Şaşıp kalıyorum. Aşırı kıskançlığı ben de sevmem ama gram kıskanmıyor. Bugün ona bana yürüyen bir erkeğin mesajlarını gösterdim sadece kim bu falan dedi. Kıyafetlerim için bile buluşucağımız zamanlar daha açık giyinmeye teşvik ediyor beni. Bugün dayanamadım kavga ettim artık. Beni sevmiyorsun, seven insanın yapacağı şeyler değil diye. saçmalıyor muyum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmaması ve daha'da açık giyinmeni istemesi hayra alamet değil. Tahminen ; senden ayrılmak için böyle davranıp kendisinden soğumanı istiyor, ya da cinsel anlamda kendisini etkileyecek giymleri tercih ettirip sana üstü kapalı cinsel arzusunu belli edip ilişkiye girmek istiyor, veya seni deniyor tepkini ve niyetini anlamak için, en kötüsü ise ahlaki yönden bilgisiz ya da yuva kurmayı iş ortaklığı gibi ''genellemesiz'' ben kendi kazancıma bakarım karşımdaki az veya çok kazanmış kendine, ben kendi çıkarıma bakarım gerisi teferruat zihniyetinde olma ihtimalidir.. Bu dediklerim ihtimaller, sevgilini kötülemek ve hakkında ondan habersiz tahminler yürütüp eleştirmek haddime değil. Hakkınızda hayırlısı..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelde anlat an, gutlara buna karışma şuna karışma özgürlük faso fiso Koruma güdüsü Erkeğin İç güdüsel olarak adeta bir mekanizmasıdır. Bu elbette aldığı nefese bile karışmak anlamına gelmiyor. Ancak sizi hiç kıskanmayan birisi değer vermiyordur. Değer verdiğin şeyi korursun kıskanırsın sahiplenirsin Sen onun için takılmalık birşeysin Diğer erkekler bakışlarıyla taciz mi etmiş. Sana mı yürümüş. Dokunmuş mu Umrunda değilsen neden önemsesin ki alel ade her zaman ki bir oyuncak biri gider biri gelir kimin ne yaptığının bi önemi yok. Ben bırak sevgili mi Kardeşim dediğim arkadaşımı bile korumak arka çıkmak savunmak isterim Buna engel olamam içimden gelen bir şey değer verdiğim an bunu içten içe yapasım gelir. Fakat bu noktada kusura bakmayın bazılarınızın kafası betondan daha sert olduğundan dolayı biraz Feminist beyin yıkamanın eseri olarak Kendisini sahiplenen adamı bunu Ego kastırmak köleleştirmek Baskı kurup bununla övünmek gibi s, alakca anlamlara yorarak buna karışma ben özgürüm gibi alakasız söylemlerle Kendine değer veren erkeği ga, vatlaştırmanın derdinde Tekrar söylüyorum elbette aldığın nefese karışacak kadar abartması anormaldir. Ancak bi derece kıskanması gerek eğer değer veriyorsa
51 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEşini başkalarıyla paylaşmaktan hoşlanan erkekler var bunu biliyorsun değil mi? Cuckold muhabbeti. Bu seni sevmediğini göstermez sapkın olduğunu gösterir. Senin düşünmen gereken durumdan memnun musun? Çeşit çeşit erkek ve kadın var misal ben ilişkide 2 kişi arasında her şey sınırsız olsun isterim ama 2 kişi kendi içinde yaşamalı dıştan gelen her şey beni delirtir ve paronayaklaşabilirim. Çok kısıtlayıcı insanlarda var mesela kendi içlerinde de tabuları olan insanlar var.
Ama şunu unutma nasıl bir tip bulursan bul 100000de 1 ihtimal bile ihtimal bile senin sınırlarına uyan bir insan bulamazsın hatta bu insan köle bile olsa aradığın şey olmaz senin sınırlarına kimse uyamaz. Sen kıskanç olmayan birini arıyorsan şimdikinin tadını çıkar fazla kurcalama bence azla yetinmeyen elindekinden de olur00 Yorumla
+1 yılNiye seni kıskanıp kısıtlamasını istiyorsun ki? Bak ben de buna anlam veremem, elbisene karışsın, sana güvenmeyip yürüyen o adam mesaj atmış diye hesap sorsun, adama sataşsın falan mı istiyorsun? Nedir bu güvenmeyi seçen adamların çektiği, böylesini arasan bulamazsın. Adam özel alanına ve hayatına saygı duyuyor ya, kesin aldatıyor ya da sevmiyor oluyor.
