Sevgilim siz Türk kizlarinin fizigi cocuk gibi dedi cok kirildim napcam?

Arkadaslar ben Almanyada yasiyorum 23 yasindayim 1.68 boyundayim ve 50-52 arasi gidip geliyorum sürekli. Yabanci sevgilimin cok yakin bir alman kiz arkadasi var kizdan hic has almiyorum kiz zaten 18 yasinda benim boyda ama 65 kilo. Beni sürekli onla kiyasliyor. o kizin cok güzel kalcasi var. büyük götü ve memeleride var gayet bi erkegi doyurcak bir kiz ben ise yetemem ona. Meme desen kücücük. Kalca desen pek yok. popo desen yok kücük.. kolar ince.. kiz benden daha olgun daha iri daha kadinsi duruyor ben ise yaninda kücük kardesi gibi kaliyorum tek avantajim acik giyindigimde karnim düz oldugu icin daha güzel duruyor.. Sevgilim bana sürekli siz türk kizlarinin fizigi cocuk gibi diyor. Cok cocuk gibisiniz diyor 16 yasindaki alman ve bircok gavur kizlarinin sizden daha hatli ve büyük duruyor diyor. Sürekli türkiyeye tatile giden birisi ve diyorki siz türk kizlari ya cok sismansiniz ya zargana gibisiniz cilizsiniz diyor. ben buna cok üzüldüm. sürekli kilo almam icin bana baski yapiyor sürekli kirici sözler ve laflar atiyor. Kürdan, cibik, kiprit gibi laflar atiyor gögüs acik dekolte giyindigimde bana memelerin mandalin gibi diyip dalga geciyor. 16 yasindaki bacim bile senden daha iri senden daha kadinsi duruyor diyor. onlar fitnes yapmadan cok güzel vücutlari var... Cinselik yasadigimda onunla sürekli cok kirilgansin dayanamiyorsun gibi üzücü laflar söylüyor. 2 kez yaptigimizda cok kötü oluyorum elimin ayagmin cani gidiyor. ayaklarim tutmuyor ve cok aciyor. dün aksam bana acik acik sende en cok sevdigim seninle cinselin yasarken seni pert etmek pert olman ve cok dar olmasi diyor.. 16 yasinda kuzeni var kiz 1.65 boyda ama 165 kilo onu sürekli üzerime salip beni ona dövdürüp fantasyi yasiyor. gücüm yetmiyor 16 yasindaki kuzenine kiz o yasina ragmen benim canimi cok feci acitip beni cok kötü dövüyor. bu aksam sacimdan tutup yerlerde odalari sürükleyip sonra sacimdan tutup ordan oraya savurdu öyle kötü dövdüki altima kacirdim korkudan ve artik ayrilmak istiyorum... aslinda cok seviyorum onu ama artik cok üzülmeye basladim. Sürekli iri ve sisman kizlari üzerime saliyor dayak yememden has aliyor...

Sevgilim siz Türk kizlarinin fizigi cocuk gibi dedi cok kirildim napcam?