Aileniz sürekli baskı yapıyorsa evlenin diye bunun çözümü nedir?
Güncellemeler
1 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Aileniz sürekli evlen diye baskı yapıyor mu?
kendisi sanki güvenilir briisde burada konsuuyor erkekelri tanimaska masum sancagiz paarayi bulan kizi yasinda kizi koynuna aliyor kerhane gidiyor onune gelenel yatior kumar oynuyor sonra banir namuslu kiz arioyr abi duzgun kiz yok diyorlar arbaasi olsa verne kizlarla yiyicek sonra duzgun kiz ariycak kafay abak
@gizemlin28298228 herhangi bir topluluğun davranışını önüne gelen herhangi birine atfedemezsin.
Kadınlar fah'işe olduğunda, para için buruş buruş erkeklerin altına yattığında sen de onlardan biri mi oluyorsun? Aldatan kadınlar var diye sen şer'ef yoksunu mu oluyorsun?
Bu şekilde konuşamazsın, özellikle benim görüşüm altında
ben sana degil yani daki moruak dedim ve bn paara icin asla öyle bise yyapmam ama cogu erkek paarayi bulunca genc kadin aliyor cogu erkek genc güzel kadinal yatmak istiyor bir kadinal yetinmiyor verene hayir dkyen mi var
@gizemlin28298228 Bak sana, "Böyle erkekler yok demiyorum". Demek istediğim şey böyle erkekler var diye gördüğün herhangi bir erkeğe bu yakıştırmayı yapamazsın.
Neden biliyor musun? Yoksa benzer bir yakıştırmayı sana yaparlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Geçen sene yapıyorlardı ama bu sene rahat
Ders çalış diye baskı yapıyorlar bazen o kadar
İnsaflılar desene
Aynen 😅 Allah sizlere sabır versin 😅
Cazibeli birisi olmadığım gerçeğiyle yüzleştiler gibi artık... 😊
Bu iyiydi kral
Yapıyor da para yok para 😂
Çözümü var tabiki, evlenmek.
Para yok güvenilir birisi yok
Kral ben sevgili işlerine girişmiyorum param yok diye. Güvenilecek insan vardır ama boşuna kuruntu yapmana gerek yok.
kendisi sanki güvenilir briisde burada konsuuyor erkekelri tanimaska masum sancagiz paarayi bulan kizi yasinda kizi koynuna aliyor kerhane gidiyor onune gelenel yatior kumar oynuyor sonra banir namuslu kiz arioyr abi duzgun kiz yok diyorlar arbaasi olsa verne kizlarla yiyicek sonra duzgun kiz ariycak kafay abak
@gizemlin28298228 herhangi bir topluluğun davranışını önüne gelen herhangi birine atfedemezsin.
Kadınlar fah'işe olduğunda, para için buruş buruş erkeklerin altına yattığında sen de onlardan biri mi oluyorsun?
Aldatan kadınlar var diye sen şer'ef yoksunu mu oluyorsun?
Bu şekilde konuşamazsın, özellikle benim görüşüm altında
ben sana degil yani daki moruak dedim ve bn paara icin asla öyle bise yyapmam ama cogu erkek paarayi bulunca genc kadin aliyor cogu erkek genc güzel kadinal yatmak istiyor bir kadinal yetinmiyor verene hayir dkyen mi var
@gizemlin28298228
Bak sana, "Böyle erkekler yok demiyorum". Demek istediğim şey böyle erkekler var diye gördüğün herhangi bir erkeğe bu yakıştırmayı yapamazsın.
Neden biliyor musun? Yoksa benzer bir yakıştırmayı sana yaparlar.
Ne zaman torun sevecez soruları beni bitiriyor artık
Al benden de o kadar
Bende o sorumlulugu alacak cesaret yok diyorum denemeni öneririm belki sende işe yarar
İşte imkanlar olsa
Her şey imkana bakıyor agam yapacak bir sey yok
babam hiç söylemiyo ama istiyo biliyorum, o da dede olmak istiyo
Henüz yapmıyor, ama daha şimdiden " Bir an önce oku, okulunu bitirip evlenecek duruma gel " diye baskı yapıyorlar.
Benimkiler sıkmaya başladı
evet hergün ama ben birini bulamiyorum stressden ölcem
Ölme ölme 😊
Piyasada temiz namuslu ateist kız varsa olabilir gerçi ateist kızda da namus aramak ayrı bir muamma
Niye ateist
İşin varsa ve 25 üstüysen bu coğrafyada normal sayılabilir bi davranış. Ben 20 yaşındayım hafif dillendirmeler başladı :(
vallaha benimkiler ikinci kez evlenecem diye kiziyor 😂
Yapmıyor arayış içîndeyim zaman hızlı geçiyor pişman olmayın iyi şanslar!!
Çözüm ayri eve çıkmak
Hayır, onlarında benim gibi öncelikleri mesleğim.
Hayır yapmıyor.
Sahte evlilik
Dolandırıcı mısın
Ne sandın
Yemezler
beni gördükleri her dakika
Deli numarası yapmak
Yemezler
Gerçekçi ol ayol
Yok görücü çıkınca red ediyorlar zor verirler
24 yaşındayım. Şimdiden başladılar.