Yazık ediyorsun ilişkine.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben istemem şahsen, kıskanç insandan korkarım ben. Bu kadın cinayetleri hep bu sözde sevdiği için kıskanan adamların yüzünden. Kıskançlığın her türlüsü zarar abi.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
137
Cevap
128Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSize yürüyen birini normal karşılaması da fazla genişlik. Seven insan kıskanır ben onu bunu bilmem, kıskanmıyorsa sevmiyordur net...
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmıyor olabilir bunu normal karşılarım ama sana karşı atak da bulunan erkekleri bile uzaklaştırmıyorsa bir sıkıntı var.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılRuh gibi olmaya da gerek yok. Biraz ağırlığını koymalı
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKıskançlığın sevgi ile alakası yok ama bu bildiğin genişlik.
20 Yorumla hiç düşünmeden ayrıl sakın 1saniye bile düşünme derim çünkü ben senelerce yaşadım böyle doğuştan güzel kardeşim ruhlu adamla 18de evlendim evlenmez olaydım simdi 37 yaşındayım boşandım aynı evimize getirdiği arkadaşi beni benim evimde taciz etti söylediğimde sen yanlış anlasamisdindir cok iyi çocuktur dedi yolda rahatsız eden var dedim sende başka yoldan yürü dedi defalarca sordum tek dediği ben sana güveniyorum ben kimseyi kıskanmam ki lan senin karının kimsemiyim diyordum sinir hastası oldum en son skt.. git lan pzvk... dedim
41 Yorumla
+1 yılMadem seven erkeğin kıskanabileceğini biliyorsunuz niye bişey diyince kro muamelesi görüyoruz. Erkek mizacı yaradılışı denen bişey var bu nereye giderseniz var olan bişey. Kadın diyoki bugün karşı cinsten bi iş arkadaşımla yemeğe gidecez, başka kimse olacak mı diyorum, hayır diyo, saçmalama diyince, ben kro oluyorum ne varmış bunda iş arkadaşım sonuçta. Bir erkek ve kadın arkadaş olabilir ama bir yere kadar, kanka olamaz, bu ucu açık bir arkadaşlık olur. Avrupa'da da bir erkek buna tepki gösterip kabul etmez. Bunun bilimsel olarakta böyle olduğu gerçeği var.
BEN BİR KRO OLABİLİRİM, güzel kardeşim OLMAKTAN İYİDİR.
30 Yorumla
+1 yılElbette haklısınız. Ama bazı erkek kıskandigini belli ermeyi.. kadının karşısında ezilmek.. altta kalmak.. gibi algılayarak.. kiskansada belli etmeyebiliyor. ya da .. kadınının kendisi hakkında ( bak nasilda kiskandi... rahatisz oldu) gibi kendisi hakkında düşünmesini istemeyebiliyor. Bazı erkekler için.. kiskansada belli etmemeuerek.. ilişkide kontrol.. hakimiyet bende mesajı vermek isteyebiliyor. ya da iliskisinde kontrolü elinde tutmak isteyen erkek.. kontrol edilmeyi çok sevmeyen erkek.. kiskansada belli etmemeyi tercih edebiliyor... açık kıyafet talebi olan çok erkek var bildiğim. Kendilerine göre ideali bir kadinla sosyal ortamında görünmek cazip gelebiliyor. .. ya da bazı erkekler.. kendi cevrelerine (vay be.. ne güzel kadın tavlamis) mesajı vemeyide sevebiliyor. Size yürüyen başka bir erkeğin mesajlarını gördüğünde dahi rahat olması.. hiç ayrılık ve barışma var mı geçmişimizde? Sizi her şekilde cepte görüyor olması durumu olabilir mi?
