Aşk İlişkileri 2 ay Nişanlıma ince askılı bir fotoğrafımı attım ama kötü mü yaptım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Dekolteli bı fotorafti kötü mü ettim o istedi ama Güncellemeler1 ay Fotoğraftan etkilendin mi dedim ; beyaz tenine kavuşmak için can atıyorum dedi? Nişanlıma ince askılı bir fotoğrafımı attım ama kötü mü yaptım? Cevap Yaz 64 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
PikauvFenomen Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Nişanlın sonuçta neden kötü olsun. 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler : nasıl yani çok mu açık görmeden yorum yapamayız 2 2 Yorumla lumos_01 2 ay 😂😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ 2 ay 😃😃 Yorumla
Müdrik Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 89% 2 ay Fotoğrafta yalnız mıydın. Başka erkekler var mıydı ortamda 0 1 Yorumla Soran 2 ay Yalnızdım tabiki ona özel çekmiştim atıp atmama konusunda kararsızdim Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dekolte olunca senin hayalinle yatağında sarılır uyur 0 1 Yorumla Hadiiyani 1 ay Aslında fazlada açık olmasin Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nişanlı işte kız ona atmıcan bana mı Arıcan istersen yorimliyim bide konuşwlım karar verelim 😂🤭 0 6 Yorumla uyuyangüzel_00 2 ay 🤣🤣 Yorumla Diyarbakıırlı_21 2 ay O kanka sen uyandın mı 🤣 Yorumla uyuyangüzel_00 2 ay Ben hep uyanıktım 😅 Yorumla Diyarbakıırlı_21 2 ay He anladım tamm bir ara yazıyordum ben sana ya dm den şimdi yazamıyom ne oldu kuztun mu bana sen 😂 Yorumla uyuyangüzel_00 2 ay Hmm evet çünkü takipleşiyorduk ve sen özelden yazdığın için takipten çıktım seni o yüzden yazamıyorsun 😅 Yorumla Diyarbakıırlı_21 2 ay Vay anasını yazdım diye suçlu oldum demek e o zmn hepse de arçtsaydın bari 😂 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Az daha sabredip evliliğe saklamakta fayda var. 0 0 Yorumla
__Atılgan__ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Nişanlın sonuçta oda ister sende atarsin kime ne 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Nişanlın değil mi niye elin adamına atmışsın gibi soruyorsun 😄 1 1 Yorumla 1903sbeyazz 2 ay Sen kaç senedir kizlar soruyordasin yaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay KS su trollere müsade edip sitenin katitesini düsürmeyin, sadece soruyu degil bunlarida lütfen silin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Nişanlılık... Yani en güzel dönem. Kötü yapmadın ama sık sık ister artık. 1 0 Yorumla
sadecemeraketmişdim Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Nisanlin sonucda neden kötü olsun bende nişanlıyım ve nisanlim benden de resim istiyor Bunun kötü olabileceği düşünmüyorum 1 5 Yorumla Soran 2 ay Size bı takım sorularım olacak sorabilir miyim? Yorumla Soran 2 ay Sizde nişanlı olduğunuz için sormak istiyorum Yorumla sadecemeraketmişdim 2 ay Tabi Yorumla Soran 2 ay Nasıl olacak istek atmak istiyorum size Yorumla sadecemeraketmişdim 2 ay Gizliliği kaldirdim Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Nişanlının böyle istemesi hata bari çıblak atma dikkat et 0 0 Yorumla
nicolear Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 ay Kadinlardaki fotograf takintisi cok sacma. Ciolak atsan ne giyinik atsan ne arkadasim? Neden takiliyorsun ki buna bu kadar fotograf bu ya 0 0 Yorumla
kamil10 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 2 ay normal karşılarım da , nişan atılırsa sonra size karşı kullanabilir 0 5 Yorumla kamil10 1 ay Beyaz teninize kavuşmak istiyor etkilenmiş fazlasıyla Yorumla Soran 1 ay Yaa. Yorumla kamil10 1 ay O istemeden biraz daha atarsan foto dayanamaz söyleyeyim Yorumla Soran 1 ay Attım gene ona bakalım Yorumla kamil10 1 ay Artık bu gece yanıp tutuşur 🙈 Yorumla
KaanYılmaz44 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 2 ay Eyvahhh şimdi o foto üzerinden ne hayaller kurmuştur düğün tarihini öne çekmek isteyebilir 😂 1 1 Yorumla 1_Nur 2 ay 😅 Yorumla
more000 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 2 ay Yok be zaten canlisinida gormustur illaki hemde daha ciplak sekilde 0 0 Yorumla
ProtoKurd1990 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 2 ay burdaki sorular hep böyle mi ya. yani özelini neden bize soruyorsunuz anlamsız değil mi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Cok kotu yaptin 😂😂 canım benim bunu yapmak istiyormuydun? Evet se iyi yaptin bence. Birak at ne olcak yiycek hali yok ya fotografini 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Nişanlın sonuçta neden kötü olsun.
