Öyle bişey oldu. Yaşadım yani. 3 yıl boyunca sevgili gibi muamele etti ben seviyorum dedikçe o sevmediginit söyledi. Sevgimden o kadar emindi ki başkasıyla görüş başkasını bul evlen bile dedi çünkü ondan başkasına bakamayacagimi düşünüyordu. Bir gece hem sevgili gibi davranıp hem gecenin sonunda sana karşı bişey hissetmiyorum dedi ve çok sinirlendim bir daha ne olursa olsun dönüp bakmam sana dedim. Ve görücü usulü ile ailemin istediği biri ile evlendim şu an çocuğum var. Geçen gün mesaj attı mutlu musun bilmem ne dedi şükür dedim eşim çok iyi biri evladım var daha ne isterim. Ve bir daha yazma bana dedim ben seninle tam ciddi düşünüyordum ki gittin evlendin dedi. Geçti bolu pazarı sür eşeği Niğdeye dedim kapattım engelledim. Ve bu kişinin mesajlarına sürekli anında yazardım. Tavsiyem harcatma kendini
Ben, şunu merak ettim bu soruyu sorarken: Ben ayrıldım sevgilimle. Yani yazdım ve çoğu an bana geri dönüş yaptı. Bazı insanlar ego tatmini için diyor bazı insanlar ne istediğini kendi de bilmiyor. Kafasında artık bitirmiş birisi yanıt vermez diyor. Yanıt verdiğinde hep olumsuz... Numarasını falan silmemi istedi en son. Sildim ben de artık ama kafamda hep bir soru işareti oluştu. Bu yüzden sormak istedim.
Bence sende sil. Kafandan kalbinden kimse vazgeçilmez degil. Biz karşıdakini düşününce ona o enerjiyi gönderiyoruz ve asla aramıyor ozlemiyor. Biz ne zaman başkasına fırsat verip onu düşünmemeye başlıyoruz bunların aklına düşüyoruz ve bu sefer onlar aramaya başlıyor.. bu gerçek bişey başkasına fırsat ver başkası yoksa. bile artık öbürünü düşünme
Ben de sildim dedim. Umarım doğru düzgün bir biçimde okuyorsunuzdur. Çünkü zaten herkes bir yerden sonra pes ediyor. Ben kafamda bitirmiştim. Hatta ondan sonra farklı biriyle de flört ettim, onunla da olmadı. Yeni birini de hayatımda istemiyordum. Tam bir yıl sonra tekrar yazdı. Çok instagramdan takip isteğini reddettim. Yazdı yazdı durdu. Görüntülü görüştük en son yanıt verdim de. Orada da birçok defa reddettim. Yine ona da bizden olmaz demiştim ve olmadı ama kafamda bitmediğini fark ettim. Ben bitti sanıyordum. Keşke diyorum hiç yanıt vermeseydim. Şu an her yerden engelliyim. Mesaj atabiliyorum ama telefonu Android olduğu için. Malûm engelli olsam da görünüyor Android olunca. Yanıt da veriyor çoğu an. Hadi yeni olmasa ayrılık kısmı kafasında bittiğimi düşünürüm ama çok olmadı.
Benim bahsettiğim durumda giden ve geri gelen oydu. Ben hala seviyordum. Geldi, ilgi görmek istediği için biraz durdu ve yine gitti. Ama evet, birine umut verip hayallerini yıkmak oldukça karaktersiz bir davranış. Kimse, kimseye yapmamalı.
Bir de mesela bana böyleleri pek ne istediğini biliyor gibi de gelmiyor. Yani sevmiyorsan yanıt verme. Yanıt veriyorsan bile eskileri açıp kafa karıştırma. Farklı konular konuş. Dünyada bir tek aşk konusu yok.
Yok ya, hiçbir şey konuşulmamalı. Eskide kalan eskide kalmalı. Bir insan gittiğinde mecazen ölmeli aslında. Eskiden ne arkadaş olur, ne yeniden flört ya da sevgili.
