Bu devirde dürüst, abazan olmayan, sadık, iyi niyetli ve mesleği düzgün erkek bulmak zor mu?

Dürüst abazan olmayan sadık iyi niyetli mesleği düzgün birisini bulmak bu kadar zor mu? Asla denk gelmiyor da, böyle erkekler bitmiş midir

Güncellemeler
+1 yıl
Sorumun bu kadar yanıt alacağını beklemiyordum doğrusu şaşırdım ve yazacaklarımı iyi yorum yapanlar üstüne almasın beb şu an için demedim her insanın kriterleri vardır kriterlerimi sorgulamak beni yargılayan bazı arkadaşlara düşmedi erkeklerin sanki kriterleri yok türk erkeklerinide biliyoruz çoğunun derdi belden aşağısı
Güncellemeler
+1 yıl
sanki küfür hakaret varmış gibi linçlenmişim onun dışında benim nasıl birisi olduğum ya da hakkedip hakketmediğim kötü ya da iyi olduğum yargïsınada bir tane sorduğum sorudan mı vardınız benim nasıl birisi olduğumu nereden biliyorsunuz da laf atma hakkını kendinizde buluyorsunuz ve ben çoğunuzdan sadık dürüst fedakar iyi niyetli samimi bir insanımdır bana beddua edenler o beddularįnız sizi bulsun inşAllah sizde bulamazsınız istediğinizi
Bu devirde dürüst, abazan olmayan, sadık, iyi niyetli ve mesleği düzgün erkek bulmak zor mu?