Crop etek giyip gece hayatına uyum sağlayamıyorsan olmaz bizden diyor.
1 ay
Sevgilim, "Kapalı giyiniyordun o yüzden aldattım." diyor. Haklı mı?

Crop etek giyip gece hayatına uyum sağlayamıyorsan olmaz bizden diyor.
Merhaba, bence hem bahane bulup ayrılmış yani bu düşüncesini sizin üzerinizden bir kılıf bulup ayrılma gerekçesi oluşturmuş hem de sizi olduğunuz gibi zaten en başından beri kabul edememiş yani bu kadar basit aslında bu sorunun cevabı. Haklı mı değil mi konusuna gelecek olursak, kendince haklı olabilir ama sizi böyle kabul ederek sevgili oldu sonuçta ve size bu şekilde saygı duyması gerekirdi ama duyamadığı için haksız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ne alaka seni resmen dış görünüşün için sevmiş ve sende ona hala sevgilim mi diyebiliyorsun 🤔 abla ne içiyorsun sen daha doğrusu bu siteye senin gibi soru soranlar ne içiyor
"Kapalı giyiniyordun o yüzden aldattım diyor haklı mı?" Bir de haklı mı diye sormuşsun gerçekten siz kızlar aşık olmayı bilmiyorsunuz yemin ediyorum
Aşık olmak nedir kısa ve öz anlatıyorum tüm kızlar bu görüşümü lütfen okusun
Aşık olmak kalpten sevmektir o insanı sadece gördüğün için değil onu kalbine yerleştirdiği için seversin
Cinsellik konusuna gelirsem seven evlenene kadar bekler
Tamam ne güzel herkes dengiyle olsun deseydin. Saçmalığa bak ne yanındaki kadını kapalı giydirmeye ne de açık giydirmeye çalışan insanlardan haz ediyorum. İnsanların sözüyle giyinecek kadar mi güçsüz görüyorlar bizi bunlar ne sığ beyinler ya.
Gerçekten değer veren, seven erkek bu tarz isteklerde bulunmaz. Bunun niyeti çok kötü. Amacı seni kullanıp bir kenara atmak. Yerinde olsam ağzıma geleni sayıp her yerden engellerdim. Bu tarz sapık deyyuslara ancak böyle muamele yapılır.
Cevap
46Cevap
seni olduğun gibi kabul etmiyorsa zaten o adamdan olmaz
seni aldatması senin için iyi olmuş hayatında başarılar dile ayrıl
Haksız
Hâlâ şu zihniyetteki insanların var olması şaka gibi ama gerçek ne yazık ki
Yok biri kapanmanı istiyorum der biri şunu bunu giymeni istiyorum yoksa olmaz der falan filan bu ne ya ona ne
İnsanları dış görünüşü, giyimi kuşamı için seven insanlar sevmesin zaten bırak
Böylelerini duydukça insanın inanası gelmiyor bu düşüncelere ama hâlâ karşılaşıyoruz maalesef.
Herkes kendine denk sevgili bulsun ne diye birbiriniz ile uyumsuz olduğunuz halde sevgili oluyorsunuz
yahu seni aldatan birine hala sevgilim diyorsun ya şaşarım aklına. o adam sevmiyor ki seni.
sal gitsin vur tekmeyi. adam mı kalmadı dünyada.
Normal olan sensin kardeşim ondan hemen ayrıl ve sana gecelik kadınlar ile mutluluklar diliyorum söyle
saçma bir düşünce tarzı.. sizi sadece kullanmak istiyor anlaşılan.. geleceği düşünen bir erkek böyle davranmaz..
Öyle bir saçmalık olur mu. Zaten birbirinize uyumlu değil misiniz ayrıl gitsin.
Haklı çıkmak için sizin kapalı olmanızı kullanıyor saçmalıyor yol verin gitsin !
Gevşek bir sevgilin var. Kapali kız yumurta gibidir kendin soyucaksin onu. Zevki başka.
sevgilin seni yanlis yola saptirmaya calisiyor
ondan sana hayir gelmez
Varsın olmasın o zaman! Onun niyeti zevk, gelecek diil :/
Aldatmanın hiçbir hakkı gerekçesi olamaz.
Ayrilirsin sonra ne istersen yaparsın..
adam onu istiyor sana uymuyorsa bu bir gunde olmadi ya ayril :)
Olum o nasıl şart 😂bunun haklısı haksızı mı olur
bunu diyorsa sevmiyordur zaten aldatmış kanka seni yani bu kadar lafı yiyip ilişkiye devam edemezsin bence ama senin kararın tabiki ve kesinlikle haksız.
Olmasın o zaman. Defolsun gitsin. Hayatını p*rno gibi yaşamak istiyor demek ki.
Haksız, ama evde de kapalı giyiniyorsan olabilir.
Bahane bile değil. Sudan ucuz sebeple belkide sen istediğimi yapsaydın gitmezdim taktiği de olabilir.
ay sacmalamaa abla güzel kardeşim tekiymis görüsme bi dahaaasla
En İyi Cevap