Bana "off bı Rus olsa şöyle bembeyaz bı de balık etli bı kız olsa.." falan diyor iç geciriyor, Sinirleniyorum " of saka ya özür tamam" diyor ama resmen hayal ediyor ve sürekli bunu yapıyor.
Bende sana "of şu kaslı erkekte çok fena" falan desem nolur diyorum."Banane istediğini yap" diyor sanki benden emin ve de kiskanmiyor gibi ama ben yapsam benle konuşmazdı. Ben onu sinir etsem o iki katını yapar. Nasil yola getiricem ne yapsam alınır?
Bende sana "of şu kaslı erkekte çok fena" falan desem nolur diyorum."Banane istediğini yap" diyor sanki benden emin ve de kiskanmiyor gibi ama ben yapsam benle konuşmazdı. Ben onu sinir etsem o iki katını yapar. Nasil yola getiricem ne yapsam alınır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öncelikle bu tarz üsluplu insanlar yola gelmez hayatım, uzaklaşmanı tavsiye ederim. Kimsenin annesi olma hayatında..
Annesi babası hep aslan oğlum diyerek büyütmüş , sıkıntı çekmiyor istediğini dahi harcayabiliyor. O yüzden benim tavrım ona baskı gibi duruyo
Hayır, demek istediğim şey kimseyi değiştiremezsin. Hele ki yola getireceğim diye çabalamana gerek bile yok. Sana saygısı olsa böyle konuşmaz biliyorsun..
Saygısız olduğunu söyledim hiç gucenmiyor buna, anlıyorum bı şey yapamam sanırım
İnsanları değiştirmek yerine yapacağın en güzel şey sana saygı duyan insanlarla muhabbet içinde olmak.. 🌸
Saçmalama seni sevse böyle bir saçmalık yapmaz saygısı da yok sana
Aynısını dedim saygını bozuyosun dedim , böyle şeyler yapma komik değil ve sürekli yapiyosun dedim , derdimi anlatmaya calistikça da cirmala tamam diyor abartiyormusum gibi manipüle yapiyor
Kendi kafasına göre ilişki yaşayacaksa ortada bir çocuk yok ona sebep ilişkini devam ettirmeye çalışasın
Ayrıl akıllanırsa geri kabul edersin akıllanmazsa da kendine olan saygını kaybetmemiş olursun
Bu abazalık geçmiş olsun abaza bi sevgilin var
ben gencim diyor daha önümüzde zaman çok diyor. E o zaman benimle sevgili olmicakti başta gitcekti çiçek çiçek gezip doyunca gelcekti. Benden sonra özgüven geldi ( ilk sevgilisiyim her konuda da ilkiyim)
önce bu kadar abaza olduğunu görememişim görseydim herkesi boşuna karşıma almazdim beni degersizlestiren bu cümleler karşısında demi
Hiç vakit kaybetme terk et bu sapığı
Bırak da Rus kızlarıyla sevgili olsun o zaman.
Dedim bende sonra tamam ayrıl o zaman diyor.1. si ben ayrılınca terk edip bırakan suçlu ben olucam içi rahat olucak , 2. si Fiziksel anlamda Ruslar bakmaz ona belki parasına bakar
Tamam kanka ayrıl da ne hâli varsa görsün
Hiç yoal getirme. Bence öyle birinden ayrılman daha iyi..
Bazılari çeşit sever serpme kahvaltı gibi.
Sevgilin haklı bende öyle hayal kuruyorum
Hayal kurucaksaniz sevgili yapmayın abicim o zaman bizimde duygularımız var
bakkala ver
Sen zayıfsın mı niye böyle diyor
ben balık etli değilim oysa öyle tipleri beğeniyor
Kaç kilosun ki
45kilo 160üstü boy / onunla ilk tanistigimda 50ydim
Yani kusura bakma ama o nasıl sevgililik ya
Çok ayıp çok rezil bir şey…
Kızdın sanırım ama gerçekler bunlar senin gibi manken fizikli bir kızı bulmuş ama…
yok kızmadım uzuluyom halime
Neden üzülüyorsun üzülme
ne biliyym
Senin değerini bilmiyorlar
Benim gördüğüm çok düşünceli ve kendine bakan bir kızsın…
Çok kötü bir üslup ne desen mübah
Bı ilişkide saygı önemli ama onda yok , Yani ilerde çocuklarım baba diyecegi kişi böyle olması utanç verici olur