Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben soruyu yanlış yazmışım galiba böyle bi bende okuyunca bende fesata gittim kb hdjsjsj ama yinede böyle yaklaşım hoş değildi
Bizim semte çok geliyor işlek bir yer olduğu için evinede yakın askerden dönünce çağırdı meşguldüm gelemezdim çok zor durumdaydım yoksa çağırmazdım dedi ne kadar gerçek bu kişi ilk aşk ve aramızda yarım kalmışlık vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani seni grup sekse cagirmadiysa okeye 4 uncu olarak cagirmistir
Bu kadar terbiyesizlik niye
Yani kotu niyetli yazmadim sadece sen niye diye sorunca anlattim acik acik yani baska ne anlami olabilir ki okeye 4 uncu okeye 4 uncudur demek istedim korkma yani
Direk öyle demedi ve öyle deseydide fesat olmayan için gayet açık umarım sizin gibilerle karşılaşmam
Ablacim ben gercekten kotu niyetli demedim. Ben ne biliyim hani okeye 4 uncu demek budur baska bir anlam neden dusunesin ki demek istedim ama altta herkes yazmis demek ki niyetleri o bilmiyordum
Ya hani hoşlanıyor mu gibisinden nasıl anlatiyim amaç ne diye
Yani hoslaniyordur tabiki de cagirdigina gore ama guvenmeyin ama hemen yani disarida okeye gidin en azindan evine filan gitmeyin nolur nolmaz
Evine niye gidiyim ya tövbe siz olayın çok dışında kalmışsınız bende böyle olaylara uzak kaldığım için yeni gerçekler çarptı galiba beni teşekkürler yorum yapmana gerek yok
Abla yani tamam ama kotu niyetli yazmadim yahu dikkat et insanlara hemen guvenme erkeklerin ici fesat evine git niye gitmeyesin evine gitmek ille seks demek degil ki ama sen oyle altinda ima arayinca mahallenin serserisi sandim... yani dikkat et demek istedim cok ta umurumda degil yani bir kadin olarak dikkat et dedim vallahi masumca yazdim.
Tamam teşekkürler ama bence eve gitmek masum değil
Yani ablacim sevgilimle ayni evde 2 yil yasadim ona dokunmadim insan var insan var sakin ol sana kotu niyetli yazsam daha farkli konusurum
Bana ters konuş bakiyim sana noluyo
Abla asagida herkes ters konusmus zaten neyse insanlari hic bilmiyorsun oke
Harbi git aynısın uzak durun
Ya bacim sakin ol ya hshsgsg bak sen altta yazmissin 3 kiz 1 erkek gittiginizi soruda bu gecmiyordu ki vallahi kotu niyetli yazmadim ya adamlar seni altta ozele cagirmis anlamiyorsun hakikaten vallahi kotu niyetli yazmadim anla istedim sadece
Kim nere çağırmış ya harbi gidin sinirden ağlicam şimdi uzak durun ln
Peki peki de hem safsin hem saldirgansin hem de cok komiksin ya sakin ol yani ben sana zarar vercek olsam sana niye aciklayim kendimi bu kadar gercekten sitede benim bir itibarim var 11 yildir buradayim kotu niyetli yazmadim baskalari da okuyorlar bu yorumlari ozelden sorarlar vallahi kotu niyetli yazmadim yahu sen yanlis anliyorsun yani bak sana normal olmayan seyler bana normal tamam sana gire konusmadim belki ama kotu niyetli de degildim bu kadar saf dusunceli olcagini dusunmedim k. bakma yani dostum gercekten dikkat et herkese bu kadar dusman olma
Ya tamam artık git be önemli değil bu konuyu bu kadar uzatman bile garip bidaha ön yargılı olma yeter okey by
çok anlam aramamak lazım adam bulamamış çağırmış işte çok derin anlamlar aramayın.
Nerden biliyosun kız
erkek milleti.. basitler ne diyorlarsa açık açık söylüyorlar genelde bizim gibi bi lafın altında anlam aramıyorlar
Her erkek aynı değildir aynı kızlarda olmadığı gibi
aynılar ileride anlarsın
Grup yapmaya çağırmış seni
O kelimeyi Onun için kullanıyorlar farklı kız
Fesatlık böyle bişey heralde
Sen de git işte pisti ol.. tost ol...
grup okey.. dene belki seversin.
?
grup grup.. hani kör tuttuğunu misali.. içinde tost olmakta olan grup..4 lü okey.
Ne diyon be
herkes aynı şeyi demiş🤷♂️ihale banamı kaldı
iy yorum yapanada çemkiriyosun.. seninle okey mokey oynanmaz, grup hiç olmaz.. cazgır.
Harbi niye öyle oldu ki çok kötü gerçekten
🤷♂️
Yazdıklarından ben utandım hiç arlanma yok dimi
yoo🤷♂️ aklın yolu bir.. sadece ben yazsam neysede.. ayrıca grup okey olayıda tercih meselesi..🤷♂️
O kadar sinir oldum ki insanlar ne hale gelmiş utanıyorum keşke sizde utansanız!
sen gruba 4 üncüye çağırılınca utanma, biz utanalım dimi. sordun , yorumlar açık, yorumladık.🤷♂️bu kadar insanın suçu ne cazgır
Ne var ki onda ayrıca direk öyle demedi ki kuzenleri vardı üçüde kız kafeye çağırdı ben neden deyince öyle dedi bahane gibi bişeydi zaten ve düzgün konuş sensin o laf
😀😀😀komik kızsın.. hadi yat sen uykun gelmiş.. başta yazaydın bunları farklı yorum alırdın..
Gerek yok artık bidaha soru yazmam heralde özür dile bide öyle sinir oldum ki
pekii.. özür dilerim 🤷♂️
Geçmiyor cidden çok sinir olmuşum hsjsjjs kimseye böyle yaklaşma bu nedir
yaaaaa banamı garezin.. herkes yazmış🤷♂️ tamam özürde diledim.. aaaaaaa
Sana denk geldi kb ama bir kişi dışında yok ki o zaten toparladı diğer yorumlara bende anlam veremedim
Yok ya öyleymiş vakit dolsun soruyu silem ya
pekii akıllı bıdık 😀iyi haftasonları sana
Yürü git
sarmiyo yaz
O ne ya
Eve mi atacaktı seni
Bu fesatlık niye