Yaşım 32. Isyerimde bir çocuk var. Bana çok ilgili. Ama ben boşanmış bir kadınım ve çocuğum var. Oralı olmadım ama aklım karıştı. Sonra bana mesafeli davrandı yinede bakışları onu ele veriyordu. Mesafesini korumaya çalıştı ama ilgisinin olduğu hala belliydi. Aklımdan çıkmamaya başladı ama yaş farkı ve anne olmamdan dolayı olamazdı aramızda bir şey. Şimdi sözleşmem bitmek üzere ve ben son hafta istirahat alıp işe gitmicem. Ama içim buruk. Sanki açık olmasa bile karşılıklı duygular ima edilip bi veda gibi bir şey yaşamalıydık yani konuşmalıydık, böyle çok yarım kaldık gibi hissediyorum. Bu duyguyu nasıl aşabilirim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence kimseyi umursamamayı deneyin
Çok doğru hayat ve insanlar zaten böyle değil. Kısa ve net keskin bi hakikat. Teşekkürler
rica ederim ne demek
Iş yerindeki çocuk sizin evlenip boşandığınızı biliyor mu Ve bu çocuk kaç yaşında
Biliyor. Aramızda 6-7 yaş var
Şimdi gelelim bu duruma aranızda 6-7 yaş fark var yani çocuk 25 yaşında ne yapıyor Evlenmiş boşanmış iki çocuk sahibi orta yaş bir kadına bakıyor şimdi sen evlenip boşanmış bir kadın olarak zaten sevgiye ihtiyaç duyan bir kadınsın yeterli seviyede o sevgiyi görmüş olsaydın boşanma kararı almazdın Demek ki hayatınızda büyük bir sevgi boşluğu var bu sevgi boşluğunu da ister istemez Birileri size bir bakış attığında veya ilgilenir gibi yaptığında bunu karşı taraftaki erkeklere göstermiş olursunuz Yani bunu erkekler fark eder bunu fark eden erkek de ne yapacak bir şekilde bize dönüş yapacak ancak burada Mantıksız bir yol alışı var Yani sizden 6-7 yaş küçük bir erkeğin sizin Sevgi boşluğunuzu hissedip size yaklaşmasını sebebi saf temiz duygularla aşk sevgi beslediği için değil Bu arada kadınlar Bunun böyle olduğunu zannediyor ama iş işten geçtikten sonra farkına varıyorsunuz
Iki değil bir çocuğum var. Yazdıklarınız büyük ihtimalle doğru ama ilgisi bir iki muhabbet ettikten ve ortak değer yargımız olduğunu anladıktan sonra oldu. Yani bu yüzden belki ben altında art niyet aramadım bilmiyorum
Konuşalım mı müsaitseniz yani siz şu an gerçekten de kafa karışıklığı içerisindesiniz ve gireceğiniz yolda bayağı üzüleceksiniz
Bu arada sevgi ihtiyacımı fark etmesi bence mümkün değil çünkü özgüvenli bir insanım. Üstelik ilgi alakaya alışık olduğum için beni beğenen erkeklerden kolay etkilenmiyorum. Bu çocuğu masum hissettim o etkiledi beni bilmiyorum belkide yanılıyorum
Birc yola girmedim. Ne konuşacağım. Cvp verdin yeter. Dedim ya saf canım değilim
Sen özgüveninin yüksek olduğunu zannediyorsun zannetmekle karşı tarafta göstermeye çalışmakla o ihtiyacın olmasının çok bir ilgisi yok yani buradaki anlatmak istediğim tam anlatamadım açıkçası Hani sizin özgüvenli görünüyor olmanız bir erkeğin ilgisine ihtiyacınızı gizlemiyor
Pardon senin karşında emirlerin mi var Şunu cevapla yeter Bunu cevapla yeter modu Hayırdır ne oluyor sana senin karşında o senden küçük olan embesil yok anladın mı üslubumuza dikkat edelim Sen Aynen böyle devam et Anladın mı bir temiz adam sana Döşer Ondan sonra da seni kabak ağacı gibi ortada bırakıp gider Hadi başarılar özgüvenmiş ne özgüveni ya bir kurulda kuruluşta veya herhangi bir yerde sözleşmeli personel olarak çalışan birisinin ne kadar Özgüven olabilir Ayrıca her şey ulu orta konuşmak gerekirse ayrıca sana karşı her öyle masum rolü kesen kişilere karşı sen böyle aldanacaksan piyasanın kullanışlı aparatı olursun haberin olsun
Ben zaten üzülmek istemediğim için uzak durdum. Sonuçta onun için bi deneyim olabilir di çok beğendiği kadinla birlikte olabilmiş ya da kisa ya da uzun bi ilişki yaşayıp bitmiş olabilirdi. Ben kadınım duygusalım macera veya sonu hüzün ile bitecek bir şey istemedim
Üslup tan bahsedene bak. Iki kelime daha yazıp vakit harcamak istemiyorum.
