Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar azonceki sorumda bana yardımcı olduğunuz için ve gerçkten dürüstçe cevap verip doğrudan yana olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ediyorum minnettar kaldım resmen. Öyle ya da böyle insanlığın içinde küçük veya büyük iyiliklerin kaldığını gördüm göstermiş oldunuz Allahim razı olsun.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
6. Hissin kuvvetli ise doğruyu yanlışı ayırabilirsin zaten kişi sohbette ne olduğunu belli eder
Aynen katılıyorum
Tanimak tanismak istersen beklerim mesaj kutum acik
İçgüdü doğru ve yanlisi bize bildirir içgüdüsüz kör kaliriz
Çok haklısın ve çok güzel bir bakış açısı
Teşekkürler
Doğru yanlış evrensel ilkelere göre yorumlanmış bir olgudur insanların kendi doğruları ve yanlışları vardır
Evet
Bence sorun insanı dogrularda kriterlerimize uyan kişiler değil de seçtiğimiz insanlari kriterlerimize uydurmaya çalışıyoruz
Aynen katılıyorum yanlış ya da uymayan kişileri alıyoruz hayatımıza sonra onları değiştirmeye veya yönetmeye çalışıyoruz
Yanlış burada doğru da şu hayatta insanlarda deneme yanilmadir cizgini ve sınırını bilirsen eğer deneyerek doğruyu bulursun
maalesef söylemeliyim ki internette aşk yok
Aslında farkındayım sadece böyle biran çizgim dışı acayip birsey yapmak istedim.
@soran baksana artık
dürüst ve düzgün bir insan olsa internette gezmez zaten çevresindekiler kapar onu, hem kız hem erkek için
Öyle değil işte çevredekiler kapmaya çalışanlar hep yanlış ya da küfürbaz ya da baskıcı kıskanç
yani iyi insan varsa kapılmıştır diyorum hayatın kanunu bu yapacak bir şey yok hele ki 32 yaşındasın çoktan o iyi insanlar evlenip çoluğa çocuğa karıştılar bile
böyle atıp tutuyorum ben de kendimden pay biçiyorum yani :D
İçimi kararttın resmen bütün umutlarım tükendi gibi doğru hicmi düşmez denk
:))
Doğru düştü de sen istemedin
kesinlikle düşmez diyemem ama yaş ilerledikçe olasılık yani alternatifler azalıyor hele ki internetten hiç arama
Siparişle seçmece ilişkimi olur
Yorumlara baktım
Birisi 6’cı hissin kuvvetliyse anlarsın demiş
Saçma
Çöp varsayımlar
Net hüsrandır
Yanlış veya doğruyu 6hisle anlarsın demek istemiş bence ilişki için değildi sanırım
6 his ile anca kazık yersin kendi kendine😂
Bir kaç anekdot analiz atayım diyorumda üşeniyorum
Konu çetrefilli
Oek dogru biyer degil ama sen bilirsin
Çok haklısın aslında
Pisman olursun bence.
Gerçekten mi nedenki hicmi doğrusu yoktur sence
Bilmiyorum ama numara falan verme derim diğer türlü deneyebilirsin
Evet öylesi mantıklı ama yanlış yinede geliyor
🤷♂️🤷♂️
Çok haklısın
Neden? Denedin mi
Neyi
İstediğin şeyi işte.
Yani numara vermemek mantıklı ama doğru yerde değilim gibi bu durum icin
Değilsin zaten.
Burada takıl geç ciddiye alma kimseyle uzun sohbetler etme yapacağın şey bu olsun istisnalar çıkar iyi insan kendini belli eder zaten burada takılırsan anlarsın burayı.
Nerede oturuyorsun
İstanbul da ama arkadsim afedersin ama sen olmazsın profilden eledim elemek zorunda kaldım
Abla benimle de ol lütfen
Senden de razı olsun ablam konuşacakmıyı🙂
ben ben ben
Özelden yaz bir tane yalan söylersem en adi şerefsiz olayım
O kadar yazdım sen sözünde durmuyorsun bir tepki bile vermedin dürüst olacağım tutuyor onda da şansını kaybetmek için caba harciyorsun
Benim mesaj bildirimi gelmiyor mu
300 tane yorum attım
Yaşınız 22 olmaz ama
😂😂😂😂
Küçükte olsa argo cümle asla hoşuma gitmez buarada
Teşekkürler yinede
Allah aşkına hayatımda daha önceden 87-88-90-93lu kişiler olmuş sen olunca mi fazla gelicek bana sence
?
Argo kullanmadım ve sana aşırı derecede ciddi gelmek istedim sen tek şansını kaybettin mazetinde yaşım oldu cidden yazık oldu yani
Cvp verdim ama ozeldenmi yazdınız kapalı orası
Gizlisin ozelden yazamam bana istek atana kadar
Bakar mısın lütfen
Ertekin kanka kadinlar böyle hafif görünen erkeklerden hoşlanmazlar biraz ağır olsaydın da oyle şansını deneseydin keşke
İlk yazan dedi ya millet kapmadan hızlı davranayim dedim
Ahahahah
Gece gece güldürdün beni teşekkür ederim
Özelim kapalı burdan yazdım mj gelmedimi
Rica ederim cidden ama yemin ederim eksiksiz bir tane bile yalan söylemeden tanışmayı istiyordum yaşa takıldık yani böyle durumlarda direkten dönünce moralim bozuluyor
Arkadaşlık isteği atarsan hani veya sen bana özelden mesaj at ki bi kendimi anlatmaya imkanim olsun
@üyeismininapiğcan
@Üyeismininapığcan bide yanlis etiketlemişim
Aman bırak napiyorsa yapsın dikkat cekmeye çalışmış belli
@metropoltilkisi komik cidden ddjfj
Bu ne alaka