Maalesef böyle aşklar artık yok hatta ben direk aşka olan inancımı kaybettim diyebilirim. yani bir kişi karşısında ki kişinin kalbini değil daha çok güzelliğini ya da parasını severken gerçekten samimi içten gelen bir aşka artık inanmıyorum ya da bir kişinin bu tarz bir aşk yaşaması bana çok düşük bir ihtimal gibi geliyor artık. bu yüzden de günümüzde artık sevgilinin elini tutunda bile mutlu olunan aşklar yok diyebilirim kendi açımdan.
Maalesef sanırım yok, mesela Şu an görüştüğüm kız sevgili olmayalım dedi ve ara sıra bana geliyor ve sadece seks, muhabbet ara sıra cikip bireyler iciyoruz yani sadece takılıyoruz. Bende ona ayak uyduruyorum. Bana bunu söylediğinde ona karşı hislerim tamamen değişti ve bende sadece takılıyorum. Ona karşı hicbirsey hissedemiyorum artık. Genel olarak bana denk gelen hatunların geneli boyle ve basta alisamamistim ama artık duygularım iyice yok oldu. Hatta başkasından hoşlanırsan korunarak takip dedi. Bende simdi yeni ufuklara yelken acicam ciddi deger verilecek birisini bulursam tabiki elini tuttuğumda bile mutlu olabilirim ama maalesef boyle bir insanin varligindan şüpheliyim.
Varda gerçek samimi sevenlerin sayısı azaldı maalesef ki günümüz de çoğu gönül eğlendirme zevkine sevgili oluyor nereden mi biliyorum çünkü gerçek aşk olsa ayrılıp da direk başka biriyle sevgili olmazdı böylelerine çok ayar oluyorum gerçekten sevmiyor sun neden sevgili oluyor sun kalp çocuk oyuncağı değil eski aşklar daha çok du
Artık kalmadı öyle bir ilişki isteyen. çok nadir kaldı gerçekten sevip, sevilmek isteyen. Genelleme yapmıyorum ama çoğu artık tek gecelik ilişkiye ve çıkar sağlamaya döndü.