09 Yorumla- +1 yıl
evet çok ayrılık barışma var ama barışacağımıza her seferinde çok emin
- +1 yıl
Nasıl bu kadar eminsiniz peki? Hep o mu gelir? Yoksa terk eden odur. ya da ortak bir kararla ayrılık olur ve dayanamayıp siz mi donersiniz? Ararsınız gibi? Nasıl barisilir genelde? Kimin girisimi ile?
- +1 yıl
şimdi.. şöyle ki ablacım... eğer sana güvendiğini... düşünüyorsa.. sana yürüyen.. erkekleri zaten.. senin.. takmayacağını bildiği.. için umursamaması.. aslında sana olan.. güvenini... göstermez mi? Sen de naparsın? Mesela nasıl görürsün? Bilemem? ama bence bahsettim şeyi de bir düşünsen nasıl olur? Olabilir mi? Ne bilim ben? Bilmeli miyim yoksa?
- +1 yıl
her seferinde ben terk ettim onun yaptığı yanlışlardan dolayı, her seferinde de o döndü ve barışmaya ikna etti beni
- +1 yıl
- +1 yıl
@rüyamdabuluttumm ya bir şey diyeceğim: Ben yazdıklarımda ciddiydim de, noktalama işaretlerinde ironi yapmıştım. :D Öyle bilinmesini isterim.
Kısaca belki de sana güvendiği için kıskanma emelleri göstermiyordur. "Zaten benim sevgilim ne yapacağını bilir." Gibi bir düşünce söz konusu olabilir. Tabi, bu mevzuya olumlu bir yaklaşım. Sonuçta hemen güzel kardeşim demek hoş olmaz değil mi? - +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. modern toplumun yönlendirmesi vardı bu konuda. işte kıskanan erkek cagdısı erkek oluyordu out. medeni erkek ise bu durumu dogal karsılayan erkek olarak in oluyordu. hep bu empose edilmedi mi erkeklere. partneriniz bi kadın güzel yaratık begenilcek bu dogal. hanzo olma biri baktı diye kavga cıkartıp ayı derler sana. bu özetlediğim dusunce yıllar ıcınde ekildi zihinlere. demekki bu arkadasta etkili olmus. sevmiyorsa kıskanmaması da ihtimal dahilinde. ama su var bide. hani parmagında yuzuk yok seni bilmeyen tanımayan biri yürüyebilir. sende dersin ki erkek arkadasım var. o da uzaklasır. racon böyledir. ama bilmiyorsa bende acıkcası kızmazdım. kızın sevgiliisi olup olmadıgını bilmeyip yazdıgımda olmustur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Sevmek ve kıskanmak denk şeyler değil Yanlış düşünüyorsun, dışardan talep olması ama senin onun yanında bulunmam onun egosunu tatmin ediyordur mutlu oluyordur bile, kıskanmak ve kısıtlamak farklı şeyler mesela sen arkadaşlarınla kafede bir yerde olduğunda hiç soru sormuyor mesaj atmıyor kendi haline bırakıyorsa sıkıntı seni merak etmeli sormalı mesaj sonunda keyfine bak vs demeli sahiplenmeli ama kıskanmıyorsa sorun etme bazı erkekler aşırı delirsede göstermiyorlar bazıları özgüvensiz dururum diye belli etmiyorlar bazıları gerçekten kıskanmıyorlar, sevgiyi böyle şeylerle ölçme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin kendine saygın kalmamış emin onu bırak çevrene bak çok daha iyilerini bulabilirsin kendini tek bir kişiye endeksleme yorumları felan okudum genel yorumum bu şekilde olurdu seven erkek kıskanır kıskanmıyorsa sevmiyordur çok net erkekler erkeklerin ne düşündüğünü çok iyi bilir seviyorum laflarını felan geç sen seviyorsun diye elma da seni sevicek değil bu tek taraflı gördüğüm kadarıyla bi kayıkta sen sadece ileri gitmek için kürek çekiyorsun mücadele eden sensin oysa oturmuş varıcagı yeri bekliyo bırak kürek çekmeyi atla yüzmeye başla yeni adalara kıyılara yeni insanlar keşfet kimse vazgeçilmez değil bundan önce sevgilin oldu mu bilmiyorum ama onları hatırla şimdi görsen hiçbir şey hissetmiyorsun en iyisi o gibi geliyor ama öyle değil işte şu an böyle aynı duyguları sana hissettirecek mutlaka bi başkası çıkacaktır karşına sen hayatındaki kötü insanları çıkartmalısın başta da sevgilin olmak üzere ki daha mutlu bi hayat yaşayabilesin
12 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın gerçekten ama benim için çok zor ondan vazgeçmek, her türlü beni kandırmanın yolunu buluyor
Cevap sahibi+1 yılSen kanmak istiyorsun sadece kendini kandırma
+1 yılBu tarz erkekler sonunda ihanet ediyor benden sana söylemesi, bizzat yaşadım ve gördüm. Erkek dediğin sahip çıkıyorsa , abartmadan kıskanıyorsa seviyordur. Hiç bir şey umrunda olmayan adamın niyeti başkadır.
