Kız arkadaşım düzensiz, dağınık ve pis. Bu ilişki evliliğe gider mi?

Kız arkadaşım gece geç saatlere kadar uyumaz, sadece yatakta yatarak defalarca izlediği dizileri bir kez daha izler. Ardından işe başlayacağı saatte uyanır ve işe başlar. Buluşacağımız zaman da zar zor tembihleyerek erken kalkmasının önemini anlattığımda uyanabiliyor. Bu durumundan da çok mutlu olduğunu belirtiyor. Ailesi ile yaşadığı için dolayısıyla yemek, temizlik, çamaşır vb. aile içi iş bölümlerine katılmıyor. Geçen gün odasına gittiğimde her yer her yerde, masasının üstü leş gibi bir haldeydi (kim bilir kaç gündür öyle). Bu durumu kendisine söylediğimde öncelikle "sana ne" ile başlayıp sonrasında ben düzenimden memnunuma getiriyor. Birlikte bir gelecek ve ev kurmak istediğim bu insana normalin bu olmadığını nasıl izah edebilirim? Bir ev kurulduğunda tüm ev işinin peşinden koşmak istemiyorum. Yanımda yardımcı olacak derecede sorumlu birini arıyorum, bunu ona söylediğimde ise "ne alaka erkekler yapamaz mı?" diyor. Normalinde ben tek yaşadığım için zaten yapıyorum ama evini birleştirmek istediğin bir kadından insan biraz da olsun kadınlık bekliyor. Sizce ne yapmalıyım?

Kız arkadaşım düzensiz, dağınık ve pis. Bu ilişki evliliğe gider mi?