Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
  • 0/131

• Yayın
    • Popüler
    • Sorular
    • Yardım Bekleyenler
    • Anketler
    • Canlı Yayın
    • Benceler
    • BiBilenler
    • Konular
  • Konular
  • Ara
  • Üye Ol/Giriş Yap
    • Seçim 2023 Seçim 2023
    • Temizlik İpuçları Temizlik İpuçları
    • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
    • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
    • Gündem Gündem
    • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
    • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
    • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
    • Arabalar Arabalar
    • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
    • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
    • Yeme & İçme Yeme & İçme
    • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
    • Deprem Deprem
    • Gamer Gamer
    • Moda & Stil Moda & Stil
    • Spor Spor
    • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
    • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
    • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
    • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
    • Bebek Bakımı Bebek Bakımı
    • Cilt Bakımı Cilt Bakımı
    • Magazin Magazin
    • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
    • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
    • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
    • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
    • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
    • Saç Bakım Saç Bakım
    • Aile & Toplum Aile & Toplum
    • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
    • Sağlık & Diyet Sağlık & Diyet
    • Çamaşır Yıkama Sırları Çamaşır Yıkama Sırları
    • Diğer Diğer
    • Tüm Konular
  • Alışveriş & Hediyeler Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +29
Aşk İlişkileri
1 ay

Eski sevgiliden arkadaş?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Olur mu Sizce?
Eski sevgiliden arkadaş?
Cevap Yaz
15 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Cevap Yaz

En İyi Cevaplar

• sevgiperisi034
    sevgiperisi034 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay

Olunmaz değil ama çok zor olunur oda her sevgiliyle de degil

0
    51 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Neden peki

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Nekadarda olsa arada yasanmisliklar var buda diğer ilişkilerde kıskançlıklar veya eski yaşanılan duygusal cinsel olaylar golgeleye bilip yakinlasmalar olabiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Peki bu çocuk eski sevgilisini yeni sevgilisiyle aldatmissa ve şu an da aynı yerde calisyorlarmis hala ve çalıştıkları yerde herkeze kahve yaparken bu erkek eski sevgilisinede kahve yapmış sizce arkadaş olarak mı yoksa geri dönmeye calismasi mi ve bu çocuk 23 yaşında şu an ki sevgilisi 29 yaşında eski sevgilisi de 23

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Herkese kahve yapıp birine yapmamak çok saçma olur bununla yargilaman yanlış bunu şöyle düşün basanmis ayrılmış eş aynı
      Evde yaşarken hicmi bir duygusallik temas ya da çıktıklarıni kiskanmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Nasıl yanj anlamadım ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Birde Kızın sanırım ilk sevgilisiymis ve hala seviyormus öyle duymuştum bende onlarla aynı yerde çalışıyorum eski sevgilisiyle arada muhabbet ediyoruz o demişti bana

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Zaten bitarafta seviyorsa o arkadaşlık hiç olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Peki sizce çocuk birseyler hissediyor mudur eski sevgilisine karsi

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Aralarında bir güçlü bağ olduğu ndan eminim ama sana arkadasmis gibi yansıttılar aynı şey senle olsaydi eski sevgilinle onun tepkisi ne olurdu bi dusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Nasil bana arkadasmis gibj yansittilar derken ama evet ben yeni sevgilisiyim

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Ateşle barut misali hicmi yakinlasmalar üstelik kız seviyorken erkekler çok kereler cinsel zaflarina yenilir bizimkisi tahmin tabii gerçeği ancak onlar bilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sizce geri döner mi sevgilim bu şekilde davrandigins göre ve merhametli de üstelik yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sabahta arkadaşım görmüş o kızla asansör beklerken kız telefonuyla oynarken kızın arkasına geçmiş bakıyormuş gizli gizli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sizce?

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Bu onunla arasindaki sevgi bagina duygularina bağlı ama onu kaybetmek istemediği asıkar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailesinde zorluyorsa eski sevgilisine donmesi için öncesinde arkadasmis gibi yaklaşıp sonra arasını yapacak kızla olay bumu yani kime sorsam hangi arkadaşıma sorsam bana bunu diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

*ailesi de zorluyorsa

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Zaten kız onu seviyor demiştin sanırım kız seviyorsa erkekte istiyorsa beraber olmamalarina bir neden yokki