Eski sevgili olduğum kimi kişilerle arkadaş kaldığım olmuştur. Yani öyle hemen kalınmıyor ama üstünden zaman geçince olabiliyor. Mesela üniversitenin ilk yılı bir sevgilim vardı. İlk yıldan sonra gitti İzmir'de farklı bir bölüm okudu ama biz hep ara ara telefonda konuştuk. Yani geldi benden farklı kızlarla ilgili fikir aldığı oldu. Sonradan okulu bitti ve askere gitti. Beni aramış ve "Ben askerden dönünce evlilik düşünüyorum. Sen de düşünüyor musun?" dedi. Şimdi arada sanki benden farklı kızlarla ilgili fikir isteyen yani bana arkadaşı gibi davranan o değişmiş gibi bir de soruya bakın. 😂Ben de askerde olduğu için onca erkeğin arasında yokluğa düştü ve konuşmaya birini arıyor diye düşündüm. Askerden döndü ve bu durum biraz daha devam etti. Biraz daha dedim. Çünkü ben farklı birini kabul edip sevgili oldum. Ha onunla da olmadı ama olsun.
Yani bana arkadaşı gibi davranan birinden de 4-5 yılda bir soğuyayım bir zahmet. Ben kimim de benden farklı kızlarla ilgili fikir almış? Hoş ben farklı biriyle sevgili olunca o da eski sevgililerindeb biriyle sevgili oldu ve şimdi evli.
Ederdim de benim içimde sahiden sevgi var ama aşk yok ona karşı. Anlamasını beklemiyorum ama ben çok istesem ben evlenirdim mantıken. Tabii, karısının haberi yok askerdeyken önce bana ben evlilik düşünüyorum, sen de düşünüyor musun dediğinden. 😂Bu yüzden bana evlenmeden önce yazmış olduğu şeyleri çok saçma buluyorum. Allah'ın özgüvensizi diyesim geliyor. 😂
Ben kız bana yazdığında zaten bana yazmış olduğunu dedim. O arkadaş olarak kaldığım eski sevgilim "Onun bunun ağzına bakıp arkadaşlığımızı bitirecek kadar basit m arkadaşlığımız!" dedi o zaman. Birkaç gün konuşmadım ve içimden "İyi madem." dedim. Sonra kız bu defa ona demiş bir şeyler. Ben de en son engelledim. Ben engelini de açmadım ama o kaldırmış evlenince engelimi. Ay! Çok komikti. 😂😂Baaak ben evlendim demek ister gibiydi. 😂😂Çok büyük bir şey yapmış sanki. O evlense ne olur? Vaktine beni aldatan onda mı rahat duracak sanki?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Artık umursamadığınızı, bir şeyler hissettmediğinizi isöylediğiniz eski sevgiliniz mesaj atsa mesajlarını okur musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öyle bişey oldu. Yaşadım yani. 3 yıl boyunca sevgili gibi muamele etti ben seviyorum dedikçe o sevmediginit söyledi. Sevgimden o kadar emindi ki başkasıyla görüş başkasını bul evlen bile dedi çünkü ondan başkasına bakamayacagimi düşünüyordu.
Bir gece hem sevgili gibi davranıp hem gecenin sonunda sana karşı bişey hissetmiyorum dedi ve çok sinirlendim bir daha ne olursa olsun dönüp bakmam sana dedim. Ve görücü usulü ile ailemin istediği biri ile evlendim şu an çocuğum var. Geçen gün mesaj attı mutlu musun bilmem ne dedi şükür dedim eşim çok iyi biri evladım var daha ne isterim. Ve bir daha yazma bana dedim ben seninle tam ciddi düşünüyordum ki gittin evlendin dedi. Geçti bolu pazarı sür eşeği Niğdeye dedim kapattım engelledim. Ve bu kişinin mesajlarına sürekli anında yazardım. Tavsiyem harcatma kendini
Mutluluklar dilerim. İ
Bir şey sormak istiyorum. Telefonun iPhone mi yoksa Android mi? Çünkü Android olunca engellersen bile mesaj, arama görünüyor.