42 Yorumla- +1 yıl
@pilly_bhebek yani ben 😏 kızıp ayrılsan bile adam gibi oturup bekliyorum niye çünkü deliler gibi seviyorum 🌝
+1 yılTeşhiri seviyor demek ki. Eğer cinsel bir birlikteliğiniz var ise ona o anda bana şöyle baktılar böyle baktılar diye yalandan anlat eğer gerçekten keyif alıyorsa tamamen zevk alıyor ve bir sevgi bağı yoktur. Tamamen fantezi ve teşhiri seviyordur.
12 Yorumla- +1 yıl
bunu denicem
- +1 yıl
Tanıdığım evli çift var onların yaşadıkları olay çok farklı. Cucklod olayını yaşıyorlar ama birbirine deli gibi aşıklar. Sizde durum biraz daha farklı olabilir. Ama işte sevgi ve fantezi biraz boyut olarak farklı … dozunu iyi belirlemek gerekiyor..
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Normal karşılamayıp ne yapacak?
Çocuk sana yürüdü diye sana mı saldıracak yoksa senin sevgilin olup olmadığını bile bilmeyen çocuğu mu dövecek?
Gayet medeni tepki vermiş, neden vahşi yaratık istiyorsunuz ki?
Sana güveniyor demek ki.
20 Yorumla
+1 yılErkeğin kıskanmasında sevip sevmediğini anlayamazsın çevremde görücü usulü evlenip karısını sevmeyen adam gördüm ama yinede kıskanır namus bakımından kıskanır seninki kıskanmıyorsa geniş bir insan demekki sevip sevmediğinide sana verdiği değerden anlayabilirsin
20 Yorumla
+1 yıl@PiLLy_BheBek iyi bilir ben dağı bile kıskandım silkeleycektim hatunla arama girdi diye.
Seven adam kıskanır bacım. Kıskanmak aynı zaman sahiplenmedir de. Ben şu dünyada tek bir kişiyi kıskanıyorum o da sevdiğimdir. Başka kimseye ne kıskançlık duyarım ne haset ederim. Senin ki gevşek. Senin ki bile olmaya bilir bence iyi bak01 Yorumla- +1 yıl
çok aklımı karıştırıyor gerçekten
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim seveceğim erkeğin beni kıskanması benim için mühim bir ayrıntıdır. Seven erkek kıskanır, karakterli erkek güzel kıskanır. Önemli ayrıntı bence.
30 Yorumla Kusura bakma da senin erkek arkadaşında biraz gvatlık var gibi. Hatta biraz değil baya var. Eğer gerçekten sevseydi, seni kafaya taksaydı kıskanırdı. Ya kafasında ve kalbinde başka biri var ve onu düşünüyor ya da hiç kimseyi sen de dahil sevmiyor.
