Şimdi bazıları var ki bir kızı ailemle tanıştırdımsa ciddiyimdir diyor. Görüyorum ki bunu deyip aksi şekilde davranan da çok erkek var.
Neyse konuya gelelim.
Bir erkek düşünün. 4 yıllık bir ilişkisi olmuş ve ayrıldığı kıza laf ettirmiyor ama kızı aldatmış. Bu erkek hakkında ne düşünürdünüz?, Laf ettirmemesine bakan seviyor diye düşünür. Aldatmasına bakan insan demek ki hiç sevmemiş diye düşünür.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bu kız cağaz sen oluyorsun bir daha aldatır
Ben değilim. Çok kısa süreli olmak üzere iki kez sevgilim olup ayrılan birinin benden önceki ilişkisi. Yani kıza hiçbir şey demiyor ve dedirtmiyor. Hayatımda tanıdığım en melek kalpli kadın, en iyi insan diyor ama kızı aldatmış. Hala aklı onda gibi geliyor. Bir yandan da düşünüyorum. Seven insan kendine onca şans veren birini her defasında aldatır ve bir sürü yalan söyler mi diye.
iyiya seni de aldatacak
Ondan her şeyi beklerim ama dediğim gibi çözemiyorum ve ayrıyız. Artık aldatamaz. . Hem düşünüyorum seven insan sevdiği kişinin güvenini kırar mı diye hem de düşünüyorum bu kadar laf ettirmiyorsa sevmiş midir eski sevgilisini, aklı onda mıdır diye. Yani erkek aklıyla düşünün Benim cinsiyetim farklı. Cidden cinsinizi bazen çözemiyorum.
Hayatım bende kadınları çözemiyorum yapacak bir şey yok aldattığına pişman olmuş çok sevmiş diyemem ama sevmiş bir hataya düşüp aldatmış pişman olmuş ama nafile
Pişman olan birisi her defasında niye aldatır? Kendi bilmiyor mu aldatmanın doğru bir şey olmadığını? Ki bu kişi benim eski sevgilimi de biliyor. Anlatmıştım. Benim ondan önceki ilişkimde de ben aldatıldım. Sorudaki kişiyle iki defa denedik ve ikisinde de ayrıldı benden dedim. Bir önceki sevgili olduğum kişiden için onunla cinsel bir şeyler yaşamadığım için seni aldatmıştır dedi. Onunla da yaşamıyormuşum, ondan önceki sevgilim olan kişinin de ihtiyaçlarını karşılamamış olduğum için aldatmış beni kendine göre. Bu yüzden yetersiz dedi. Pişmanlık kelimesi ve o bu durumda biraz ters düşüyor. Ki benim ondan önceki sevgili olduğum kişi bu kadar çok cinsellik peşinde birisi de değildi. Ben seni bilmiyor muyum ne yapıp ne yapmayacak olduğumu bilmiyor muyum senden öyle bir şey bekler miyim diyen biriydi. Sadece aramızda farklı sorunlar vardı onunla.
Hayatım ayrıl gitsin her gün ölmeye gerek var mı
Ayrıyız diyorum ya
Aman benim kafa gidik bugün kusura bakma o zaman o meşhur sözüm koo dötüne gitsin neyi düşünüyorsun
Sorun değil.
Cidden yazık yani. Üzülüyorum. Tüm bunca yalana dolana ne gerek var diye düşünüyorum. Yani boşa geçen, bir sonuca varmayan şeylerle geçen zamana yazık. İnsanların niye saçma sapan davranışlarla güvenini kırmaya ne gerek var diye düşünüyorum. Buna üzülüyorum. Ona harcadığım zamana üzülüyorum. Sorun bu. Neyse ki artık tüm zamanlarım benim.
Bence üzüldüğün şeyler kadar sevinmen gerekenler de var mesela erken farkına varmak gibi yollarınızın ayrılması gibi
Zaten onun ne ayak olduğunu bilerek şans verdim ikinci defa. Yok efendim değişmiş. Ben şans vermeyince ne kadar üzülmüşüm kim bilir de bu kadar kin tutuyormuşum ve bu yüzden şans vermiyornuşum. Kaç defa takip isteği attı ve sildim. Yazdı yazdı yanıt vermedim. Al işte yanıt verdik ve şans da verdik. Sonuç ortada yani.
Koy dötüne gitsin
O erkekten hayır gelmez
Orası kesin