1,5 senelik ilişkim.. ısrar ediyorum gel tanış diye söylediği şey bu

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
ya sanki bahane gibi geliyor bana. ayak kokusuna çözümler var, bir kadın için sevdiği erkeğin ailesiyle tanışmak çok önemlidir, çünkü erkeğin ailesiyle tanışmak işlerin ciddileşmesi demektir. çoğu kadın kendisi erkeğin ailesiyle tanışmak ister ki işler ciddileşsin diye. fakat sizde tam tersi. hani deyimi de öyle ciddi değil ' ayaklarım kokar bilmem ne' , hani dese ya benim ayak kokusu problemim var çekiniyorum biraz falan belki bir nebze gercekten sorun bu diyebilirdim. ama deyimi o kadar bariz bahane ki. ayrıca diyelim ki gercek ayak kokusu sorunu var bunun icin ilaclar var, ailenle tanısmak istese her türlü ilacı kullanır yine ailenle tanısır zaten. o işler ciddilessin istemiyor bence
Cevap
9Cevap
Kızların ayakları kokuyor mu ki hahsjdj hiç duymadım bi kızın ayağının koktuğunu ahahaha iğrenç.
Giderken yanına çorap al 😅 bahane uyduruyor işlerin ciddiyete binmesindenn korkuyor olabilir al karşına konuş
Sende söyle de kapıda çoraplarını değiştirsin belliki ayak takıntısı var ya da bahane ediyo tanışmak için kapinin önünde değiştirebilir iki dkkada
Parfum. sıkar nolcak benim bi arkadsim. vardi acaip kokardi kizi ayaklari bize geldiginde uuuu bune kizim deredenmi ciktin o derece ayyy😄😄
Abi normal insan yok cidden hayır bahane için saçma sapan bahanelerde üretmeyin dsha yeniliklere açık olun
Daha hazır değil demekki bahane uydurmuş. 1.5yılda biraz erken gibi geldi
Aşırı ergen bir kız aşırı çocuk galiba zaten
Misal olarak diyor. Neler yapiosaniz demek ki utanıyor kız 😂
Gerçek bir bahane olmadığı belli babaanemi yemişler demekle aynı şey
Biraz bahane gibi geldi bana utanır ama ayak kokar ne
Kokan şey arkadaşın beyni. Kullanmadığı için çürümüş onun kokusu geliyor
Bahane g ö t gibi arkadaş bulmuş işte bir sebep.
Kardeş, sende çok iyi biliyorsun ki bu kız seninle evlenmek istemiyor.
Yanında yedek çorap getirip lavobada tıkayıp değiştirsin. Her şeyin bir çözümü var sonuçta bu bahane değil
O zman size grldiği zaman yedek corap getirsin zile basmadan önce değiştirsin xnxnd
Sen ciddi bir şey söylemişsin. Salağa yatmış. ya da sana birşeyden dolayı laf sokmuş olabilir mi?
Bahane uydurmuş istemiyor işte
Kiz arkadasin kaç yaşında?
Kız misal vermiş linç etmeyin kızı😂
Duş alsın çok mu zor 🤣
Oha ben böyle saçma bahane görmedim 😂😂😂
Çok komik gerçekten 😅
Bahaneye bak 🤣
Ayak kokusu olan kızla evlenilmez ztn ogk
Ciddi düşünmüyor
Dalga geçmiş
Yokuş yapıyo bence bahane bunlar hep
Yol ver