Olur mu Sizce?
1 ay
Eski sevgiliden arkadaş?

Olunmaz değil ama çok zor olunur oda her sevgiliyle de degil
Neden peki
Nekadarda olsa arada yasanmisliklar var buda diğer ilişkilerde kıskançlıklar veya eski yaşanılan duygusal cinsel olaylar golgeleye bilip yakinlasmalar olabiliyor
Peki bu çocuk eski sevgilisini yeni sevgilisiyle aldatmissa ve şu an da aynı yerde calisyorlarmis hala ve çalıştıkları yerde herkeze kahve yaparken bu erkek eski sevgilisinede kahve yapmış sizce arkadaş olarak mı yoksa geri dönmeye calismasi mi ve bu çocuk 23 yaşında şu an ki sevgilisi 29 yaşında eski sevgilisi de 23
Herkese kahve yapıp birine yapmamak çok saçma olur bununla yargilaman yanlış bunu şöyle düşün basanmis ayrılmış eş aynı
Evde yaşarken hicmi bir duygusallik temas ya da çıktıklarıni kiskanmaz
Nasıl yanj anlamadım ama
Birde Kızın sanırım ilk sevgilisiymis ve hala seviyormus öyle duymuştum bende onlarla aynı yerde çalışıyorum eski sevgilisiyle arada muhabbet ediyoruz o demişti bana
Zaten bitarafta seviyorsa o arkadaşlık hiç olmaz
Peki sizce çocuk birseyler hissediyor mudur eski sevgilisine karsi
Aralarında bir güçlü bağ olduğu ndan eminim ama sana arkadasmis gibi yansıttılar aynı şey senle olsaydi eski sevgilinle onun tepkisi ne olurdu bi dusun
Nasil bana arkadasmis gibj yansittilar derken ama evet ben yeni sevgilisiyim
Ateşle barut misali hicmi yakinlasmalar üstelik kız seviyorken erkekler çok kereler cinsel zaflarina yenilir bizimkisi tahmin tabii gerçeği ancak onlar bilir
Sizce geri döner mi sevgilim bu şekilde davrandigins göre ve merhametli de üstelik yani
Sabahta arkadaşım görmüş o kızla asansör beklerken kız telefonuyla oynarken kızın arkasına geçmiş bakıyormuş gizli gizli
Sizce?
Bu onunla arasindaki sevgi bagina duygularina bağlı ama onu kaybetmek istemediği asıkar
Ailesinde zorluyorsa eski sevgilisine donmesi için öncesinde arkadasmis gibi yaklaşıp sonra arasını yapacak kızla olay bumu yani kime sorsam hangi arkadaşıma sorsam bana bunu diyor
*ailesi de zorluyorsa
Zaten kız onu seviyor demiştin sanırım kız seviyorsa erkekte istiyorsa beraber olmamalarina bir neden yokki
Bence sen o kızla konuş gerçekten biliktelikteyseniz ben çekilirim de
Ben o kızla konuşamam tam tersine sinir oluyorum kiskaniyorum birde ve eski sevgilimin ona dönmesinden korkuyorum çünkü limoniyiz bu aralar eski sevgilisinin arkadaşına sormuş kızı nasıl iyimi sevgilisi var mı gibisinden ve diğer şeyleri yapmaya çalışması kızı izlemesi aşağıda sürekli olarak bilemiyorum off of
Niye takıyorsun ki kafana seni seviyorsa ya seni ya onu tercih yapacak sonunda seni secmiycek olursada zaten senin için doğru kişi olmadığı anlamına gelir
Bu olaya seyirci kalman zoruna gidiyor biliyorum ama bu senin sevgilinin hatası
Samimi olmamalı sonuçta seni seviyorsa
