Sinirlendiği an ağzına geleni filtrelemeden ifade eden kişiyle ilişki yürütür müsünüz?

Sinirlendiği an ağzına geleni filtrelemeden ifade eden kişiyle ilişki yürütür müsünüz?

Şimdi burada önemli olan konu ağzına neler geldiği. Eğer hakarete varan sözler söylüyorsa ya da aşırı derecede kalp kırıyorsa böyle bir insan ile tabii ki ilişki yürütülemez. Fakat tartışma sırasında birazcık heyecanlanıp yükseliyorsa bunda bir sakınca yok.
Çoğu kişi buna hayır der ama hiç de öyle olmuyor. Birini seviyorsan ve genel anlamda her şey yolunda gidiyorsa sinirlendiği anlarda söyledikleri canını sıksa da tolere ediyorsun. Çünkü en başta kendisi de çok pişman oluyor. Aslında en iyisi iyi bir anında konuşup bu sorunu çözmek.
Teşekkür ederim🌸
Rica ederiim 🥰
Hayır, bir insanın ağzının ayarı olmalı. En azından onca laftan sonra pişmanlık dahi yoksa hiç yürümez. Dün seviyorum deyip, bugün eziklemek adına küfürler yağdıran tipler adamım diye dolanmasın zaten.
Her ağza gelen söylenmez ama karşıdaki kişinin affına bağlı birazda
Ağzına demek istedin herhalde 🙄 anlamadım çünkü
Ağzına olsun hadi 😂
Teşekkür ederim ♥️
Rica ederim❤️
Cevap
30Cevap
Ağzına geleni sayan insanla işim olmaz. Her şeyden önce saygı gelir.🌼
Öyle biriyle ilişki yürütemem ben.
hayır tabi ki yürütülmez. o kişi gerçekten sevmiyor demektir. seven insan sevdiğini kötü bir şey söylemez
Bence seni gerçekten seven insan ağzına geleni söylemeli. Söylüyorsa, kırıcı olsa dahi seni harbiden seviyor demektir. Boş yere nefesini ve enerjisini niçin yoruyor sanıyorsun? Alarm gibi düşün. Bir kedinin kuyruğuna basarsan seni tırmalar, bön bön bakıp sırıtacak değil ya😅
yürümez gibi
tabi kavga anında ne yaşandıysa artık kişi sinirli ve sinirine hakim olamayabiliyor
bu yüzden makinalı tüfek gibi saydırıp içini dökebilir
ama böyle bir durumda kalınsa bile soğuk kanlı kalmak tercih edilmelidir
ancak o zaman ipin ucu kaçmaz
Sinirle söylenmiş şeyler olabilir evet ama insan kırılıyor illaki.
Karşındaki insanı ya kavgada ya da ayrılırken tanırsın. Çünkü orada bilinç altında ne varsa dökülür öfke kontrolü yokSa. Öfkesini kontrol edemeyen, tartışmayı bile seviyeli yürütemeyen biriyle olmaz
Çok sevgi de bir yere kadar. Beraber oturup konuşamayacağım, tartıştığımızda bana ben olarak saygı göstermeyecek bir ilişkiyi ne yapayım..
Çöpe atmak lazım 😂
Ahahahah bence çöpe atmadan hiç hayatımıza bile almamalıyız ☘️
Valla bence daha iyi içinde tutacak kadar sinsi değil hakfkksks kırsa bile filtre istemem
Değişik bir bakış açısı aşkım😂
Aşkom*
Kavga aninda insan kendi karakterini belli eder yani o an herseyi söyleyebiliyorsa her daim buna devam eder oyle biriyle hiç-bir ilişki yürütülmez yürümez de🦋
Hayır her ağzına geleni söyleyemez sözlerine dikkat etmek zorunda o dilin kemiği olması gerek düşünmesi gerek.. sonradan ben böyleyim diyerek vurup kırıp dağıtamaz. bu hakkı kimseye vermem..
Hayır, küfür eden sinir anında bile olsa kendine hakim olmayan biri ile olmaz...
Unutma sinirle ağızdan çıkan her söz gerçek düşüncesidir kişinin.
Yani hoşnut değilsen güzel dille ifade edip düzeltmeye çaba gösterirsin yani eşşek Gine eşşekse semerde vursan fayda etmez.
yörrrü :)
Bu ben. Ama sonra saniyeler sonra kafama dank ediyor her şey ve günler boyunca özür diliyorum... Zor ya.
Zor...
Başkalarını bilmem ama ben aşırı duygusalım ve sinirlerim çok zayıf...
