Flörtle öpüşmeyi doğru buluyor musunuz veya öpüşünce sevgili sayılıyor muyuz?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevap yazmak için giriş yap.
Öpüşmek kadar sonradan insana sırtından bıçaklanmış hissettiren bir şey olamaz şu hayatta. Bu tarz yakınlaşmalar alabildiğine ağırdan alınmalı. Öpüşmek muazzam olay.
Flörtle de öpüşmem ya biraz geri duracaksın hem böyle şeylerde hem duygusl olarak erkek hemen elde ettiği kızın (bunu sadece cinsellik için demiyorum) kıymetini anlamıyor, uğraşmış çaba göstermiş olması gerekiyor
Öpüşmek sizi sevgili yapmayabilir onun gözünde. Çünkü diyecek clubda tanıştığım birini de bir kaç saat içinde opebilirim. Bu bizi sevgili mi yapar? Keşke ilişkinin adını koymadan opmeseydin..
Ben yaslanmisim 🙈 ya da bi nesil hizli yasiyor 🫢
Ne bu nesli anladim..
Nede beklenti ve sorulari 🤷🏻♀️
öpüşürsen flört olmuyorsun sevgili oluyorsun. flört ile öpüşülmez öpüşülürse o flört olmaz sevgili olur. siz sevgili olmuşsunuz haberiniz yok.
sevgilim olmayan bir erkek benim tırnağımın ucuna bile dokunamaz
flört le öpüsmeyi doğru bulmuyorum. Öpüstün diye de sevgili sayılmazsın.
Sayılırsın herhalde ya. Duruma göre de değişebilir tabii
Ben ilk buluşmada öpüştüm çocuk * tekiydi zaten
İlk buluşmada seni öpmek isteyen birinin asla sevebileceğini inanmıyorum
Öpüşme spontane gelişen bir şey yani öyle olması gerekir ve aranızdaki çekime bağlı. Öpüşüyorsan zaten mantıken flörtlukten çıkıyorsun
Onun gözünde öyle olmayabilirsin. bunun için öpüşürken şimdi biz sevgili miyiz şeklinde cilveli bir şekilde sor. olalim mi falan dicektir. Sen olalım diye cevap ver. işi garantiye al. erkek beyni farklı calisio bizden baya farklı..
Öpüsmeyi istemediğimiz adan flört olmuyor bence, flört olmuşsa hemen 👩❤️💋👨
En İyi Cevap