10 Yorumla
+1 yılfazlası her zaman zararlıdır fakat sana yürüyen biri için de sessiz kalması bana pek normal gelmedi. artık devir çok kötü insan sevdiğine güvense bile çevreye güvenemiyor. kıskançlık sevgi ile bağlantılıdır sevgi duyduğun sahiplendiğin birini sakınırsın bu sebeple ben bu olaya normal bakamadım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYani belki de umrunda degilsindir sevgili olarak yaninda olan bir kadindan oteye gidemeiste olabilirsin. Ya da su var gecmisteki iliskilerinde kisitlanmissa pek umruna da almamaya baslamis olabilir tramva gibisinden. Yaninda olan bir kadin olarak bakiyorsa guzelligini on plana cikartip baskalarinin ona imrenerek bakmasi hosuna gidiyir olabilir. Ya da tamamiyle baska biri vardir ya da yoktur umrunda degilsindir. Bir suru sebeo saydim xjdndnnd
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık, kişinin kendine güvensizliğinin göstergesidir. Eğer senin içindeki boşluğu dolduramadigini, eksikleri olduğunu ve karşına çıkacak birinin ona degistirilecegini düşünen erkek kıskançlık maskesi altında dış dünyadan izole eder. Dikkat çekmeme ı sağlar ki ilgi odağı olma diye. Oysa sana ve kendine güvenen erkek bunu yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılSeven insan illaki kıskanır Evet abartılı kıskançlığı hiç kimse istemez hatta tahammül edemez ama bu şekilde bir duruma da kimse göz yummaz benim sevdiğim kadına başka biri yürüyecek mesajlar gönderecek ama ben sadece bu kim deyip beklemeye kalacağım bu bende olmaz
00 Yorumla
+1 yılHaklısın kıyafetine karışması gerekmez elbette ama sana rahatsız olduğu seviyeyi dile getirebilir aşırı açık giyinen biriysen eğer onu da geçtim daha da açık giy demesi güzel kardeşim olduğunu gösterir aynı şekilde yazan erkeklere bir hayırdır çekmesi lazım olmaz ondan sktr et
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim değil ya g a vat yazmıştım
+1 yılBen kıskandığımda ortalığın altını üstüne getiririm. Bunun güvenle alakası yok başka bir çağda yaşıyoruz artık ona değil başkalarına güvenmiyorum. Ona güvenmesen sevgilim olmazdı zaten, bu kadar net. Karşında ki istemese başkası araya nasıl girsin diye zırvalık yazmayın sakın başkası zaten gireceğinden değil ha girebiliyorsa da o iş bitmiştir çoktan, ama benim sevdiğim adama da kimse bakamaz öyle istemiyorum
00 Yorumlakiskanclik bir insanin kendine guveni olmadigini gosterir bu yuzden kiskanmamasi sana ve kendine olan guveninden dolayi olabilir. Ama sende kendince haklisin gram kiskanmamasi biraz garip olabilir ama yinede sana olan guveni fazla oldugundan kiskanmiyor da olabilir. Bunu onunla tartismadan duzgunce konusmati deneyebilirsin. Beni sevmiyor musun degilde bana gercekten guveniyor musun diye sorabilirsin. Aranizdaki bag gucluyse ve seni gercekten seviyorsa senin kafandaki soru isaretlerini kaldiricagini dusunuyorum. umarim iliskiniz duzelir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben erkek olarak şöyle düşnüyorum bana o mesajı gösterdin diye o mesajın varlığını yeni öğrenmiş olmuyorum. Siz kızsınız ve günde 1000 kişi yürür bunu engellemenin bi yolu yok ya kısıtlayıp tüm sosyal medyalarını kapattıracaksın ya da görmezden gelecez.
00 Yorumla eşimde beni kıskanmıyor bazen düşünüyorum acaba sevmiyor mu diye bazen kvga ediyorum ben kıskanıyorum ama ne yapmamı bekliyorsun seni eve mi kapatayım paranoyaklık mı yapayım diyor benimde kendimi tek teselli ettiğim durum eşimden önce sevgilim vardı 4 yıllık ve bu sevgilim o kadar çok kıskanıyordu ki artık delirtme boyutunda sosyal medya acmam yasaktı hersey yasaktı hatta bir kavga sonrası actığım facebookta lisedeki sınıf arkadaslarımda ekliydi oradaki erkeklere kadar tehdit etmi o boyutta bir kıskançlıktı hoşuma gidiyordu seviliyorum sanıyordum meger adam elli yerde elli kere aldatmış o yüzden sadece kıskanan seviyordur kıskanmıyorsa sevgisi yoktur diyemem sadece biri yorum yapmış seks sırasında başkalarını öner diye bbunu kabul ederse sevmiyordur
10 YorumlaBen sevdiğim kadını kıskanırım. Bunaltmak değil bu. Ancak değer vermem, ve değer yargım bu. Bunu bir modernite unsuru olarak değil, onu kadınım olarak görmem den kaynaklı. Ben de onun adamıyımdır. O da beni kıskanmalı. Bana göre normal bu. Böyle öğrendim. Ve böyle yaşamak isterim.