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Bence sen o kızla konuş gerçekten biliktelikteyseniz ben çekilirim de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ben o kızla konuşamam tam tersine sinir oluyorum kiskaniyorum birde ve eski sevgilimin ona dönmesinden korkuyorum çünkü limoniyiz bu aralar eski sevgilisinin arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden ve diğer şeyleri yapmaya çalışması kızı izlemesi aşağıda sürekli olarak bilemiyorum off of

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Niye takıyorsun ki kafana seni seviyorsa ya seni ya onu tercih yapacak sonunda seni secmiycek olursada zaten senin için doğru kişi olmadığı anlamına gelir

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Bu olaya seyirci kalman zoruna gidiyor biliyorum ama bu senin sevgilinin hatası

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Samimi olmamalı sonuçta seni seviyorsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sizce o kıza arkadaş olarak mi yaklasiyordur bilemiyorum ama siz onunla arasındaki sevgi bağına duygularına bağlı kaybetmek istemediğini demiştiniz o zaman yol yapıyor ve eski sevgilisine dönecek yani 😑🙄

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Erkekler seçim yapmaktan kaçınır isterlerki eskisi yenisi hepsine sahip olmak olamayicagini bildikleri içinde oyalıyor işte sana gelip arkadaşım o ona gidip arkadasim o gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ya evet de ben o kıza geri dönmesinden korkuyorum

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Dönerse nolcakki güvenilmez biri olduğunu erkenden görüp gerçek yüzünü öğrenilen bir kuşu kaçması diye elinde nekadar tutabilcenki boş ver seni seviyorsa yaninda olur yaaninda degilsede sevmemiş değer vermemiştir s
      Sevmeyen biriyle olmaak çok yanlis bisey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ya evet de Ya o kızı sorup sorusturuyorumus ailesi de o kızı istiyor belli ablasiyla çok samimi o kız bende sinir oluyorum sürekli ama sürekli o kiz nerede nerde diye merak ediyormus sürekli o kızı izliyormus bune şimdi Ya ama önceden benimle aldattı kızın da ilk sevgilisi hala da seviyormuş offf allahim of

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Anlamiyon dimi sen onun için yedektin senle tanıştığında bile asıl ait hissettiği kendini o sanırım sen onun için 2 plansin onunda bilip kabullenmiş sin çocuk senide cepte tutuyordu yedek kalsin kaçamak falan ayrı bir heycan işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yani benimle cinsellik için birlikte ama o kızı seviyor aşık peki sevse neden benimle aldatsin ki sonra neden geri dönmeye calissin

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Erkekler heycan ve değişiklik için yapar seven kadın aldatmaz ama seven erkek aldatır dünyanın en guzuzel kadinlari hep aldatilmistir bunun sevgiyle alakasi yok değişik heycan o kız onun hayatında sen hayatinda ve seni onu aldatacagi 3 4 5 yi bile bulur aaldatir erkekler aradaki fark bu erkek kadinda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Seven erkek aldatır öyle mi yani o zaman eski sevgilisine dönmeye çalışıyorsa hala seviyor ve beni de aldatmis oluyor o zaman

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Aynen erkekler sevgi için aldatmaz ihtiyac ya da değişik haz heycan için aldatir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

O zaman o kıza dönecek beni sevmedi sevmeyecekte

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Düşün hayat kadını eskortlarla beraberlik yaşayan erkekler sevgilerindenmi beraber olurlar inan bana daha 2 dakka önce tanıştığı eskortla 40 yıllık aşıkmış gibi sevişirler erkekler arzulariyla kadinlar duygulariyla haraket eder iliskilerde

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Bilemem senimi önümü seviyor belki ikinizide kullanıyor belki bilmediğiniz
      3 bile olaabilir

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Yanlış anlama hayatinda direk çıkar çünkü en hayırlısı seni seviyorsa da kaybetmemek için peşinden kosar otekileri kapatır mecbur kalinca sende net kimi seçtiğini öğrenmiş olursun

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Bu şekilde kendini yipratirsin yazik sana değerli olduğunu hisset karşına çıkacak doru kisi için en azından ilerde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ya evet haklısınız aslında ama ne bilim o kıza ilgi göstermeye başlaması ve arkadaş olarak ilk yaklaşması beni dusundurmuyor degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

3. Kişi bile olabilir ama o kızı sevgilimin ablası çok seviyor ve ailesi de sever sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailesi severse de bilemiyorum beni neden sevmediler evlendim bosandim diye mi acaba yaşımda büyük sevgilim 23 ben 29 yaşındayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

