Erkekler neden WhatsApp uygulamasinda son goruldulerini kapatiyolar? Sebebi ne olabilir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Öyle özel bir sebebi yok.
Kimsenin benim en son ne zaman girdiğimi, ne zaman aktif olduğumu bilmesini/görmesini istemiyorum. Veyahut anında cevap vermek istemiyorum.
Birinden gizlenmek icin degil yani?
Birinden gizlenmek için yapmam bunu zaten.
Genel olarak yapıyorum.
Anladim tesekkurler, eski sevgilim kapatmis goremiyorum birsey
Son görülmesi ve benzeri özellikleri sadece '' Kişilerim '' olarak ayarlanmış ve seni rehberden silmiş de olabilir. İhtimaller dahilinde.
Ama rehberden silse resmi gitmez mi? Profil resmini goruyorum
Profil resmi ise '' Herkes '' olacak şekilde açık da olabilir. Hepsi bir ihtimal.
Anladim, silmistir yani beni
Belki de.
Aci oldu..
Böyle şeylere takılıp, düşünüp, üzülüp süreyi uzatma.
Acın kısa mı sürsün istiyorsun? Hayatına bak, geçmişi arkanda bırak.
Deniyorum aslinda ama ben onu merak ediyorum oda beni ediyomu diye dusunuyorum bakiyorum iste fakat goruldusu kapali yani umrunda degilim ki benide merak edip acmiyo
Keyfim öyle istediği için son görülme mavi tık hepsi kapalı
Birinden gizlendigin icin degil yani?
Birinden neden gizleniyim kkdkdj.
Ne bilim eski sevgilinden vs
Ergenlikte kaldı öyle şeyler lksksd
Kızların s*lak saçma son görülmeden dolayı muhabbet açmalarına engel olmak için.
Goruldu atmayin sizde
Kapatınca atılmıyor ya hani
Engelleyince atilmiyo
Görüldü, son görülme, çevrimiçi falan hepsini kapatınca da ayrı ayrı hepsini görmemiş oluyorsun. Dolayısıyla bu durumda kavgada olmuyor.
Şimdi sen engelini at.
Son gorulduyu benimde mi kapatmam lazim yani? Onunki kapali olunca bende kapatmistim ama geri actim gorsun girdigim saatleri eger acarsa diye hani merak etsin ederse diye
Bir tarafın kapatması iki tarafında görmesine engel oluyor. Yani açacaksanız ikiniz açmalısınız.
Evet iste ben bilerek actim hani gece falan olurda kaldirip bakarsa gorsun merak etsin diye
ANLADIM.
Bende her şey kapalı şu görüldü atma diyen psikopatlar yüzünden. Sonra ağlıyorlar mecbur
Ama oyle oldugu zaman digerininkinide goremiyosun merak etmiyomusun hic
yooo etmiyorum. Görse yazar zaten veya görebilir ama müsait değildir sonra yazar zaten. Ne zaman girip çıktı diye bakmaktan kafayı yersin, iş güç o bu illa birileri yazıyor illa giriliyor oraya, yok efendim girdin niye yazmadın? olayları can sıkıcı gerek yok
Goremeyincede sikinti ama cunku hic bir sekilde goremiyosun mesela zaten o kisi hayatinda yok ve insan merak ediyo ister istemez
İşte merak ediyorsun bu yüzden bakmamalı bilmemelisin. Baktıkça unutma sürecin uzar. Kendine sürekli onu hatırlaltırsın süreç uzar. Kendine engel olacaksın bir şekilde ayrılmayı da öğrenmeliyiz.
Ayrildigimizi kabul ediyorum artik onu basarabildim ama onca zamandan sonra hic mi aklinda kalmadim diyede merak ediyorum. Zaten uc gundur tiklamiyorum profiline
Aşkım kimse kafayı resetleyemez illa ki unutmadı. Ama bu seni her an hatırlıyor demek değil. hayatına devam ediyor bi şekilde seni unuttu veya unutmadı ilişki bittiyse bunun önemi yoktur artık sıkma tatlı canını daha güzelleri olacak iyi ki bitmiş dersin
Aynen tum gun calismaktan beni dusunmuyo firsati olmuyo kac kez soyledi bana.. umarim daha iyisi olur gercekten cok uzuluyorum
ohhooo olacak çok net hiç merak etme 😂 iyi ki olmamış diye şükredersin hiç merak etme o yüzden ilerde bu zamanlarını üzülerek geçirdiğin için kendine kızacaksın o yüzden üzme kendini 😍
Yaa cok tatlisin tesekkur ederim canimm motivasyonun icin inanki cok iyi geldi duymak bunlari 🫶🏻🫶🏻🫶🏻💕
oyyşşş çok kalp sanaa 😍😘✌️✌️
Sanada 🫶🏻💕
Tahammül edemediğim biri son görülmemin 2-3 dk önce olduğunu görüp beni darlamasın diye. Yaşandı çünkü
Direk sil o zaman ne gizliyosun ki
Reelde de sık rastladığım biri ayıp olmasın diye engellemiyorum
Anliyorum
Bende kapatıyorum çünkü sorguya çekilmek istemiyorum kapatınca mesaj görülürdü gitmiyor
Genel olarak mi bir kisiye ozel olarak mi oyle yapiyosun
Herkese
Hesabıma gelmezse cevap bile vermiyorum
Eski sevgilin varsa mesela gormesin diye mi yani birsey gizledigi icin olabilirmi
Eski olan hiç bir şey ile ilgilenmiyorum
Oda guzel
Sen niye buna taktın şimdi?
Eski sevgilimin profil resmi var ama son goruldusu acik degil hic birsey goremiyorum
Neden böyle bir yanlışı yapıyorsun?
Ne yanlisi
Eski sevgilin hakında bşyler öğrenmek gibi vs
Aslinda bakmak istemiyorum cunku artik baska seye gecmem lazim ama merak ediyorum benim kirintilarim duruyo mu onda diye ama umrunda degilim
Durmuş olsaydı o senin peşinden gelir araştırır dı o şu an başka gacılarla emin ola bilirsin kendine yeni aktiviteler bulmalısın eskiler arkadan gelsin libidonu yüksek tut biraz ve öz güvenini de
Aslinda engelliydim bastan beri ve ayrildiktan 4 ay sonra ben engelledim onu sebepsizce ve sonra o bana ulasti ozledigini vs soyledi sonra bende dayanamayip ozledim diyince birsey fark etmicek dedi ve kapandi geri heryerden hala engelliyim zaten whatsapp acik yani profil resmi var ama ne zaman girdi en son goremiyorum
Sen kendine yeni birini bul
En Büyük hatan taviz verip özledim demen
Evet cunku hayatimda biri oldugunu dusunmus bu yuzden yazdi bence ve benimde onu ozledigimi ogrenince degisen birsey olmicak dedi iste acikcasi merakindan dolayi yapmis kendini hatirlatip geri gitti..
Neyse eski sevgilin hakkında konuşmak istemiyorum
Normal konuşmak istersen burdayım
Yinede sagol
Eyw
Sende sağol
Kadinlar neden kapatiyor?
Ben sahsen kapatmadim hic
Genelde kapatiyorlar
Olabilir ama ben degil
Neden genelleme yapıyorsun benim aşkımınki açıık
:)
kadınlar merak etsin diye