Öyle bir duygusu yok ise, bağlanma, bağlılık ta olmaz. İnsan sevdiğine değer verir. Bana göre bu dozunda olduğunda çok güzel ve değerli bir şeydir. Bir kadın da bu yok ise, bana göre olmasın daha iyi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmak ya da kıskanma in derrecesi sevmekle alakası yok seven biraz kıskanır ama bu sevginin belirtisi olmuyor çünkü sevmeyene kıskanır ama hiç kiskanmamasi ya sana güveni tam kimsenin makmamasinada engel olamiycagini biliyor senide çarşafa sokacak karakterde değil sanırım ama genelde ilginç bir yapi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılbence de sevmiyor seni.. acı ama gerçek bu.. bazı kızlar maçoluk olarak görüyor kıskançlığı ama bence ilgisi yok.. erkek seviyorsa kıskanır, sadece hoşlanıyor ve gönül eğlendiriyorsa seninki gibi davranır..
13 Yorumla- +1 yıl
evet işte ben de senin gibi düşünüyorum
- +1 yıl
ayrıl ondan bence.. daha fazla kullanmasına izin verme.. seni bir et parçası olarak görüyor...
- +1 yıl
Aynen bence de seven kıskanır ya. Benimki hem kıskanır hem geniş davranırdı ondan anlamamıştım ama yine de şüpheye düşürüyorsa sevmiyordur bence. Seven direk sorgulatmaz bunu çünkü.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılSacmalamissin. Karşındaki erkeğin değerini bil bence. Belli ki standart biri değil. Ayrıca açıp mesajları göstermek kıskandırma çabasına girer, o da bunun farkında. Onun gözünde kendi değerini azaltiyorsun..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka erkek sana yanaşıyorsa. Aslında bu bizim için bir fırsat hemen eleştirmeyin. Ben benim sevgilime birisi yanaşıyorsa beklerim. Bir şey yapmam taki sevgilim o erkek tarafından artık rahatsız edildiği zamana kadar. Çünkü Eğer kız gerçekten seviyorsa ona yüz vermez veriyorsa da ben uzaklaşırım. Bu bizim için aslında imtihan. Deney gibi bir şey. Ama buluşmalara açık giyinme olayına bir şey diyemem. Onu ne için dediğini bilmiyorum. Ama benim hoşuma gitmezdi.
00 YorumlaSeninki g-vat olabilir, dikkat et sen ahshjs
110 YorumlaGayet haklı bir isyan olmuş. Seni başka erkeklerden kıskanmaması önemsemediği anlamına gelir. Seninle gelecek düşünmediği de aşikar. Düşünseydi eğer sana abartmadan kısıtlamalar getirirdi. Hayatında olan erkekleri kıskanırdı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen de kıskanç biri değilim. Yani benim beklentim sevgilimin ağırlığını koruması olmalıdır. Karşı cins o kadar yürüyüp koşsun ki sevgili ağırlığını koyunca haddini aşamaz. Bu işler bölme olmalı. Kıskançlıktan deliye dönmeye gerek yok.
