Daha dişil oldukları için çekici gelir mi yoksa korkarım bi şey olur diye mi düşünüyorsunuz : )
Herkese +1
Herkese +1

Hamile kadın çekiciliği ya da güzelliği diye bir tabir var ben de katılıyorum ama konuyu farklı yerlere çekmek ve bundan da anlam çıkarmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Teşekkürleer 😃
Ben bile etkilenirim. Harika gözüküyorlar bence.
çoğu kadın sapkın diyebilir ama hamile kadınlar daha çekici oldugu mettir
Cevap
11Cevap
Hayır etkilenmem
Adam resmen sapık bir şey sormuş, kadınlar kendilerinin de etkilenebileceğini söylemiş. Kafayı yemişsiniz.
Sapıkça sormadım başlık cinsel yaşam değil
😄
Sadece bazıları göbekli gibi oldukları için çekici bulmuyor bazıları da daha çekici buluyor. Soruyu sapıkça anlayan sizsiniz
başlık sorunun manasını değiştiriyor mu?
Cinsel yaşam mı olması gerekiyor kategorinin? Gayet de dişilliğinden etkilenmeyi sormuşsun.
@MâleDominant yo direk siz öyle yansitmissiniz
Evet, kendin de etkilendiğini söylediğin içindir.
ordaki dişil kelimesi her şeyi anlatıyor fazla konuşmaya gerek yok bence
Alakası yok söylediğin şeyle. Fantezi boyutunda soruyor, ya sen masum bakıyorsun ya da biz cok fesat bakıyoruz. Ama soruda "disillik" kelimesi anahtar kelime.
@-Brahmann- fikirlerimiz aynı😄
Bak aklın yolu 1 @erkansardagi'nin yazdıgından haberim yoktu.
biliyorum bende şaşırdım😄
Hahahahah bunu yazarken bile aynı şeyi yazmışız.
üsttede soru başlığından aynı anda bahsettik😄😄
Kız olsaydın sana nikahı basardım.
Dişil kelimesini de geç "çekici" gelmesi "etkilenmek" falan var. Sana çekici gelen erkek hangi yönden cekici gelir? Beraber santranç oynamak için mi?
boşuna laf anlatıyoruz ya boş ver valla bunlara obje gibi davranınca daha çok hoşlarına gidiyor
ya yok direk hamile kadınlardan hoşlanmaktan bahsediyor neyi savunuyorsun?
Iki cins de birbiri icin objedir ama başkasının çocuğunu tasıyan bir kadına o gözle bakmak etik değil. Evli, nisanlı, sevgilisi olan kadınlar için de geçerli. Dürtülere hâkim olmak gerek, bu adamı destekliyorlar bir de şaka gibi.
umarım bir gün başına bi olay gelirde ne demek istediğimizi anlarsın
Sapıkça sormadım
İsteyen istediğini düşünebilir tartışacaksanız özelde tartışın
hayır gergin değilim sadece karşımdaki kişi ya anlamak istemeyince ya da anladığı halde başına gelmediği için küçümsediğinde kızarım sende ikiside var
tartışma bitti zaten eyvallah
Eğer hamile olan eşimse etkilenirim. Başkasının hamile eşi kimseyi ilgilendirmez. Bu sapıklıktır
Sokakta gördüğünüz hamile kadından da etkileniyorsunuz o zaman siz, bu da yeni ve değişik bir kafa olmuş.
Hamilelik doğal olarak seksi çağrıştırır.
Erkek için hamile bir kadın sanki az önce seks yapmış içgüdüsü oluşturur...
Eşim hamile kalırsa etkilenirim evet ama sokakta gördüğüm hamile kadın beni etkilemez.
Fotoğraftaki gibi bir hamilelikse ben bile beğenirim ama türk kadınlarında genel olarak böyle bir vucut yok
Yani var bu kadar haksızlık etme
Bundan da etkilenmeyin beyler🙄
tamam :)
Ben 23 yıldır kadınlarla ilişkim olmadı
Daha dişil gelmiyorlar
Patlar falan neme lazim
Evet
Etkilenmediginiz bişey var mı acaba
arkadaşın kafa gidik
Itici olurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?