Aşık olmak size yarıyor mu? 👻
Aşık olmak size yarıyor mu? 👻
Aşk bana gelmiyor. maalesef :( hayatımda hiç aşk yaşamadım bu yüzden de aşık olacağıma karşı inancım kalmadı diyebilirim.
Ama belki de bir gün aşka inanırım yani aşk bana gelebilir. çünkü bazen insanın hiç beklemediği bir anda aşk geliyor.
Ama şu an için böyle bir beklentim yok maalesef
Aşk herkese iyi gelir, hayatına renk katar, hareket katar, heyecan katar. İnsanın ömrüne ömür katar. 5-10 luk kalas adamı ince el oymalı sehpa yapar, yabani insanı şair yapar, vicdansızın kalbine merhamet yükler...
Beni iyileştiriyor Aşk. Son 3 senedir aşık olamıyorum. Tanrı bana herşeyi verdi fakat Aşk'ı bana çok görüyor... şu an kendime Aşk istiyorum... Delice aşık olmak istiyorum, En fazla isteğim bu. Bu anı yaşamak istiyorum.1 kez yaşadım çok güzeldi. Umarım yine yaşarım
Aşk iyiyken herkese iyi gelir çünkü hormonlar tavan yapar yüzün güler mutluluktan uçuyor gibi oluyorsun.
aşk kötüyken herkese kötü gelir acı verir üzüntü verir çözülmeyen bir düğüm olur adeta kalbinde
aşk iki yüzlüdür hangisine denk gelirsen artık
Rica ederim 🥰
Cevap
28Cevap
Aşk bana iyi geliyor
Aşk bana gelmiyor.😃
Bana kötü geliyor ya sürekli aklımda kalıyor, gece yatarken, gün içinde. Bazen yolda yürürken bile karşıdan gelen insanı ona benzetmek vs sürekli aklında olduğu için gözün onu arıyor işte göremeyeceğin yerde bile olsa. Pek iyi bir şey sayılmaz yani
Tam olarak böyle oluyor
Hahahah aynen, o yüzden diyolar ya aşk bir illüzyondur diye 🙂 aslında sıradan bir insan ama aşık olduğumuz zaman gözümüz kör oluyor dünyanın en mükemmel insanı o sanıyoruz
Ruhum hastalanmış gibi hissediyorum, tamamlanıyor ama bir yardan eksiliyor gibiyim, sınırlarımı kurallarımı ihlal ediyorum onun için, çok iyi hissettiriyor ama hastalıklı gibi yoğun duygular besliyorum, fazlasının zarar olduğunu biliyorum ama her şeyin en güzeli en fazlasını hak ettiğini düşündüğümden elimdekileri önüne seriyorum, benim için aşkın tanımı hissettirdikleri bunlar :)
kime aşık olduğunla alakalıdır bu durum
aşk vezirde eder rezilde eder
Aşk bana baya iyi geliyor daha mutlu daha pozitif bambaşka biri oluyorum
Gelmiyor ki, nereden bileceğim nasıl geldiğini 😁🤦♀️
amaçlar için yalanlara bilerek katlanmaya gerek yok diye düşünüyorum
Aşk bana kötü geliyor kimseye bağlanmak istemiyorum hiç bir anlamda kendi kendime yetmek istiyorum her şeyde ama biz insanız bu da zor
İyi gelene alkış benden
Cidden 🤦🏼♀️
Kötü geldgni düşünüyorum
Önce iyi geliyor sonra kötü
Ne iyi ne kötü geliyor, nötrüm
İyi hemde çok iyi geliyor
Aşka inanmıyorum artık
Aşkın kendisi gelmedi
Hayatımdaki insana bağlı bu.
Doğru insan ile çok güzel geliyor.
İyi geliyor dHa sonrası fena
Ask iyi de tek taraflı olan çok kötü.