Sizce o kıza arkadaş olarak mi yaklasiyordur bilemiyorum ama siz onunla arasındaki sevgi bağına duygularına bağlı kaybetmek istemediğini demiştiniz o zaman yol yapıyor ve eski sevgilisine dönecek yani 😑🙄
Erkekler seçim yapmaktan kaçınır isterlerki eskisi yenisi hepsine sahip olmak olamayicagini bildikleri içinde oyalıyor işte sana gelip arkadaşım o ona gidip arkadasim o gibi
Ya evet de ben o kıza geri dönmesinden korkuyorum
Dönerse nolcakki güvenilmez biri olduğunu erkenden görüp gerçek yüzünü öğrenilen bir kuşu kaçması diye elinde nekadar tutabilcenki boş ver seni seviyorsa yaninda olur yaaninda degilsede sevmemiş değer vermemiştir s
Sevmeyen biriyle olmaak çok yanlis bisey
Ya evet de Ya o kızı sorup sorusturuyorumus ailesi de o kızı istiyor belli ablasiyla çok samimi o kız bende sinir oluyorum sürekli ama sürekli o kiz nerede nerde diye merak ediyormus sürekli o kızı izliyormus bune şimdi Ya ama önceden benimle aldattı kızın da ilk sevgilisi hala da seviyormuş offf allahim of
Anlamiyon dimi sen onun için yedektin senle tanıştığında bile asıl ait hissettiği kendini o sanırım sen onun için 2 plansin onunda bilip kabullenmiş sin çocuk senide cepte tutuyordu yedek kalsin kaçamak falan ayrı bir heycan işte
Yani benimle cinsellik için birlikte ama o kızı seviyor aşık peki sevse neden benimle aldatsin ki sonra neden geri dönmeye calissin
Erkekler heycan ve değişiklik için yapar seven kadın aldatmaz ama seven erkek aldatır dünyanın en guzuzel kadinlari hep aldatilmistir bunun sevgiyle alakasi yok değişik heycan o kız onun hayatında sen hayatinda ve seni onu aldatacagi 3 4 5 yi bile bulur aaldatir erkekler aradaki fark bu erkek kadinda
Seven erkek aldatır öyle mi yani o zaman eski sevgilisine dönmeye çalışıyorsa hala seviyor ve beni de aldatmis oluyor o zaman
Aynen erkekler sevgi için aldatmaz ihtiyac ya da değişik haz heycan için aldatir
O zaman o kıza dönecek beni sevmedi sevmeyecekte
Düşün hayat kadını eskortlarla beraberlik yaşayan erkekler sevgilerindenmi beraber olurlar inan bana daha 2 dakka önce tanıştığı eskortla 40 yıllık aşıkmış gibi sevişirler erkekler arzulariyla kadinlar duygulariyla haraket eder iliskilerde
Bilemem senimi önümü seviyor belki ikinizide kullanıyor belki bilmediğiniz
3 bile olaabilir
Yanlış anlama hayatinda direk çıkar çünkü en hayırlısı seni seviyorsa da kaybetmemek için peşinden kosar otekileri kapatır mecbur kalinca sende net kimi seçtiğini öğrenmiş olursun
Bu şekilde kendini yipratirsin yazik sana değerli olduğunu hisset karşına çıkacak doru kisi için en azından ilerde
Ya evet haklısınız aslında ama ne bilim o kıza ilgi göstermeye başlaması ve arkadaş olarak ilk yaklaşması beni dusundurmuyor degil
3. Kişi bile olabilir ama o kızı sevgilimin ablası çok seviyor ve ailesi de sever sanırım
Ailesi severse de bilemiyorum beni neden sevmediler evlendim bosandim diye mi acaba yaşımda büyük sevgilim 23 ben 29 yaşındayım