Böyle kişiler benden uzak dursun.
Tabi ki sizden de.
Yütütülmez ben sakin kalabiliyorken
kaba söz kullanmıyorken
karşı taraf küfür maiyetinde
konuştuğu vakit soğuma sebebi
Düşunsene sinirli olduğu için senin içbi şeyini bırakmıyor sonra da melek oluyor😂😂 büyük konuşmayayım ama olmaz öyle ilişki
Agzi bozuk kisi babam olsa kabul etmem, sinirlenmek agzina geleni sayabilme özgürlügünü vermiyor, karakteri bozuklar öyle
Karşılıklı çatır patır tartışma yaşamayacaksam neden var diye bi sorgularım yanii üslup bozmadan düzgün konuşursa sıkıntı yok
Tartışmayı hararetlendiren konuya bağlı eften püften tartışma çıkartıp ağzına geleni söylüyorsa sürmez oylesiyle.
Bir yere kadar tolere edebilirim ondan sonrası ayrılığa gider yani o yüzden yürümez zannetmiyorum
Sanırım hayır. Hele hele sık sık sinirleniyorsa.
Küfretmediği sürece olabilir. Kırılmış ki kırmış diye düşünürüm.
Söyledikleri hakaret derecesindeyse evet kesinlikle yürümez.
Hayır tabi ki, öfke problemi olanla, ağızı bozuk olanla ilişki yürütülmez...
Saygısızlığa kesinlikle tahammülüm yok. Daha ilk hatasında geri dönüşü olmaz.
Sinir anında kimse ağzından çıkan cümlenin farkında olmaz. Aşırıya kaçarsa, orası ayrı mevzu.
Zor biraz, söylenen sözler bazen geri alınamıyor
Kadınların küfür etmesinden hoşlanmam o yüzden hayır tabii ben de etmem 😂
Kendimi sonuna kadar savunurum küfür etmem ama laflarımla dövebilirim onu
Hayır kesinlikle. Sinirine hakim olamayan biriyle işim olmaz.
sinir kontrolü yoktur o kişinin
mesela ben sinirlensem de kontrol elimdedir
Bazi laflar vardır söylenmemesi gerekir. Geri dönüşü olmaz sonra.
O yüzden iyi değildir yurunmez yani
Hayır tabiki. Ağzının ayarı olucak bir insanın. Sinirle söylenmiş de olsa bazı şeyler bir ömür unutulmaz özellikle kadınlar tarafından
Hayir insan Sinirliyken daha Dürüstür.. kirmaktan adsaglamayi veya hakareti secen bir insanla olmaz!
Saygi Sart!
Ne söylediklerine göre değişir eğer senin şahsına küfür ediyorsa o ilişki yürümez
ağzından çıkmadan önce düşünmesi lazım, her şey çıkıyorsa ağzından o ilişki yürütülmez.
Bana göre saygı en önemli şeydir. Sürekli sinire bağlayıp ağzına geleni söyleyip sonra özür dilemek vs. sadece yıpratır kırıldığınla kalırsın. Kısacası yürümez.
Ölmekten korkmayan yürütür çünkü daha şiddetli bir kavga anında öldürür öylesi
Ben öyleyim ama benim gibi biriyle yapa bilirmiydim sanmiyorum
Yürütülur ya zamanla duzelir bundan rahatsiz olduğunu soylersin uyarirsin tabi onunda istemesi lazim
Saygısını yitiren insana yol veririm.
Kafa atarım ben öyle sevgiliye
Iki tarafta zıt sa eğer olmaz ki o kişi ben oluyorum en son sevgilime köpek demiştim ileriye gideceğimi bildiği için öperek susturmustu
Kendine hakim olamayan ilişkiye de hakim olamaz
bu benim eski sevgilim 🤦🏼♀️, yürütülmez.
Asla tahammül edemem.
O anki ruh halime bağlı bilmiyorum
yok tartmalı yanı ınsan bır agzından cıkanı
Maalesef olmaz
Hayır ilişkimi bitirirdim.
Zor yürür karşıdaki kişide sabır varsa o da
Uğraşıyoruz işte 😄
Asker arkadaşi değilim sayamaz
Yurutulmez saygisiz insandir
Yürütülmez çünkü ondan soğumaya başlarım
İçinde ne varsa dışa vurması iyi bir şey aslında
Öylesine geçim zor olur
Asla yürütmem !
Kırmızı çizgimdir.
Dedem Allah insana bir dil, onu tutacak iki dil vermiş derdi, söyleyeceği son şeyler olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?