Android
Ben, şunu merak ettim bu soruyu sorarken: Ben ayrıldım sevgilimle. Yani yazdım ve çoğu an bana geri dönüş yaptı. Bazı insanlar ego tatmini için diyor bazı insanlar ne istediğini kendi de bilmiyor. Kafasında artık bitirmiş birisi yanıt vermez diyor. Yanıt verdiğinde hep olumsuz... Numarasını falan silmemi istedi en son. Sildim ben de artık ama kafamda hep bir soru işareti oluştu. Bu yüzden sormak istedim.
Bence sende sil. Kafandan kalbinden kimse vazgeçilmez degil. Biz karşıdakini düşününce ona o enerjiyi gönderiyoruz ve asla aramıyor ozlemiyor. Biz ne zaman başkasına fırsat verip onu düşünmemeye başlıyoruz bunların aklına düşüyoruz ve bu sefer onlar aramaya başlıyor.. bu gerçek bişey başkasına fırsat ver başkası yoksa. bile artık öbürünü düşünme
Ben de sildim dedim. Umarım doğru düzgün bir biçimde okuyorsunuzdur. Çünkü zaten herkes bir yerden sonra pes ediyor.
Ben kafamda bitirmiştim. Hatta ondan sonra farklı biriyle de flört ettim, onunla da olmadı. Yeni birini de hayatımda istemiyordum. Tam bir yıl sonra tekrar yazdı. Çok instagramdan takip isteğini reddettim. Yazdı yazdı durdu. Görüntülü görüştük en son yanıt verdim de. Orada da birçok defa reddettim. Yine ona da bizden olmaz demiştim ve olmadı ama kafamda bitmediğini fark ettim. Ben bitti sanıyordum. Keşke diyorum hiç yanıt vermeseydim. Şu an her yerden engelliyim. Mesaj atabiliyorum ama telefonu Android olduğu için. Malûm engelli olsam da görünüyor Android olunca. Yanıt da veriyor çoğu an. Hadi yeni olmasa ayrılık kısmı kafasında bittiğimi düşünürüm ama çok olmadı.
Düzgün okuyorum canm sende beni düzgün anlasan keşke... Silmekle bitmiyor demekki baksana düştüğün duruma.
Sen de sil dediniz sildiğimi dediğim halde. O yüzden öyle demiştim. Yani silsem ne? Numarasını ezbere biliyorum.
Onu kastediyorum işte sil dediğim telefondan numarası değil beynimden ve kalbinden dedim.. hiç bir şekilde dusunmeyin
Zamanla numarasını unutacağımı düşünüyorum.
Okurum. Yanıt vermek istesem de vermem artık.
Peki, okuyup yanıt veren kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hata olduğunu. Zamanında ben de yaptım bu hatayı. Sonucunda sadece daha çok zarar gördüm.
Ben de yanıt verilmemesini taraftarıyım. Yani yanıt verdikçe karşı taraf umutlanıyor. Belki kişinin kafasının karışma ihtimali bile oluyor.
Benim bahsettiğim durumda giden ve geri gelen oydu. Ben hala seviyordum. Geldi, ilgi görmek istediği için biraz durdu ve yine gitti. Ama evet, birine umut verip hayallerini yıkmak oldukça karaktersiz bir davranış. Kimse, kimseye yapmamalı.
Kesinlikle
Bir de mesela bana böyleleri pek ne istediğini biliyor gibi de gelmiyor. Yani sevmiyorsan yanıt verme. Yanıt veriyorsan bile eskileri açıp kafa karıştırma. Farklı konular konuş. Dünyada bir tek aşk konusu yok.
Yok ya, hiçbir şey konuşulmamalı. Eskide kalan eskide kalmalı. Bir insan gittiğinde mecazen ölmeli aslında. Eskiden ne arkadaş olur, ne yeniden flört ya da sevgili.
Eski sevgili olduğum kimi kişilerle arkadaş kaldığım olmuştur. Yani öyle hemen kalınmıyor ama üstünden zaman geçince olabiliyor.
Mesela üniversitenin ilk yılı bir sevgilim vardı. İlk yıldan sonra gitti İzmir'de farklı bir bölüm okudu ama biz hep ara ara telefonda konuştuk. Yani geldi benden farklı kızlarla ilgili fikir aldığı oldu. Sonradan okulu bitti ve askere gitti. Beni aramış ve "Ben askerden dönünce evlilik düşünüyorum. Sen de düşünüyor musun?" dedi. Şimdi arada sanki benden farklı kızlarla ilgili fikir isteyen yani bana arkadaşı gibi davranan o değişmiş gibi bir de soruya bakın. 😂Ben de askerde olduğu için onca erkeğin arasında yokluğa düştü ve konuşmaya birini arıyor diye düşündüm. Askerden döndü ve bu durum biraz daha devam etti. Biraz daha dedim. Çünkü ben farklı birini kabul edip sevgili oldum. Ha onunla da olmadı ama olsun.
Yani bana arkadaşı gibi davranan birinden de 4-5 yılda bir soğuyayım bir zahmet. Ben kimim de benden farklı kızlarla ilgili fikir almış? Hoş ben farklı biriyle sevgili olunca o da eski sevgililerindeb biriyle sevgili oldu ve şimdi evli.
Ya yine de ne gereği var? O insanla konuşmasan bile çok bir şey kaybetmiş olmazsın. Başka konuşulacak arkadaş mı yok? :D
Komik biridir. Güzel zamanlarım da olmuştur.
Tercih meselesi, ben doğru bulmuyorum. Hayatıma giren birinin hayatında eski bir flörtünün ya da sevgilisinin bulunmasını istemezdim.
Zaten artık konuşmuyoruz
Bence en iyisi.
Karısı zırt bırt sorun etmese benlik bir sorun yoktu.
Bir zahmet etsin. Senin de eşin olsa sen de laf ederdin. :D
Ederdim de benim içimde sahiden sevgi var ama aşk yok ona karşı. Anlamasını beklemiyorum ama ben çok istesem ben evlenirdim mantıken. Tabii, karısının haberi yok askerdeyken önce bana ben evlilik düşünüyorum, sen de düşünüyor musun dediğinden. 😂Bu yüzden bana evlenmeden önce yazmış olduğu şeyleri çok saçma buluyorum. Allah'ın özgüvensizi diyesim geliyor. 😂
Sen de yani oho. :D Direkt kesmeliymişsin en baştan bak dediğime çıktı. :D
Ben kız bana yazdığında zaten bana yazmış olduğunu dedim. O arkadaş olarak kaldığım eski sevgilim "Onun bunun ağzına bakıp arkadaşlığımızı bitirecek kadar basit m arkadaşlığımız!" dedi o zaman. Birkaç gün konuşmadım ve içimden "İyi madem." dedim. Sonra kız bu defa ona demiş bir şeyler. Ben de en son engelledim. Ben engelini de açmadım ama o kaldırmış evlenince engelimi. Ay! Çok komikti. 😂😂Baaak ben evlendim demek ister gibiydi. 😂😂Çok büyük bir şey yapmış sanki. O evlense ne olur? Vaktine beni aldatan onda mı rahat duracak sanki?
Ne desem bilemedim, sen biraz coştun ve sinir mi yaptın sanki? :D
Ne sinir olayım? Komik komik işler...😂 İlişkisini içeriğini de biliyorum. Sevgiliyken bunlar çok dinledim.
O yüzden dediğim gibi eskide kalan eskide kalmalı. :)
Yetmedi mi ya cevap? :D
Okurum yanıt da veririm kibarca reddederim