Sevgilime çok mu ağır konuşmuşum?

Arkadaşlarımla sevgilimden gizli erkeklerle görüştük ama sevgilimin olduğunu biliyorlardı erkekle kokteyl falan içtik sonra bunları sevgilim öğrendi ve arkadaşlarımla bundan sonra görüşmemi istemedi ben de çok ağladım çok ısrar ettim sonra tamam dedi ama çok görüşme dedi sonra anlaştık o konuda sonra arkadaşıma gitmek istediğimde izin vermediğin de kızdım nefret ediyorum senden dedim keşke ayrılsaydım dedim iğrenç bir insansın dedim hastasın sen dedim daha çok ağır sözler söyledim ve kaç defa ilişkimizi bitirmek istedim ağır sözler söyledim soğudum artık senden seninle hayal bile kurmak istemiyorum dedim ve hep ayrılmak istediğimde evime kadar geldi ve barışmak için çabaladı. yakın arkadaşı hapise girdi ufak bir olay yüzünden ve dedim ki ona o hapisten çıktıktan sonra bir süre evden eve görüşün dedim kabul etmedi ben de ne yaparsan yap bundan sonra umrumda değilsin dedim keşke sen girseydin hapse dedim haksız gibiyim sanki burada arkadaşlarımla yaptığım hatadan sonra bana güveni sarsıldı biraz o olaydan sonra sürekli görüntülü arıyor beni olayın üstünden de 8 ay geçti takıntılı biraz
Sevgilime çok mu ağır konuşmuşum?