Bu aileden aileye fark gösterir ayıp olup olmaması açıkçası dindar bir aileyse haklıdır. Fakat modern bir aileyse mezhep genişse onlar için her şey normaldir. Benim düşüncem bu şekilde.
Küsme onlar senin kötü olmanı istemez sadece eski kafa değiştiremezsin onları çünkü öyle alışmışlar sanada kötü bir şey olur diye düşünüyor olabilirler
Başka kişiler de olsa neyse ama ikiniz tek olması yanlış bence Sizin içinizde bişey olmayabilir ama işte dediğim gibi insanlar yanlış anlıyor ve ailen o kişiye güvenmediği içinde istemiyor olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu aileden aileye fark gösterir ayıp olup olmaması açıkçası dindar bir aileyse haklıdır.
Fakat modern bir aileyse mezhep genişse onlar için her şey normaldir.
Benim düşüncem bu şekilde.
Ailelik bir durum yok aslında çevre laf eder diye
Tamam ben de genel olarak söylüyorum bunu. Bunun birçok sebebi vardır çevre etkisi “elalem ne der gibisi”. bazı aileler önemsemez.
Yok bizimkiler De aynı geri kafalılıkta ama erkek gezebilir
Kendin çocuğun oturmuş gibi bak olaya.
E otursun arkadaşı
Öyleyse gizli saklı gitsin çocuklar, söyledik suç oldu
Herkesin bakış açısı farklı işte o sebeple sana çocuğun oturmuş gibi bak olaya dedim.
Hayır yani elalem ne der diye hareket etmekten şeu olduk
Haklısın.
Sadece kafe olmaz tabi ayıp da değil
E ne var kahve içip gelecektik
Kafe iç ama eve de hemen gitme gezin tozun biraz
Olmaz dedikodu çıkar
23 yaşındayım
Ailen için diyorum onlara laf gelmesin istiyorsan olmaz ama ailemi düşünmüyorum diyorsan onu bilemem
Düşünüyorum da onların bunu abarttığını düşünüyorum
Aileler öyle maalesef birde ortam bozuk milletin dedikodusu bitmez
Hayır yani yapan da akraba, kuzenim kızlarla gezerken dedikodu olmuyor ama
Eski kafa işte bende kızıyorum erkek yapar kadın yapamaz kafasınalar ama yapacak bir şey yok ailen için katlanacaksın
Hayır hata ben de ben haber verip çıkıyordum, bundan sonra ondan bundan duysunlar
Aslında kötü bir şey değil namusuna zarar gelmediği sürece ama maalesef kafalar uyuşmuyor
Ne namusu ya el ele bile tutuşmam tatlı yiyip ekecektim ama çok sinirlendim bundan sonra da asla dmeke
😅 baya kızdırmışlar seni kolay gelsin
Ben her şeyi abartırım ya a
😂😂
Gülme kız küsüz şimdi
Küsme onlar senin kötü olmanı istemez sadece eski kafa değiştiremezsin onları çünkü öyle alışmışlar sanada kötü bir şey olur diye düşünüyor olabilirler
Kız arkadaşlarınla buluşmana izin veriyorlar mı
Ama benim sinirlendiğim ne biliyor musun, bana görüştüğün olabilir normal diyrolar. E tamam oturcaz diyorum olmaz diyroöar ne alaka yurdagül ne alaka
Aslında grupla buluşmaya da veriyorlar yalnız şey yaptılar
Oo yine iyi görüştüğün olabilir demesi bile iyi ben bazı aileler gördüm asla konuşamaz dışarı bile arkadaşlarıyla buluşamaz diyeni gördüm
İyi De öyle diyrolar sonra izin vermirıöar saçmalık
Değil.
muzafakar aile
*muhafazakâr
@Efnan13 neyse sonuç olarak derdimi anlatabilmişimdir :d
Ayıp
Şaka mısın
İnsanlar yanlış anlayabilir
Herkes oturuyor, erkek kuzenler gezerken bir şey olmuyor
Başka kişiler de olsa neyse ama ikiniz tek olması yanlış bence
Sizin içinizde bişey olmayabilir ama işte dediğim gibi insanlar yanlış anlıyor ve ailen o kişiye güvenmediği içinde istemiyor olabilir
Bundan sonra ayrıntı vermeden çıkmak lazım galiba
Ayip