Erkekler : nasıl yani çok mu açık görmeden yorum yapamayız
😂😂
😃😃
Fotoğrafta yalnız mıydın. Başka erkekler var mıydı ortamda
Yalnızdım tabiki ona özel çekmiştim atıp atmama konusunda kararsızdim
Dekolte olunca senin hayalinle yatağında sarılır uyur
Aslında fazlada açık olmasin
Nişanlı işte kız ona atmıcan bana mı Arıcan istersen yorimliyim bide konuşwlım karar verelim 😂🤭
🤣🤣
O kanka sen uyandın mı 🤣
Ben hep uyanıktım 😅
He anladım tamm bir ara yazıyordum ben sana ya dm den şimdi yazamıyom ne oldu kuztun mu bana sen 😂
Hmm evet çünkü takipleşiyorduk ve sen özelden yazdığın için takipten çıktım seni o yüzden yazamıyorsun 😅
Vay anasını yazdım diye suçlu oldum demek e o zmn hepse de arçtsaydın bari 😂
Az daha sabredip evliliğe saklamakta fayda var.
Nişanlın sonuçta oda ister sende atarsin kime ne
Nişanlın değil mi niye elin adamına atmışsın gibi soruyorsun 😄
Sen kaç senedir kizlar soruyordasin yaaa
KS su trollere müsade edip sitenin katitesini düsürmeyin, sadece soruyu degil bunlarida lütfen silin.
Dinen sakıncalı açıkçası nikah yoksa. Biliyorsunuzdur zatten
Nişanlılık... Yani en güzel dönem. Kötü yapmadın ama sık sık ister artık.
Nisanlin sonucda neden kötü olsun bende nişanlıyım ve nisanlim benden de resim istiyor
Bunun kötü olabileceği düşünmüyorum
Size bı takım sorularım olacak sorabilir miyim?
Sizde nişanlı olduğunuz için sormak istiyorum
Tabi
Nasıl olacak istek atmak istiyorum size
Gizliliği kaldirdim
Nişanlının böyle istemesi hata bari çıblak atma dikkat et
Kadinlardaki fotograf takintisi cok sacma. Ciolak atsan ne giyinik atsan ne arkadasim? Neden takiliyorsun ki buna bu kadar fotograf bu ya
normal karşılarım da , nişan atılırsa sonra size karşı kullanabilir
Beyaz teninize kavuşmak istiyor etkilenmiş fazlasıyla
Yaa.
O istemeden biraz daha atarsan foto dayanamaz söyleyeyim
Attım gene ona bakalım
Artık bu gece yanıp tutuşur 🙈
Eyvahhh şimdi o foto üzerinden ne hayaller kurmuştur düğün tarihini öne çekmek isteyebilir 😂
😅
Yok be zaten canlisinida gormustur illaki hemde daha ciplak sekilde
Kendi istemiş sonuçta niye dert ediyon ki bu kadar
burdaki sorular hep böyle mi ya. yani özelini neden bize soruyorsunuz anlamsız değil mi.
Cok kotu yaptin 😂😂 canım benim bunu yapmak istiyormuydun? Evet se iyi yaptin bence. Birak at ne olcak yiycek hali yok ya fotografini 😂