3. Kisi olsa bile benim veya eski sevgilisinin yerini tutar mi ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sevgilimle eski sevgilisi sevgiliyken o kızın muhabbeti hiç yokmuş sevgilimin ablasiyla ama ayrildiktan sonra ablası samimi davranmaya başlamış birbirlerine hediyeler almışlar hatta ablası çok seviyor kızı yalın arkadaş gibiler buda benim sinirimi bozuyor işte

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Zaten senin yaşının büyük olması evlenip bosanman onun ailesi için kabullenilmez bir durum sorun bu ama o sana değer verse arkanda olsaydı ailesi bu durumda inat edemezdi gene her şey onun yanlislarina dayaniyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ama hala devam ediyoruz ya hic mi ileride kabul etmezler sizce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ve bir ara da bende vardım biz su almak için sebilin oraya gittik sonra kız prize telefonunu şarja takmıştı sevgilim de onun sarjini prizden çıkarmak zorunda kaldı cezveyi fişe takmak için 2 dakika çıkartıyorum dedi kıza fişi eline verdi kızda aldı ve gitti bunlar ne simdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ama bütün arkadaşlarım arkadaş mabinda yaklaşıyor diyor bilemedim birde şey duydum ben eski sevgilisinin oturduğu yerde tam yanında sandalye varmış kıza sormuş sandalye lazım mı diye kızda değil demiş almış gitmiş sandalyeyi yani kızla konuşmaya mi çalışıyor ve 2 3 gün önce de daha öncesinden hiç sormazmis herkeze kahve çay yaparken kıza sormuş hangi kahveden içiyorsun diye istediği kahveden kıza da yapmış ama herkeze kahve yapmış o kıza da yapmış sizce bunlarda birsey var mı

Yorumla
    • sevgiperisi034
      sevgiperisi034
      1 ay

Kızı tam taniyamdigina iciti kahvensini bile bilmemesi buna işaret demekki samimiyet tanıma sonradan oldu buda ailesinin etkisi buyukk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Hayır ya nescafe 3 1 arada onlardan yapmış kıza

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailesiyle kızı tanistirmamis ama ablası çok seviyor sevgilimin enisteleri de öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Anlam veremiyorum eski sevgiliden arkadaş olmaz ki acaba kıza arkadasmis gibi yaklaşıp yeniden sevgili mi olacak o kızla

Yorumla

En İyi Cevaplar

• XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Olmaz.

O ayarı yakalayamazsınız.

0
    18 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Neden peki

Yorumla
    • XG10AV
      XG10AV
      1 ay

Bir yazı okumuştum,

Eski sevgilileriyle arkadaş kalabilen insanlar ya hâla aşıktırlar, ya da hiç aşık olmamışlardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Peki bu çocuk eski sevgilisini yeni sevgilisiyle aldatmissa ve şu an da aynı yerde calisyorlarmis hala ve çalıştıkları yerde herkeze kahve yaparken bu erkek eski sevgilisinede kahve yapmış sizce arkadaş olarak mı yoksa geri dönmeye calismasi mi ve bu çocuk 23 yaşında şu an ki sevgilisi 29 yaşında eski sevgilisi de 23

Yorumla
    • XG10AV
      XG10AV
      1 ay

Yenisini yarabandı niyetine kullanma ihtimali yüksek. Heralde hâlen eski sevgilisini seviyor ve bir gafletle aldatmış.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yenisiyle cinsellik yaşamışlar ama eskisi cinsellik yaşamayi kabul etmediği için aldatmis sanırım

Yorumla
    • XG10AV
      XG10AV
      1 ay

Bir insan severken de, sevdiğini başkasıyla aldatabilir. Sanırım bu o anlık gafletten ve uçkuruna karşı gelememesinden kaynaklı. Bu arkadaşta onu yapmış. Hiçbir duygu hissetmeden sadece karşı tarafı cinsellik için kullanmış. Eskisi de buna yol verince, onunla sevgili olmuş. Yenisini sevdiğini sanmıyorum. Dediğim gibi, yenisi şu an yarabandı görevi görüyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sanırım haklısınız yani çocuk eski sevgilisini seviyor ge şu an geri dönmeye çalışıyor olabilir belkide

