Aşk İlişkileri Şu an kütüphanedeyim, karşımda mükemmel bir çocuk oturuyor. Nasıl sohbet açarım? lesvinya Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ders çalışıyoruz ikimizde o yanıma oturdu başta baya bakışıyorduk falan nasıl lafı açarım Güncellemeler+1 yıl Uzun süre birbirimize bakımca gülümsedi bana, bende ona gülümsedimmm Güncellemeler+1 yıl Bakınca* Şu an kütüphanedeyim, karşımda mükemmel bir çocuk oturuyor. Nasıl sohbet açarım? Cevapla Fal Soruları Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Normal değil pek yani sırf etkilendiğin için açılmak 0 0 Yorumla
kimene111 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ayyy 😂en sevdiğim hikaye öğrencilik aşkı dersi bahane et 😂😂😂 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şu kütüphanede fantezi bir tek ben yapmadım heralde 1 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Git çarpış onla kitaplarını filan düşür işte toplarken göz göze gel filan 😂😂 1 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Aynı alana çalışıyorsanız soru falan sor. Ama %80 inin sevgilisi oluyor kanka haberin olsun 0 1 Yorumla Croyz1n26 +1 yıl Bakıştıysanız yoktur ama büyük ihtimalle Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl En son okuduğun kitap neydi diye sor sonra başka sohbete 😂🤦🏿♂️ 0 0 Yorumla
İchmert Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Bahane uydur şunu anlatır mısın anlıyor musun gibi anladınmı 0 0 Yorumla
mami613939 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı. Profilindeki gibi değilsin dimi karşısında 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi dersi çalışıyorusun nasıl fört ayarlarım mi? Ne diye gitmişsin ne yapıyorsun ya 🤦♀️ 0 3 Yorumla lesvinya +1 yıl Seni ilgilendirmez ne için gittiğim. İşine bak😚 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakmazsam? 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlım sen dersine çalış zaten sonra herşeyi yaşıyorsun Yorumla
GermanChocolate Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bu kitabı bende okumuştum diye yalan uydur kitabı sevdin mi de kitap okuyorsa okumuyorsa merhaba falan de ne bilim... 0 1 Yorumla lesvinya +1 yıl Askim test cozuyor ne kitabi ders calisiyoruz ikmizde diyorum Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Alnın çatına silgi at 1 0 Yorumla
Darker_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl çekim var mı aranızda 0 2 Yorumla lesvinya +1 yıl Elimi hareket ettirsem bakıyor bende ona bakıyorum telefonuyla uğraşıyor şu an ay düşünsene şu an bu yazdıklarımı görüyor falan Yorumla Darker_ +1 yıl Konuşmayı denemelisin Yorumla
Geminism Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Evladım dersini çalış dersini 0 4 Yorumla lesvinya +1 yıl Amcacığım gönül el vermiyor ki Yorumla Geminism +1 yıl Seneye dersin vay kafam vay keşke çalışsaydım diye.Sınav senesinde yapılabilecek en büyük hatalardan biri bu Yorumla lesvinya +1 yıl Sınav senesi aşık olmak yasaklanmalı.. Bunu yazarken bile bana bakıyor o da odaklanamamış belli ki epfjepwlekd Yorumla Geminism +1 yıl İyi bakalım geçmiş olsun şimdiden Yorumla
secretman077 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. hangi kütüphaneymiş o bakalım:) 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Kitaplardan konuşun 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Selam ver ne çalistigini sor. Kahve icelim mi de 0 0 Yorumla
hwjdkkwl828 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kalem veya kağıt tarzı bir şey iste mesela 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl kalem silgi vs bir şeyler iste gerisi gelir :D 0 0 Yorumla
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Hangi konulara çalışıyorsun diyerek konu aç 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. len bırak o uğraşsın sen ne kasıyosun 0 0 Yorumla
muhasebe_aydın Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl sohbet açma başka yerlerini aç o gelir zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Normal değil pek yani sırf etkilendiğin için açılmak
Ayyy 😂en sevdiğim hikaye öğrencilik aşkı dersi bahane et 😂😂😂
Şu kütüphanede fantezi bir tek ben yapmadım heralde
Git çarpış onla kitaplarını filan düşür işte toplarken göz göze gel filan 😂😂
Aynı alana çalışıyorsanız soru falan sor. Ama %80 inin sevgilisi oluyor kanka haberin olsun
Bakıştıysanız yoktur ama büyük ihtimalle
En son okuduğun kitap neydi diye sor sonra başka sohbete 😂🤦🏿♂️
Bahane uydur şunu anlatır mısın anlıyor musun gibi anladınmı
Profilindeki gibi değilsin dimi karşısında 😂
Hangi dersi çalışıyorusun nasıl fört ayarlarım mi?
Ne diye gitmişsin ne yapıyorsun ya 🤦♀️
Seni ilgilendirmez ne için gittiğim. İşine bak😚
Bakmazsam? 🤣🤣🤣
Tatlım sen dersine çalış zaten sonra herşeyi yaşıyorsun
Soruyu çözememiş gibi yap ona çözdür ikilemde kaldığını söyle
Bu kitabı bende okumuştum diye yalan uydur kitabı sevdin mi de kitap okuyorsa okumuyorsa merhaba falan de ne bilim...
Askim test cozuyor ne kitabi ders calisiyoruz ikmizde diyorum
Alnın çatına silgi at
çekim var mı aranızda
Elimi hareket ettirsem bakıyor bende ona bakıyorum telefonuyla uğraşıyor şu an ay düşünsene şu an bu yazdıklarımı görüyor falan
Konuşmayı denemelisin
Evladım dersini çalış dersini
Amcacığım gönül el vermiyor ki
Seneye dersin vay kafam vay keşke çalışsaydım diye.
Sınav senesinde yapılabilecek en büyük hatalardan biri bu
Sınav senesi aşık olmak yasaklanmalı.. Bunu yazarken bile bana bakıyor o da odaklanamamış belli ki epfjepwlekd
İyi bakalım geçmiş olsun şimdiden
hangi kütüphaneymiş o bakalım:)
Kitaplardan konuşun
Selam ver ne çalistigini sor. Kahve icelim mi de
Kalem veya kağıt tarzı bir şey iste mesela
kalem silgi vs bir şeyler iste gerisi gelir :D
Hangi konulara çalışıyorsun diyerek konu aç
len bırak o uğraşsın sen ne kasıyosun
Sonuç ne kanka konuştunuz mu
Akşama basar mısın bana
Bırak çocuk ders calissin abazalik yapma
Gözlerini ayırma