Şu an bir işe girip çalışamıyorsunuzda çünkü bebeğiniz daha 5 aylık birikiminizde yok.. yeni düzen her şeye yeni baştan etraftan çok destek olabilecek olanda yok.. devletin verdiği para azcık bir şey..
Ama eşinize karşı sevginiz de bitti anlaşamıyorsunuz hep kavga gürültü..( şüphe: narsist olabilir ) ( madde kullanıyor olabilir )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Asla süphelendigin kişiyle aynı evde çocuk yetişmez büyümez. Ben ayrılırım kanka
Seni bekleyen bütün zorlukları göze alır mısın yani
Evet alırım. Bak şu an evliyim ve eşime hep söylemişimdir. Benimle mutlu değilsen beni kullanma medeni şekilde ayrılalım çocuğumuz için arkadaş kalır düşman olmayız diyorum.
Eğer eşinle konuşup anlaşabiliyorsanız denir zaten..
Biz nezaman konuşmaya çalışsak hep kavga çıkar tartışma çıkarır maalesef
Ben çoktan bıraktım onunla uzun sohbetleri.
Kaç yaşında çocuğunuz
2 yaşında
Elbette bizde 4 4lük değiliz kavgamız atismamiz oluyor ama. aldatılmayi affetmem bunun telafisi olmaz bunu söyledim yani beni sevmeyebilir başka birisine gonul verirse gelsin anlatsin bende bunu istedim çok seviyorum ama sevgi tek kişiyle olmaz. Sizde sevgi var mı?
Allah bağışlasın
Bende asla affetmem aldatılmayı.. şüphelerim var ama kanıtım yok hiç bir şey için.. günün bir kaç saatini hep tuvalette geçirir nezaman işten gelse tuhafıma gidiyor bu durum.. sigara içiyorum diyor telefonda takılıyorum diyor..
bende sevgi kalmadı. Sadece çocuk için katlanıyorum bence ondada sevgi yok. Zaten ikimizinde sevmiyorum demişliği var kavga anlarında.
Yani öyle ise uzatma. Gerçekten mutsuz bir evlilik varsa
sürdürürüm. ama planlı olarak. cocugu büyüt önce dayanmaya calış. ayrı zamanda kendi ayaklarının üstünde durmanın bir sekil yolunu bulmaya calısmalısın. sonrası gelir zaten merak etme. güclü durmaya calıs lutfen
Benim de aklıma bu gelmişti.. ama bazen zor geliyor sevmediğin biriyle aynı evde olmak
Zaten çocuk 2-3 yaşına falan gelip kreşe başlayınca mesleğime başlicam
Ama bu süreçte yine de temizlik işi falan yapıcam azcık ek kazanç olarak
cocugu bırakabileceğin bir yer ya da bir tanıdığın varsa bence dayanamadığın tahammül edemediğin bir ortamda kendini zorlamamalısın. biliyorum zordur insan sevmediği sevgilisine bile tahammül edemiyor.
Yok işte maalesef. Annemin çok randevuları oluyor ve psikolojik problemleri var çokta bakamazdı:/ ama temizliğe anneme gelicem o sırada bakcak çocuğa
Evet çok zor gerçekten de
Nezaman o evde olsam içimde hep bir sıkıntı ve eşim işten eve geldiği zaman hemen bi tuhaf oluyorum enerjim düşüyor mutsuz oluyorum
orada kendimi 100% rahat hissetmiyorum kendi evimde gibi hissetmiyorum.. annemde kaldığım günler kendi evimde gibi hissediyorum daha çok şu an da burdayım mesela çok rahat içim
sana kötü mü davranıyor ne yapıyor da bu kadar huzursuz hissettiriyor
Çok geçimsiz biri. Tüm enerjimi alıyor. Tek bi lafım bile onu o an sinirlendirebilir patlamasına sebep olabilir. Bence sinir problemi var onun. Hep bir haklı haksız takıntısı var. Ne dese onay vermek zorundayım sanki. Farklı görüşte olmam onu sinirlendirir. Ve nezaman anneme gelsem bir kaç saat kalsam muhakkak bir laf vurur. Sanki istemiyor buraya gelmemi. Yemek yaparım pasta yaparım her yaptığıma bir şey bulur. Sinirlenir tabağı fırlatır. Saygısız. Çocuğun yanında bağırır çağırır hakaret eder bana. Beni herkese çok kötüler iftira atar. Ve sonra hep yaptığı gibi hiç bir şey olmamış gibi aşkım cicim.. evliliğimiz bu😊
bipolar be bu. isine gelince canım cicim isine gelince atar gider. sen önüne bak elinden geldiğince uzak dur ki rahat olabil. bu sürecte kendini düsün sabır et yapacak bir sey yok. bir bakmıssın zamanla bir seyler yoluna girmis. girmezse de önüne bakmış olursun. cok güclüsün emin ol ki
Bilemiyorum vallahi ama bir psikolojik problemi olduğu kesin.
Zaten allahtan sabah gidiyor akşam geliyor evde kalsaydı bide daha kötü olurdu durum
İnşallah
hayırlısı herrr şey için sen kendini iyi hisset yeter ki cocugun ve kendin icin gerisini boş ver
Yazık ediyor ikinize de
Sürdürürüm
Sürdürmem