Yorumla
    • XG10AV
      XG10AV
      1 ay

Onun yolunu yapıyor. Kız da biraz akıllıysa kabul etmez zaten, kapatır o sayfayı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Kızın sanırım ilk sevgilisiymis ve hala seviyormus öyle duymuştum bende onlarla aynı yerde çalışıyorum eski sevgilisiyle arada muhabbet ediyoruz o demişti bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sizce?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ama bütün arkadaşlarım arkadaş mabinda yaklaşıyor diyor evet olmaz bence de bilemedim birde şey duydum ben eski sevgilisinin oturduğu yerde tam yanında sandalye varmış kıza sormuş sandalye lazım mı diye kızda değil demiş almış gitmiş sandalyeyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ve bir ara da bende vardım biz su almak için sebilin oraya gittik sonra kız prize telefonunu şarja takmıştı sevgilim de onun sarjini prizden çıkarmak zorunda kaldı cezveyi fişe takmak için 2 dakika çıkartıyorum dedi kıza fişi eline verdi kızda aldı ve gitti bunlar ne simdi ben yeni sevgilisiyim bu arada

Yorumla
    • XG10AV
      XG10AV
      1 ay

Karşı taraf seni ya cinsellik, ya da yaralandı olarak kullanıyor, bilgine. Çok sağlıklı bir ilişki çıkmaz buradan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Eski sevgilisine döner mi peki yoksa arkadaş olarak mı görür sizce bütün arkadaşlarım arkadaş olarak görüyor diyorlar

Yorumla
    • XG10AV
      XG10AV
      1 ay

Dönebilir de, arkadaş olarak kalabilir de. Ama eski sevgiliden arkadaş olunmaz dediğim gibi, yani ona karşı hep içinde bir şeyler olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sürekli ona bakıyorsa onu yakın arkadaşına vicdan yapıp sorduysa ve bu yukarida anlattiklarimi yapmissa yine de arkadaş olarak görür tahminimce

Yorumla
    • XG10AV
      XG10AV
      1 ay

Sanmıyorum ama, hikayenin sonunda üzülen taraf sen olacaksın gibime geliyor, hayırlısı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Off of

Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

5

Cevap

8

Cevap

• Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 96%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Eskiden de olmaz kız ile erkek arkadaş olamaz zaten

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Neden peki

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      1 ay

İllaki birinden biri etkilenir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
  • Çatapatagelbro
    Çatapatagelbro Takip Et
    Yoda Yaş: 106 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Benim açımdan olmuyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
  • Gsliyimz
    Gsliyimz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
  • Gökay90
    Gökay90 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Asla olmaz çok saçma

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
  • ühüğühüğ
    ühüğühüğ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 ay

olmaz sonuçta ortada bi yaşanmışlık var

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sevgilisi var çocuğun eski sevgilisine herkeze kahve yaptı diye ona da yapmış mesela

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
  • BoğaErkeği34
    BoğaErkeği34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 93%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.

Olmaz

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Neden peki

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      1 ay

Eski duygular depreşir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Hmm anladım

Yorumla
    • BoğaErkeği34
      BoğaErkeği34
      1 ay

Eyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
  • Cemrekaya701
    Cemrekaya701 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Olmaz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Neden peki

Yorumla
  • MaKaRiMeSt0
    MaKaRiMeSt0 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

nankörr dost olur

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
  • beyazgull08
    beyazgull08 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 ay

Olmaz

0
    17 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
    • beyazgull08
      beyazgull08
      1 ay

Ona özel yapmamışki kahveyi herkese yapmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ya evet de ne bilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yeni sevgilisiyim ben bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Biz cinsellik yaşadik ama eskisi cinsellik yaşamayi kabul etmediği için benimle aldattı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Birde Kızın sanırım ilk sevgilisiymis ve hala seviyormus öyle duymuştum hepimiz aynı yerde çalışıyoruz arkadaşım eski sevgilisiyle arada muhabbet ediyormuş demişti bana

Yorumla
    • beyazgull08
      beyazgull08
      1 ay

Seninle cinsellik için beraber yani olmaz sizden seni sadece kullanır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yaki arkadaş niyetiyle yaklaşmiyordur öyle mi sizce? Ve biz 11 aydır devam ediyoruz ama sevgilimin eski sevgilisiyle ablasi çok yakınmış bir ara hatta birbirlerine hediyeler felan almışlar sevgilimle eski sevgilisi sevgiiyken ablası yakın değilmiş onlar ayrıldıktan sonra samimi olmuşlar sinir oluyorum zaten kıza ve ablası benim için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş hiç mi yaşına başına bakmiyor demiş

Yorumla
    • beyazgull08
      beyazgull08
      1 ay

Sadece cinsellik için olur seninle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Peki eski sevgilisini seviyor mudur sizce geri döner mi ona yaa sinir oluyorum zaten o kıza 🙄🙄🙄

