Sigara İçen Kadınların / Kızların Çekici Olması?

Ya şimdi şöyle, sigara içen kızlar bence ayrı bir çekici olabilir, ama sigara içtikleri için değil. Ben şunu farkettim, sigara içen her kızın muhabbeti acayip sarıyor. Yani her konu hakkında sıkılmadan konuşabiliyorsunuz resmen. Neden böyle bilmiyorum sigaranın bir getirisi olduğunu da sanmıyorum. Ama çok saran muhabbetleri var. Sadece tek sıkıntı sigara kokusunun gerçekten kötü olması. Yani, kişisel sağlığına da önem vermeyen bir kişinin başkasına ne kadar önem verir orası tartışılır ama, kısaca birisi sırf sigara içiyor diye onunla arkadaş olmazdım. Ama artık birini görürsem sigara içen (özellikle kız) muhabbet etmeye çalılıyorum, muhabbetleri hep sarıyor çünkü. Ama zararlı zararlı, önermem etmem.
Aslında haklısınız. Ama aslında o sigarayı ağzına koyması, elinde tutması, dumanını üflemesi falan bana göre çok çekici oluyor. Kokusundan da kız içince rahatsız olmuyorum. Yoksa erkek falan içse uyarırım, bende uzakta iç diye. Ama yanımda kız oturup içerse uyarmam. Muhabbet konusunda da öyle aslında. İyi konuşurlar. Sıkmadan konuşmaları önemli yani. Birde bu yüze duman üflenmesi gibi şeyler de duydum. Onları da merak ediyorum açıkçası.
Yüze duman üflenmesini yaşadım, bence çok güzel değil.
Ben çok isterim açıkçası. Nasıl yaşadınız hocam? Gelip yüzünüze mi üfledi?
katılıyorum sigara içen kızlar çok çekici her zaman o izmariti üzerimde söndürsünler istiyorum ne yapmam lazım dayanamicam arrtık
O kadar değil de bende. Ama o dumanı üzerime üflemesini aşırı derece de isterdim.
Cevap
7Cevap
Bana gelmez sigarayi sevmem oyle birisini de istemem
Ben isterdim açıkçası. Tamam olmasa da olur, ama olması da iyi olur yani.
Abi hayatıma kim girdiyse sigra içiyo, birde çok kitap okuyo
Bende de etrafta sigara içenler var aslında. Ama kitap okuyan hiç yok. :)
oda olur be aga, o da olur
Bilmiyorum aslında. Ama olsa iyi olur. Sohbetin kalite seviyesi artar o zaman.
Doğru söylüyosun, kitap okuyanın hali bi başka oluyo
Aynen. Okumayan tarafta hep küfür, argo, boş sohbet varken diğer tarafta saygılı, etkileyici ve kibar konuşma var. Kişinin konuşmasından ziyade kendisi de değişiyor.
bak buna katılmıyorum, okuyanlarda söver
Ben hiç görmedim. Sövde de çok sövmez aslında. Yine de o kişilik meselesidir.
ama bak, genelleme yapıcak olursak, dediğin doğru
Sevebilirsin normal, ben sevmiyorum.
Normal mi yani? Etrafta falan da söylemeye çok utanıyorum. Anormal gibi bir şey sanki.
O senin tercihin.
Kotu kokusu bile sevmemek icin yeterli
Çok seksi geliyor bana içenler için. Ama ben içmiyorum. İçen kadınlar kızlar falan çekici geliyor bana.
Çekici bence
Bence de aşırı çekici ve güzeller.
Aynen bro
İğrenç
Bana göre de mükemmel. Ama ben içmiyorum. :)
değil
Bana göre baya bir çekici yani. Tek bende mi var acaba bu durum?
galiba sen de var
Haklısınız. Daha önde böyle bir şeyi kimseden hiç duymamıştım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Cevap