğer tarafa muhtaçmış gibi görüntü verir o yüzden her ihtimale karşı kariyerde iyi yerlere gelmek lazım aşkı elbet bir gün yaşarız
Kariyer
Ama aşk geliceği zaman sormuyor ki
Ister istemez herşeyi etkiliyor bence...
Bence kariyer aşk her zmn bulunur yeterki kariyer olsun 😎
Önce para belki aşk da olur zamanla
Hiç biri, gelişine her şey...
Kariyer de bir düzeni oturamadım!
aslında aşk ama doğru aşkı bulamıyorum kariyerimde en iyi yere gelmeye çalışıyorum. başarıyorumda ama aşkta hala 0
Kariyerimi yaptım, sevgi gerek
Kariyer iyi bir işimin olması