10 Yorumla Benim görüşüm; cinselliği ön plana atmış bir erkek görüyorum. Bir de aile faktörü de var tabii, hemen yargılamamak gerek. Belki ailesi özgür bir birey yetiştirmiş ve dünya görüşü çok farklı, felsefik düşünen biri de olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBence seven sevdiğine başka birinin yürümesini normal göremez, ben olsam içten içe kıskanırım ama sevgilimi de azarlamam yani -yürüyen kişiye karşılık vermediği sürece-. Seni açık giyinmeye teşvik etmesi hiç normal değil, örnek veriyorum sen açık giyinmeyi tercih ediyosundur ve o da bunu kabulleniyodur sana karışmıyodur bu normal ama özellikle açık giyinmeni istemesi normal olamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
gerçekten absürd ya
- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılSana güveniyor senin hos güzel olmanı istiyorum seni kısıtlamak yerine biretligine sagu duyuyor olamaz mı, bir sorun olduğunda eminim ki çözecektir sen çözersin diye belki o an müdahale etmedi şans güvendiği saygı duyduğu için olamaz mı
00 Yorumla Genel normlara bakıldığında biraz sıradışı gibi görünüyor ama temel sebebi ya kiskanmayi bir abarti olarak algiladigi icin boyle ya da acik iliski gibilerinden bir dusuncesi var
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırıcı! Hepiniz midemi bulandırdınız! Ne demek ya kıskanmak filan? O da ne demek öyle? Kıskanmak sağlıklı ilişki değildir. Seven erkek de, kadın da güvenir. Kıskanmaz. Kıskanmayı normal karşılayanlar ise midemi bulandırıyor
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek kıskanç olur bırak erkeklerin yürümesini erkek sinekten bile kıskanmali. Eğer kıskançlık duygusu olmayan kişilerde ciddi ilişki düşünülmez. Ayrıca geçici görüşüyor imajı verir gerçekci değildir duygularında.
00 Yorumlasaçmalıyorsun cidden böyle bir şey tartışma konusu dâhi olamaz.. kızım senin o şahıstan koşarak uzaklaşmak gerekiyor hayır kıskanmama olayı okey de açık giydirme seni o yönde teşvik etmesi tamamen kullanmak için başka açıklaması olamaz.
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı güven varsa kıskançlık yapmaması çok normal bu yaşa kadar hep o mu vardı sanki sen nerde ne yapacağını biliyosan ve bunu görmüşse kıskanmaz. Tabi bide aileden nasıl gördüğü var çok muhafazakar bi aile yapısında yetişmemişse kıskanmaz
10 Yorumla
+1 yılKiskanmiyorsa net sevmiyordur buda kendi fikrim insan sevdiğine kiskanir kiskanmayan takmiyordur Mantik için seninlen birliktedir ama yinede sen daha iyi taniyorsun sevgilini
10 Yorumlaİnsan yiyeceği yemeğe sinek gelse bile sakınıyor sineği kovuyor. Sevdiğini hiç kıskanmamakta çok acayip geliyor bana
12 Yorumla- +1 yıl
o kadar doğru söyledin ki
- +1 yıl
siz evlenseniz bile büyük ihtimal kocan seni herkesle paylaşır bu gider arkadaşının Eşi ile yatar Arkadaşı gelir seninle yatar bu Adam Grup yapar baya sen böyle psikolojiyi kardırmıcaksan bence seni tek sevecek birini bul belki de Yetiştirme tarzı böyle Ama buradaki insan çoğunluğu genelde söyledikleri doğru çıkıyor Açık giyinmeni istemesi seni cinselliğe itiyor demek ve %90 Seni Eğlenmek için kullanacak Geri dönülmiycek bir yola girmeden Kararını ver bence sonrası pişmanlık Allah Yardımcın olsun gerçekten sevip Ayrılmak bir işkence Bir kız vardı iş yerinde evlenecek birini arıyordu ben de kızla evlenmek istiyordum Açıldım kıza değer verdim korudum o kız bana soğuk davrandı bir gün ben bu kızı tuvaletten çıkınca direk arkadaşıma bakarken yakaladım kızda beni gördü sonra direk gitti ve ben bu kıza ölüyordum ondan ayrı kalmak benim için ölümdü ama hatasını anlasın diye ve evlenmek istiyorsa böyle davranmasın diye işten çıktım herkes kendi yolunu çizdi bana ilgisi vardı gerçekten Ama Davranışları benim erkekliğime laf getirecekti bende uzaklaştım kız çok güzel ama belkide davranışları yüzünden kimse onunla evlenmiyor
