Oğluna düşkün bi anneden korkulmalı mı? :D?

Sevgilimin annesi sevgilimin üstüne o kadar çok düşüyor ki gerçekten bıkkınlık geçireceğim artık. Evde kendi olduğu zamanlarda bi şeyler hazırlayup ona da götürüyorum annesiyle konuşuyor telefonda kız arkadaşım yemek getirdi diye söylüyor annesi de kıskanırım ben diyor. Bazen aşkım diyor konuşurken sevgilime, eda kıskanmasın ben sana aşkım diyorum diye diyor. Gel de sorun etme? Bazen inat gibi ben onlardayken mıçmıç davranacağı tutuyor. Zaten samimiler ama ben olduğumda yanaklarını sıkar kafasını ısırır. Erkek arkadaşım da ona karşı öylr. Artık seni ısırmıyorum senin sıran geçyi sıra eda’da diyor mesela, annesi de beni de unutma arada diyor. Köpek mi bunlar ne ısırmakmış arkadaş. Bugün de sevgilimle kahvaltı yapıyorduk annesi mutfaktaydı çıkarken ışığı kapat dedi sevgilim şakasına ama ışık sanmıyordu, annesi de ne ışığı dedi gülüştüler sonra da sevgilim ışığı aç dedi annesi de gündüz gözüne ne ışığı dedi ışığı açtı, sevgilim de eda’yı göremiyorum dedi gülerek şakasına. Annesi de ışığı kapattı? Bugün extra bozuldum bu hareketine. Eda’yı göremiyorum dediğinde ışığı kapattı? Dedim sevgilime o da yok ya şakasına yapıyor deyip geçiştirdi. Modumun düştüğünü fark etti ama bu durumdan ötürü üzüldüğümü anlamış mıdır bilmiyorum. Abartmadığımın farkındayım annesi cidden çok yalaka davranıyor, hoşlanmadığımı dile getirmeli miyim? Buraya sığdıramadığım bazı şeyler daha var.

Oğluna düşkün bi anneden korkulmalı mı? :D?