Hayatıma birisi girsin istiyorum ama bir türlü olmuyor yani yaş 27 oldu ömür su gibi akıp gidiyor bense izlemek ile yetiniyorum sevdiğim kadın olsun normal insanlar gibi çocuğum olsun istiyorum ama olmuyor bu durum beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım?
Eğer nasibinde varsa zaten sen onu aramasan da o seni gelir bulur. Zaman konusunda bir şey diyemem. Bazı güzellikler ansızın gelir. Ama elbette ki insan arayış içinde olmalıdır ama kriterleri de unutmamak gerekir. Kriterlerin seni sen yapan özelliklerindir.
Sadece karşıdaki insanda Güzel ahlâkı, merhameti, vicdanı, Güven, sadakati ve temiz bir kalbi ara.
Sen Gönül evini temiz tut ki gelende huzur olsun. Kişi ne arar ise onu bulur ne aradığın önemlidir.
Aşkım kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez.
Bundan tam 6 ay önce tek isteğim buydu hayattan. Hatta "ben evlenemeyecek miyim?" Diye ağladığım bile oldu. Yaşım da öyle büyük değil, hatta ergen bile sayılırım yeri gelince. Ama anne olma fikri beni bitiriyor, bir erkeğin sadece bana ait olması, kendi evim olması fikri beni bitiriyor.
Şu 6 ayda öyle çok şey yaşadım ki artık bırak evlenmeyi, biriyle sevgili olmak hatta flört etmek bile istemiyorum. Hatta kimseyle sohbet etmek için arkadaş olmak için bile konuşmuyorum. Çünkü bir taraf saf duygularla, geleceğe yönelik hareket ediyor (o ben oluyorum) diğer tarafsa tamamen art niyeti, takılır geçerim kafasında oluyor.
Bu yüzden evlenmek isteme, kendiliğinden olur olmazsa boş ver evlenme. Zaten evlensen bile rüya gibi bir evliliğin olamayacak. Ekonomi belli, toplum belli.
Para ve tip olması gerekiyor bunlar varsa doğru kişi bizi bulur. çünkü genelde karşı cinste aradıkları tek kriter bunlar oluyor. karaktere bakmıyorlar ya da gerçekten sevip sevmediğine bakmıyorlar. bunlardan etkileniyorlar genel olarak. bu yüzden bunlar varsa zaman içinde çıkar doğru kişi.
Hayatına giren de bir şekilde çıkıp gidiyor usta maalesef öyle bir zamana girdik ki bırak doğru kişi demeyi insan diyebileceğimiz kalmamış. En güvendiğin sana yanlış yapıyor doğru insanı nasıl bulacaksın. Hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin.
Bana da kim olsa güven vermiyor artık. Kendimi adamaktan sıkıldım bıktım yorulmak istemiyorum ne arayış için ne birine kendini adamak için. Ailenin senin için düşündüğü kimse yok mu?
Önce insan kendisi '' doğru '' olmalı, o yolda ilerlemeli.
Benim bir mottom var. '' iyi, doğru ve güzel '' diye, ve bunu çok seviyorum. Hatalarımda var, ders çıkarıyor, ve yaşamıma kendimi düzelterek devam ediyorum. Sadece vazgeçmemeli, umut her zaman var.
Hayat kendimize ve etrafımızdaki insanlara kattığımız değer ile güzelleşiyor. İnsanların iyi yönlerini görerek, pozitif bakıyorum. Yaşam denen bu süreç o kadar kısa ki, üzülmeye dahi değmiyor.
Knk ben herşeyden umudumu kestim bu zamanın ne kadınına ne de erkeğine güven olur bence sende boş ver milleti izlemeye devam et bu hayat üzülmeye değmiyor