3. Kisi olsa bile benim veya eski sevgilisinin yerini tutar mi ki
Sevgilimle eski sevgilisi sevgiliyken o kızın muhabbeti hiç yokmuş sevgilimin ablasiyla ama ayrildiktan sonra ablası samimi davranmaya başlamış birbirlerine hediyeler almışlar hatta ablası çok seviyor kızı yalın arkadaş gibiler buda benim sinirimi bozuyor işte
Zaten senin yaşının büyük olması evlenip bosanman onun ailesi için kabullenilmez bir durum sorun bu ama o sana değer verse arkanda olsaydı ailesi bu durumda inat edemezdi gene her şey onun yanlislarina dayaniyor
Ama hala devam ediyoruz ya hic mi ileride kabul etmezler sizce
Ve bir ara da bende vardım biz su almak için sebilin oraya gittik sonra kız prize telefonunu şarja takmıştı sevgilim de onun sarjini prizden çıkarmak zorunda kaldı cezveyi fişe takmak için 2 dakika çıkartıyorum dedi kıza fişi eline verdi kızda aldı ve gitti bunlar ne simdi
Ama bütün arkadaşlarım arkadaş mabinda yaklaşıyor diyor bilemedim birde şey duydum ben eski sevgilisinin oturduğu yerde tam yanında sandalye varmış kıza sormuş sandalye lazım mı diye kızda değil demiş almış gitmiş sandalyeyi yani kızla konuşmaya mi çalışıyor ve 2 3 gün önce de daha öncesinden hiç sormazmis herkeze kahve çay yaparken kıza sormuş hangi kahveden içiyorsun diye istediği kahveden kıza da yapmış ama herkeze kahve yapmış o kıza da yapmış sizce bunlarda birsey var mı
Kızı tam taniyamdigina iciti kahvensini bile bilmemesi buna işaret demekki samimiyet tanıma sonradan oldu buda ailesinin etkisi buyukk
Hayır ya nescafe 3 1 arada onlardan yapmış kıza
Ailesiyle kızı tanistirmamis ama ablası çok seviyor sevgilimin enisteleri de öyle
Anlam veremiyorum eski sevgiliden arkadaş olmaz ki acaba kıza arkadasmis gibi yaklaşıp yeniden sevgili mi olacak o kızla
Olmaz.
O ayarı yakalayamazsınız.
Neden peki
Peki bu çocuk eski sevgilisini yeni sevgilisiyle aldatmissa ve şu an da aynı yerde calisyorlarmis hala ve çalıştıkları yerde herkeze kahve yaparken bu erkek eski sevgilisinede kahve yapmış sizce arkadaş olarak mı yoksa geri dönmeye calismasi mi ve bu çocuk 23 yaşında şu an ki sevgilisi 29 yaşında eski sevgilisi de 23
Yenisiyle cinsellik yaşamışlar ama eskisi cinsellik yaşamayi kabul etmediği için aldatmis sanırım
Bir insan severken de, sevdiğini başkasıyla aldatabilir. Sanırım bu o anlık gafletten ve uçkuruna karşı gelememesinden kaynaklı. Bu arkadaşta onu yapmış. Hiçbir duygu hissetmeden sadece karşı tarafı cinsellik için kullanmış. Eskisi de buna yol verince, onunla sevgili olmuş. Yenisini sevdiğini sanmıyorum. Dediğim gibi, yenisi şu an yarabandı görevi görüyor.
Sanırım haklısınız yani çocuk eski sevgilisini seviyor ge şu an geri dönmeye çalışıyor olabilir belkide
Kızın sanırım ilk sevgilisiymis ve hala seviyormus öyle duymuştum bende onlarla aynı yerde çalışıyorum eski sevgilisiyle arada muhabbet ediyoruz o demişti bana
Sizce?
