Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tersi çok kolayda sizin gibiler beğenmediği için yüzümüze bakılmadığı için ümidimizi kestik inan ki elime kız eli değmedi bu yaşıma kadar işim gücüm var sadık ve namusluyum inan ki para verip yapmasını da bilirdim ama eşime saklıyorum kendimi neden bakmıyorlar eğlenme ve eğlendirmeyi bilmiyorum aklım fesat değil ciddi düşünüyorum sahiplenip sevdiğim için kızlar sıkıcı buluyor tercih etmiyorlar edenlerde bir iki buluşuyor yemeğini yiyor sonra olmaz diyor öyleler maalesef öyle erkekler bitmedi duruyorlar ama sizler beğenmiyorsunuz bu yaşıma geldim evlenmeyi çok istiyorum ama olmuyor
72 Yorumla- +1 yıl
kelime kelimesine haklısın
Cevap sahibi+1 yıl@hopecounty öyle kardeşim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Kariyer hedefi evlilik olan insanların kafasında bu soru büyük bir yer ediniyor. Nasıl biz beyaz yakalıların, stresin olmadığı, çalışanların dünyanın en iyi çalışanları olduğu, herkesin çok mutlu olduğu, daima yüksek karlar açıklayan , ise otoparkında Porsche’lerin olduğu şirketlere CEO olmak varsa, bazı genç kızlarında hedefi bu yönde… olay tamamen ego tatmini.. ama evet böyle birini bulmak istiyorsanız , umarım bulamazsınız, kütüphanelerde , bürolarda , iş merkezlerinde çok vakit geçirmelisiniz. Hani en az aradığınız erkekteki özelliklere sahip olmanız gerekir …
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba. Aslında çok varlar. Ancak düzen öyle bir hal aldı ki, kızı çok yakışıklı erkek peşinde erkeği çok güzel kadın peşinde. Bu iki kritere bazen para sa ekleniyor. Bunun dışında kalan tüm bireyler artık işi bence Allah'a kalmış durumda. Konuşturunca herkes sadık iyi niyetli, düzgün biri peşinde ancak gerçeğe baktığımızda hiç böyle bir olay yok. Bu yüzden kendi gerçeğinizle yüzleşip kimlere hayır dediğinize tekrardan bakın. Gerçekten bunu mu istiyorsunuz kendinizle dürüstçe yüzleşin.
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardir...
Sen duani eksik etme Allah biraz gec etsin ama en guzelinden etsin mutlu olalim..
266 Yorumla
Soran+1 yılHerkes düzgün görünüyor iki yüzlü iki yüzlü tam normal iyi insanį buldum her şey düzeldi diyorum olmuyor sıkįntįya gelemiyor kimse
Cevap sahibi+1 yılO cok dogru iste bak boyle dusunen birini gormek hosuma gitti farkinda olan birisini yani. Sikintilari beraber gidereceksiniz beraber altindan kalkacaksiniz, iyi gunde kotu gunde diye bosuna demiyoruz - iyi gunleriniz de olacak kotu gunler de olacak, ekonomik sikinti cekersiniz bir sure onu bir sekilde idare etmeniz lazim ama birbirinizi asla sirf bu yuzden birakmayacaksiniz ayrilamaycaksiniz vs vs o yuzden gercekten eger boyle ciddi birisini dusunuyorsun o sekilde gorusmek istiyorsan hem acele etmeyeceksin huyunu suyunu iyice ogrenecen ya da en azindan iyi bir seviyede oyle kararini verecen ya da gorucu usulu ailenin tanidigi emin oldugu birileri olacak, hee yanlis anlama gorucu usulu olunca da illa mecbur degilsin kabul etmeye geleni neticede goruculuk tanisacaksiniz konusacaksiniz birbirinizi neler yapiyorsunuz seviyrosunuz ne tip insanlarsiniz kafa yapisi uyusuyor mu vs vs sonra baktin uyusmadi olmadi sevmedin ailene soylersin baskasini bulurlar, yani niyetin belli olsun ne istedigin acik olsun - ya oldugun gibi gorun ya da gorundugun gibi ol - derler o yuzden hedefin belli olsun laylayloma olmadigini falan...