+1 yılSevmemek değil de maalesef bu kıskanma olayının apayrı boyutları var. Çok ileri boyutları kıskanmayan insanlar var. Duyguları öyle olabilir ya da yapısı öyle olabilir. Eğer bu durum hoşunuza gitmiyorsa başka karakter özellikleri olan biri sizi daha mutlu edebilir
00 Yorumla
+1 yılNe alakasi var tamam kiskanilmak istemen normal ama bunun karşındaki ile bi alakası yok. 1. Olarak sen onun kafa yapısına göre mi giyiniyorsun o söylediğin çok kafama takıldı? 2. seni kiskanmama sebebi sana çok güveniyor olmasi olabilir sonuçta sen başka bir erkeğe yan gözle bakmayacaksan sevgilinde o çocuğu bir tehlike olarak görüp ilişkinizde kavga çıkarmaz ne güzel huzur sağlıyor işte bulmuşta bunuyosun
00 YorumlaGerçekten seven erkek kıskanır. Bazısı kıskançlık yaparsam geri kafalı denilir mi ya da işte ben kıskanırsam o da kıskançlık yaoar beni kısıtlar kafasıyla bir şey demeyebiliyor ama bunlar da sevgide ve birbirini tanımada eksiklik göstergesi. Onun harici kıskanmayıp sevgilisinin fotoğraflarını abazalara atan güzel kardeşim gördüm. O yüzden sen bi sorgula ve bu olayın üzerine git ya da yol ver gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seven kıskanır abartılmadigi sürece hepimiz bence kıskanılmayi isteriz. Sana birinin yazması onun rahatsız hissettirmiyorsa umursamiyorsa sevmiyordur bnce knka
00 YorumlaBende kıskanmam, bence normal kimseyi yanımızda zorla tutmuyoruz yani seven yanımızda kalır sevmeyen gider. Erkek arkadaşında kendine güveniyor işte bunları normal karşılıyor.
00 YorumlaSana güveni sonsuz olabilir ama içten içe eminim aşırı kıskanıyordur seni elinden kaçırmamak için ve sıkmamak için de kıskanmıyormuş gibi yapıyor benim de öyle bir sevgilim vardı 1 sene sonra öyle adam mağra ayısına dönmüştü her şeyi herkesi kıskanır olmuştu
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyleri yaşadım erkek arkadasim bana açık giyin derdi ve bir kez telefonuma bir erkekten mesaj gelmişti ve takmamisti
02 Yorumla- +1 yıl
sonu ne oldu peki
- +1 yıl
Ayrildim
Erkekleri anlamak zor gerçekten benimkini bir anlatsam feleğin şaşar kadınların ömrünü tüketmekten üstlerine yok
01 Yorumla- +1 yıl
seninki nasıl
+1 yılyani aslında her şey özgüvende bitiyor bilmiyorum biz kıskançlık yüzünden ayrıldığımız için şahsen kıskanç olmaması iyidir ya
10 YorumlaSen başkasıyla konuşarak msjlasarak bu bağı koparmış sin , eşin çok duygusal galiba bazı şeyleri duygu yüklü?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana yürüyen erkeğe tepki vermemesi normal değil... Kıyafet konusunda ise bir sorun yok bence. O şekilde daha güzel buluyor olabilir ve seni daha çekici görmek istiyor olabilir. Ama ilk anlattığın olay sıkıntı..
00 Yorumlakıskanmayan erkek domuzdur domuzda dinimizde haramdır bence onu bir uzmana götür çünkü onda bir anormallik var yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Lafı var ya, "seven kıskanır" Yani tamam abartmamak lazım ama hiç kıskanmamak nedir, akıl alacak şey değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sahiplenir ve ben varım şşş der kıskançlık başka bi durum kısıtlamak vs kendine güven eksikliğinden ya da sana
00 Yorumla
+1 yılKıyafetine karışsa yobaz, karışmasa g a va t. Bu erkekler ne yaparsa yapsın yaranamaz. Bence sorun erkek arkadaşında değil. Sende.
00 Yorumla
+1 yılManitan varken bir b*k parçasının sana yürümesine izin veriyorsan seni kıskanan erkeğin annesi sigortasız köprü altı çalışanıdır.
00 Yorumla- Devamını Gör (205)
Devamını Gör(250)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Seven erkek kıskanmaz mı, benimki bana yürüyen erkeği bile normal karşılıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler