hayır maalesef güne ziyafet yaşatan birisi yok şu an için ve geçmişte de olmadı. ama ben kendi kendime ziyafet yaşatıyorum tabi ki, hobilerim ile zaman geçirerek. ama tabi ki her kes gibi sabah uyandığımda öptüğüm ve gözlerinin içine bakarak uyandığım bir sevgilim olsun isterdim bende.
Var onu her gördüğümde heyecanlanıyorum. Konuşurken bazen saçmalıyorum, sonra diyorum bunu diyecegime şunu deseydim ya da sussam bile daha iyi olurdu 😅 sonra ertesi gün aynı saçmalığı onun yaptığını farkettim. Belki de birbirimizle konuşmanın heyecanı ya da birbirimize bakıyoruz bakarken ağzımızdan çıkanı kontrol edemiyoruz. 🤣 Sanırım bu adam the one dediğimiz kişi olacak benim hayatımda 🥰
Gönül çalamazsan aşkın sazını, Ne perdeye dokun, ne teli incit. Eğer çekemezsen gülün nazını, Ne dikene dokun, ne gülü incit demişler o yüzden ne gönle dokunuyorum, ne güle.
Vardı , hayatta iki şeyden nefret ediyordum yalan ve aldatmak o defalarca yalanı seçti bende sevgimin yerini nefrete ve hiç dinmeyecek kızgınlığa bıraktım.