Ama sen de karşında çocuk yok senin muhatap olduğun o düşük seviyede insanlardan biri de yok o sebeple üslubunuza dikkat edeceksiniz Emir vererek konuşmayacaktınız ben size burada düzgünce yardımcı olmaya bir şekilde Sizin kafanızdaki Soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum Bu üslubu adamla görüşüyor olmanız sizin saçma sapan bir maceraya atılmanız anlamına geliyor bekar sizden yaşça küçük erkeklerin bakış açısı şudur ne olursa olsun herhangi bir sorumluluk Almamış olurum cinselliğimi yaşarım istediğim gibi tatmin olurum hiçbir şekilde takıntı haline gelmez Neden Gelmez Yarın sen ben seninle birlikte oluyorum Seni sevdiğim için senin de beni sevdiğini düşündüğüm için birlikte oluyorum dediğinde kuracağı cümle şu bizden Olamaz Olmaz aileme anlatamam kimseye anlatamam Ben bu işin altından kalkamam moduna dönüşecektir Anladınız mı dedi mantık yoksa mutluluk da yoktur
Burada çok o tarz insan olduğu için sizi öyle algıladım sorry. Yazdıklarınıza katılıyorum ama yanlış anladığınız bir şey var ben bir şey yaşamak istemiyorum o yolada girmedim. Zaten karşılık görmediği için geri adım attı çocukça ilgim yok ispatına girer gibi. Ama duygusal ve kadın oluşum sevgi aşkı özlemiş olmak elbette bizi daha masum düşündürebilir erkekleri
İşte bu genelde aldatıcı oluyor Neyse sorun yok doğru burada çok çeşitli insanlar var çok fazla her kalemden kişiyle karşılaşabiliyorsun sizi bu konuda suçlayamam ben de biraz önyargılı davranmış olabilirim siz de kusura bakmayın Hani siz şeyi aldanıyorsunuz masum yaklaştığı masum davranıyor masum ilerliyor ve sizi aslında bir şekilde ılımlı bir bakış açısına yönelten Bu ancak mantıklı değil Anladınız mı ya ne kadar masum da yaklaşsa ne kadar da iyi olduğunu Düşünsenize burada mantık yok mantık olmadığı sürece masumiyette zamanla ortadan kalkar Çünkü siz den yaşça küçük erkeklerin sadece yatağını süsleyecek insanlar oluyor �rkiye'de evlenip boşanmış çocuk sahibi kadınlara bakış açısı maalesef böyle Mesela şu olay yurt dışında yaşarsa Ne bileyim İngiltere'de olsa İtalya'da olsa Fransa'da olsa o zaman dedim ki Evet burada masum bir duygu var masumane bir yaklaşma var devam edin ama Türkiye'de sosyal alanda ve sosyal yaşamda Bu bakış açısı asla yurtdışıyla örtüşüyor
Örtüşmüyor olumsuz olacak o kısmı
Anladım sağolun ben yurtdışında büyüdüm bu yüzden de ayrıca o idrakta değilim belki. Yani daha önce buna benzer bi durum yaşadım başka bi yerde yine yaş farkı vardı ama art niyetli geldiği vede tabiiki yaş farkından dolayı hiç aklıma bile takmadım sadece kendini akıllı beni ucuz görmesi benim kanıma dokundu yinede kendi bakış açısı dedim geçtim. Bu kişi masum geldi nedense ama zaten mantık yok haklısınız. Umarım benim hakkımda kötü düşünmüyordur sonuçta yüz vermedim umut vermedim hatta bu sebeple baya keskin tavrını değiştirdi bazen bakışlarını yakaladım o kadar
Işte aradaki Nüans farkı buradan ortaya çıkıyor Siz yurtdışında büyüdüğünüz için insanların ilk andaki Daha doğrusu erkeklerin ilk zamanki Bakışlarında masumiyet arıyorsunuz ve kendinizi buna ikna ediyorsunuz Çünkü yurt dışında yaş farkına takılmazlar evlenip boşanmış olanlara takılmazlar insanlar o kişinin kişiliğine karakterine bakarlar fakat Türkiye'de erkekler bir kadınla yola çıkarken Bu kadının güzel yemek yapıp yapmamasından fiziki durumundan yaptığı işten evliliğinden çocuğundan aile yapısından anne babasının bu kadını kabul edip etmemesinden her şeyine bakarlar yani durum senin büyümüş olduğun ülkedeki gibi değil maalesef burada dediğim gibi yaşça büyük büyük bir kadına bekar bir erkek bakıyorsa ilk etapta başlangıçtaki niyeti ne olursa olsun Sonuç olarak ileride illaki sadece ve sadece cinsellik odaklı yaklaşırlar istisnalar var mı Tabii ki var bu istisnalar da çok çok düşük ihtimal
Cok teşekkür ederim. Hiç bu toplarda işim duygum olmaz etkilenmem derdim ama tabiri caizse hic tipim bile olmayan birinin ilgisinden etkilendim. Buda hem yurtdışında yetişmiş olmam hemde yıllar dır tamda kullanılmak istemediğim için bu kadar uzun yıl kimseye güvenip kahve bile içmemiş olmamla alakalı. Yazdıklarınız icin çok teşekkür ederim.
