Sevgilim numaramı silmesi, instagram takibinden çıkarması, ilişkinin sonu mu demek?

Arkadaşlar, sevgilim bana uzak bir kuzeniyle, ama çok uzak yani, yutub için film çekiceklerini, sonra insanlardan röpörtaj yapcaklarını, söyledi durduk yere. Benden izin vermedim tabi. Bana diyordu 50bin takipçisi var, para kazanıcaz falan. Bende anlatdığımda ki, kolay değil bu işler o kadar videoya falan 100-200 tl gelir ya gelmez dedim. Bana artırıcaz, izletdiricez falan diyip aşırı derecede ısrar ediyordu. Bende ilişkinin bu şekilde devam edemeyeceğini söylediğimde bana, hayır devam edicez, yanımda ol falan dedi. Bu çok ısrar edince durumu annesine söyledim. Bu arada annesi ve benim ailem ilişkimizin ne kadar ciddi oğduğunu ve eylülde nişan bile planladığımızı biliyorlar. Neyse, annesi bana, seni anlıyorum, bende izin vermemişdim ztn, onunla konuşucam dedi. Annesi artık nasıl azarladıysa, kız bana patladı. Numaramı telefonundan sildi, instagramdan takipden çıkardı. Whatsappdan o kadar yazmama rağmen okuyor ama yanıt vermiyor. Barışırmıyız? Düzelirmi ilişkimiz?
Sevgilim numaramı silmesi, instagram takibinden çıkarması, ilişkinin sonu mu demek?