Ama bütün arkadaşlarım arkadaş mabinda yaklaşıyor diyor evet olmaz bence de bilemedim birde şey duydum ben eski sevgilisinin oturduğu yerde tam yanında sandalye varmış kıza sormuş sandalye lazım mı diye kızda değil demiş almış gitmiş sandalyeyi
Ve bir ara da bende vardım biz su almak için sebilin oraya gittik sonra kız prize telefonunu şarja takmıştı sevgilim de onun sarjini prizden çıkarmak zorunda kaldı cezveyi fişe takmak için 2 dakika çıkartıyorum dedi kıza fişi eline verdi kızda aldı ve gitti bunlar ne simdi ben yeni sevgilisiyim bu arada
Eski sevgilisine döner mi peki yoksa arkadaş olarak mı görür sizce bütün arkadaşlarım arkadaş olarak görüyor diyorlar
Sürekli ona bakıyorsa onu yakın arkadaşına vicdan yapıp sorduysa ve bu yukarida anlattiklarimi yapmissa yine de arkadaş olarak görür tahminimce
Off of
Cevap
8Cevap
Eskiden de olmaz kız ile erkek arkadaş olamaz zaten
Neden peki
İllaki birinden biri etkilenir
Benim açımdan olmuyor
Olmaz
Olmaz
Asla olmaz çok saçma
olmaz sonuçta ortada bi yaşanmışlık var
Sevgilisi var çocuğun eski sevgilisine herkeze kahve yaptı diye ona da yapmış mesela
Olmaz
Neden peki
Eski duygular depreşir
Hmm anladım
Eyle
Olmaz
Neden peki
nankörr dost olur
Olmaz
Ona özel yapmamışki kahveyi herkese yapmış
Ya evet de ne bilim
Yeni sevgilisiyim ben bu arada
Biz cinsellik yaşadik ama eskisi cinsellik yaşamayi kabul etmediği için benimle aldattı
Birde Kızın sanırım ilk sevgilisiymis ve hala seviyormus öyle duymuştum hepimiz aynı yerde çalışıyoruz arkadaşım eski sevgilisiyle arada muhabbet ediyormuş demişti bana
Seninle cinsellik için beraber yani olmaz sizden seni sadece kullanır
Yaki arkadaş niyetiyle yaklaşmiyordur öyle mi sizce? Ve biz 11 aydır devam ediyoruz ama sevgilimin eski sevgilisiyle ablasi çok yakınmış bir ara hatta birbirlerine hediyeler felan almışlar sevgilimle eski sevgilisi sevgiiyken ablası yakın değilmiş onlar ayrıldıktan sonra samimi olmuşlar sinir oluyorum zaten kıza ve ablası benim için atsan atılmaz satsan satılmaz demiş hiç mi yaşına başına bakmiyor demiş
Sadece cinsellik için olur seninle
Peki eski sevgilisini seviyor mudur sizce geri döner mi ona yaa sinir oluyorum zaten o kıza 🙄🙄🙄
O kız cinselliği kabul etseydi sen olmayacaktın ablada o kızdan yanaysa dönme ihtimali daha yüksek
Ayy off of
Sabahta arkadaşım görmüş o kızla asansör beklerken kız telefonuyla oynarken kızın arkasına geçmiş bakıyormuş gizli gizli
Seviyodur unutamamıştır gönlü hala ondadır
Ama bütün arkadaşlarım arkadaş mabinda yaklaşıyor diyor evet olmaz bence de bilemedim birde şey duydum ben eski sevgilisinin oturduğu yerde tam yanında sandalye varmış kıza sormuş sandalye lazım mı diye kızda değil demiş almış gitmiş sandalyeyi
Ve bir ara da bende vardım biz su almak için sebilin oraya gittik sonra kız prize telefonunu şarja takmıştı sevgilim de onun sarjini prizden çıkarmak zorunda kaldı cezveyi fişe takmak için 2 dakika çıkartıyorum dedi kıza fişi eline verdi kızda aldı ve gitti bunlar ne simdi
Sizce?
olmaz ya
Yenisiyle cinsellik yaşamışlar ama eskisi cinsellik yaşamayi kabul etmediği için aldatmis sanırım
Birde Kızın sanırım ilk sevgilisiymis ve hala seviyormus öyle duymuştum bende onlarla aynı yerde çalışıyorum eski sevgilisiyle arada muhabbet ediyoruz o demişti bana
Yaki arkadaş niyetiyle yaklaşmiyordur öyle mi sizce?
Sizce?
Olabilir
Anladım
Olut
Anladım
En İyi Cevaplar