Aşk İlişkileri 1 ay Eşiniz benzeriniz var mı? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Eşiniz benzeriniz var mı? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AKaKesKinKa Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Eşim yok ama fiziksel olarak benzerlerim var 😂Ben eşsiz biriyim 😎 Ancak bana benzemeye çalışan taklitlerim olabilir 😎😂 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olsaydı felaket olurduk yaaa 😎 keşke olsaydı 😂 0 2 Yorumla aloneenolaa 1 ay Ahahha dimii dünyanın dengesi falan değişirdi 😂 Yorumla tortitotilla 1 ay dünyayı b. k götürsün umurumda olmaz biz kendi dünyamızın dengesini bozalım yeter 😂 Yorumla
Nüktedar20 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. hiç olur mu, olur; vardır illaki 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 60,5b cevap paylaştı. Eşim benzerim yok ben eşsizim. ♾️ 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Vardır ya ama kim düşğnecek şimdi uzun iş 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı. Dünyanın en mükemmel insanı olmak çok zor be 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eşim yok benzerim vardır 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Yok ama daha iyim çoktur daha kötüm de ☺️ 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. benzemez kimse sanA 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. eşim var 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olması mümkün degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eşim yok ama fiziksel olarak benzerlerim var 😂
Ben eşsiz biriyim 😎 Ancak bana benzemeye çalışan taklitlerim olabilir 😎😂
Olsaydı felaket olurduk yaaa 😎 keşke olsaydı 😂
Ahahha dimii dünyanın dengesi falan değişirdi 😂
dünyayı b. k götürsün umurumda olmaz biz kendi dünyamızın dengesini bozalım yeter 😂
hiç olur mu, olur; vardır illaki
Eşim benzerim yok ben eşsizim. ♾️
Vardır ya ama kim düşğnecek şimdi uzun iş
Dünyanın en mükemmel insanı olmak çok zor be
Eşim yok benzerim vardır
Yok ama daha iyim çoktur daha kötüm de ☺️
Sanmam
Hayır yok
benzemez kimse sanA
eşim var
Olması mümkün degil