Çok iyi anlıyorum ben yani birçok şeyin farkındayım bir şey soracağım Türkiye'ye boşandığınız için bir dönüş yaptınız yani Türkiye'ye geliş amacınız bu mu Bir de boşanalı ne kadar oldu
Yok boşandığım için degilim istediğim için geldim. 7 sene oluyor
Sizin bayağı olmuş Peki orada çifte vatandaşlığınız yok muydu şartlar daha iyi değil miydi Yani şunu soruyorum Orada Kalsaydınız sizin için daha iyi olmaz mıydı
Zaten oranın vatandaşıyım. Orada çok mutsuzdum ailemde temelli döndüler iyice yalnız kaldık. Ayrıca vatanımı çok seviyorum. Üç günlük dünya sonucta vatanıma dönmeyi hep istedim orada doğup büyümüş olsamda.
Anladım Böyle Düşünmeniz çok güzel yani sizi takdir ettim ben de ülkemi seviyorum Hiçbir zaman da terk etmeyi düşünmedim yurt dışına gidebilecek imkanım vardı Her zaman da oldu halen de var ama gitmeyi düşünmüyorum çünkü ülkemde mutluyum
Öyle tabii, teşekkür ederim. Hem gidişattan dolayı haklı olarak hemde merak vizyon açısından gitmek isteyenleride anlıyorum ama inanın soğuk geliyor başka bir ülke, vatanımız cok farklı oralardan.
Şunu anlarım bakın hani Vizyon dediniz ya Örneğin adam burada bir üniversite bitirir bir alanda tecrübe kazanır sonra bu tecrübesini geliştirmek Vizyon katmak için Avrupa'da bir şirketle anlaşır orada bir müddet çalışmak isteyebilir bunu anlarım ama gitmek isteyenler kimler biliyor musun Türkiye'de zorla ite kaka liseyi bitiren ya da bitiremeyen ya da buradaki üniversitelerde en basit bir bölümü bitirenler geleceği olmayan iş sahası olmayan burada Emek vermek yerine emek verip kendilerini daha ileriye taşımak yerine şey kafası var giderim Avrupa'da tuvalet temizlerim daha çok kazanırım bu kafada olanlar gitmeyi tercih ediyor
Tabii o kesimde mevcut. Ama atıyorum Almanya da eski Almanya değil. O yuzden o zihniyetle gidenler parada bir köşeye atamayacak çünkü artik orasi 30 40 sene öncesi gibi fiyatlara sahip değil ve mutsuz olarak geri gelecekler.
Bu arada desteğiniz için teşekkür ederim. Bazen insan bilse dahi farklı bi ruh haline girebiliyor. Zaten 25 yaşı o kadar genç bir yaşki belki atıyorum 7 yas farkı 38 ile 45 yaşlarındaki bireylerde bu denli fark etmezken 25 te hic gitmez bir "ilişki" olurdu. Iyi hafta sonları diler tekrar teşekkür ederim
Rica ederim ne demek Sohbetiniz için teşekkür ederim Eğer konuşmak isterseniz yani ara sıra mesaj atmak isterseniz gizliden çıkabilirim mesaj atmak istediğimizde
Olur tabii siz çıkın ben göreyim
Pardon anladim olur öyle bi durumda buraya yazarım teşekkürler iyi günler
Tamam ben gizliden çıktım yazabilirsiniz bekliyorum
Saçmalama lütfen çocugun var akranlarınla ol
Zaten öyle bi niyetim olmadı
Ozaman umut verme çocuga aklını kullan uzak dur laf çiksa ailenin yuzune nasil bakarsın
Zaten vermedim ki okumadınız mı
Okudum böyle devam et
Isten ayrildiktan sonra goruserek
Yok o mümkün değil ki arkadaş degiliz
O da istiyorsa Sana ulasmasi lazim
Hic umut vermedim
Bence bir elektrik var. Benim kafada biriyse seni mutlaka bulmali
Ama yaş farkından dolayı zaten uzun vadeli bir şey olmayacak ve ben üzülmek istemiyorum
Onu bilemiyorum. Risk tabii
Bana bir hatirami o kadar derinden hatirlatti ki. Tek uzulen Sen olmayabilirsin
Doğrudur 😏. Sizinki nasıldı
Yogun, guzel ama sonunda uzulenin Ben oldugu bir durumdu maalesef.
Yaş olarak sizmi büyüktünüz
Hayir o. yillar onceydi
Anladım gelmiş geçmiş o zaman zaten ;)
:) coktan gecti gitti. yani herzaman dusundugun gibi olmayabilir.
Çocuğun yaşı kaç