Yorumla
    • beyazgull08
      beyazgull08
      1 ay

O kız cinselliği kabul etseydi sen olmayacaktın ablada o kızdan yanaysa dönme ihtimali daha yüksek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ayy off of

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sabahta arkadaşım görmüş o kızla asansör beklerken kız telefonuyla oynarken kızın arkasına geçmiş bakıyormuş gizli gizli

Yorumla
    • beyazgull08
      beyazgull08
      1 ay

Seviyodur unutamamıştır gönlü hala ondadır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ama bütün arkadaşlarım arkadaş mabinda yaklaşıyor diyor evet olmaz bence de bilemedim birde şey duydum ben eski sevgilisinin oturduğu yerde tam yanında sandalye varmış kıza sormuş sandalye lazım mı diye kızda değil demiş almış gitmiş sandalyeyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ve bir ara da bende vardım biz su almak için sebilin oraya gittik sonra kız prize telefonunu şarja takmıştı sevgilim de onun sarjini prizden çıkarmak zorunda kaldı cezveyi fişe takmak için 2 dakika çıkartıyorum dedi kıza fişi eline verdi kızda aldı ve gitti bunlar ne simdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sizce?

Yorumla
  • hilalwwww
    hilalwwww Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 ay

olmaz ya

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
    • hilalwwww
      hilalwwww
      1 ay

bence eskı sevgılıne asık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yenisiyle cinsellik yaşamışlar ama eskisi cinsellik yaşamayi kabul etmediği için aldatmis sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Birde Kızın sanırım ilk sevgilisiymis ve hala seviyormus öyle duymuştum bende onlarla aynı yerde çalışıyorum eski sevgilisiyle arada muhabbet ediyoruz o demişti bana

Yorumla
    • hilalwwww
      hilalwwww
      1 ay

eskıs evgılıne döner zmanla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yaki arkadaş niyetiyle yaklaşmiyordur öyle mi sizce?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sizce?

Yorumla
  • Adıbilinmeyenüye
    Adıbilinmeyenüye Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 ay

Olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Anladım

Yorumla
  • kadınsı000
    kadınsı000 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 ay

Olut

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Anladım

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliden arkadaş?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Eski sevgiliden arkadaş , dost , kanka vb. olur mu :) :) :) : ) :D :D :D? Eski sevgiliden arkadaş olur mu? Eski sevgiliden arkadaş? Eski sevgiliden arkadaş olur mu? Eski Sevgiliden Arkadaş Olur mu? Klişe bir soru, eski sevgiliden arkadaş olur mu? Eski sevgiliden arkadaş olur mu?

Popüler Sorular

Çok heyecanlıyım 🫶🏻 Sizce de Burcu Özberk ve Gökhan Alkan birbirlerine çok yakışmamışlar mı? Doğum Ayı çiceğiniz hangisi? Görseldeki çizgi filmin adını bilen var mı? İlişkide kıskanmanın sağlıklı ölçüsü nedir?
Tümünü Göster
Oy Ver
Kocanın karısından altınları isteme hakkı var mıdır?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gizli Üye
Gizli Üye
Diğer
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • İnstagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • 🤍 Beyaz kalp anlamı nedir? Kadınlar neden beyaz kalp gönderir?
  • Instagram'da takip etmediğim, gizli profili nasıl görebilirim? Gizli hesap görme hilesi var mı?
  • En İyi, Etkili Sivilce Kremi Hangisi? Tavsiyeler?
Yeni Sorular
  • Sevgilim Enes Batur fanı ve bu yüzden ilişkimiz iyiye gitmiyor, ne yapmalıyım?
  • Yabancı uyruklu biriyle evlenir misiniz?
  • 1 yıllık sevgilim bugün kavga ederken yakışıklı olsan içim yanmazdı dedi. Ne yapmalıyım, ne tepki vermeliyim?
  • Kenetlenmişler birbirlerine 😂 Yeni bölümü heyecanla bekleyenlerden misiniz sizde?
  • İş dışında ne yaparsın?
  • Ölmeden önce en çok başarmak istediğin şey nedir?
  • Her yemeğin yanında makarna yiyorum. Senin her şeyin yanında yediğin bir yemek var mı?
  • Öğretmen ataması sayıları sizce nasıl?
  • 22 - 23 Sezonunun Şampiyonu kim olur?
  • Sosyal fobim yüzünden ne bir sevgili ne de arkadaşım var, yaşım 25 ne zamana kadar böyle yaşayacağım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakımı Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık & Diyet
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2023 KizlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...