Soran+1 yılÇok güzel tavsiyeler vermişsin ama bizim çevremiz çok değil ki ailemin umurunda da değil şu an için böyle bir durum olmayacak ama bir kaç sene sonra iyi düzgün insanį bulamazsam diye korkuyorum
Soran+1 yılVe kiminle tanıšsam herkes aynį güveniyorum yarı yolda kalįyorum umudum inancım bitti
Cevap sahibi+1 yılBende turkiye de bile degilim ve benim de halim sanki gorucuye dogru ilerliyor cunku hic anlamam etmem bu islerden, kizlara falan yazamam yazmadim anlamiyom yakistiramiyom da kendime yapamam yani boyle bir sey begensem bile, ne yazabilirim ki gunde zaten 10 kisi yaziyordur hepsi serseri tekinsiz insanlar beni mi secip iyi oldugumu gorecek anlayacak falan o yuzden benim sonum da ne olacak cidden cok merak ediyorum ve ustelik yurtdisinda oldugum icin canim daha cok sikkin neticede sayimiz burada kisitli, burdakiler arasindan bulacaksam cok az secenek ver istedigim gibi birisini bulabilirmiyim dusuncesi falan anlatabiliyormuyum o yuzden naparim onu dusunuyorum bazen ve icimden memleketten bulmak en azindan alternatif daha cok dusunuyorum sonra onu buraya getirtme durumu giriyor isin icine falan fistan, bakalim artik hayirlisi inshallah..
Sen acele etme biraz yavas ilerle bu konulara ara ver olmadi akisina birak yani bakalim neler cikacak karsina...
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim
Soran+1 yılÖnemli değil yardımcı olmaya çalıştın gayet açıkçasį türkiyede iyi ve ahlaklı insan bulmak çok fazla zor zaten herkes yurt dışına kaçmak ve yurt dışından birisi ile tanışmak istiyorlar türkiyede çoğu kişi hazırcı aç göz kimsenin kimseye pek sevgisi yok varsa yoksa çıkar güven verirler sadece işlerine geldiğin yere kadar bence yurt dışında olduğun için şanslısın diyebilirim türkiyede olupta yine yalnızsın birde güvenmemenin ceremesini çekiyorsun sanal ilişki zaten girdirap benim bazen aklįm almįyor o kadar dürüst görünüp o kadar beni tanįyan bir şeyler paylaştįğım kişiler neden uzaklaşıyor benim dertli hayatımdan mı gerçekten kafam bulandı
Cevap sahibi+1 yılIste bende burada oldugum icin hani sayimiz belli gurbet sonucta o yuzden istedigim gibi birisini bulabilirmiyim burada biz turkler arasinda ona takiliyom biraz hani sirf burdan bulmak icin de rasgele istedigim kisiliye kriterlere sahip olmayan biriyle de evlenemem ki, hem kendime hem evlenecegim kiza haksizlik ve saygisizlik olur o yuzden icimde turkiyeden de bulursam olur dusuncesi var...
Soran+1 yılYabancı birisini de bulabilirsin ayrıca sanal ilişki gerçekten girdirap gibi tüketiyor buluşmamak görüşememek güven problemleri bıkıyorlar konuda kalmıyor gerici toksic oluyor çok kötü KS dįşında bir sürü uygulama site var ama sanalda iyi insan yok sorunlu bir çoği çalıştığın yerden veya okulundan birisii bulabilirsin türkiyede kimse kimseyi sevmiyor çok nadir erkeklerde özellikle kendini sevdirmek çok zor herkesin gözü ulaşamadığında daha güzelini bulsunlar yeter ağacta meyve bol bir ona konuyorlar bir ona kįzlarda artık aç göz güvenilir değiller pekte medeniyet etiklik kalmamış sanma ki türkler iyi
Cevap sahibi+1 yılYa okulumda turk yok ki, is yerimde ayni bunu demek istemistim zaten Turkiye gibi degil ki siniftan okulundan bulmalar olsun Turkiye degil, burada gavur var onlari bulursun istersen tabi. Sanal iliskisi derken illa sanal uzeri ilerlemesi gerekmiyor tabi ama en azindan sanal uzeri birbirinizi bulmaniz gayet normal neticede buralari kullanan takilan insanlar sen ben gibi insanlar disarda sokakta gordugumuz insanlar ama full sanal uzeri surdurmek hic bulusmadan gormeden falan Evet o sikinti olabilir. Valla icimden senden istemek geldi bi an kdjdjdj
Soran+1 yılİllaki türk olsun diyorsan o ayrı tabii o zaman türkiyeye gelmen mantıklı olur sanalda tanıştîğına güvenmek zor olur kaldı ki yurt dışına gitmek isteyen veya gitme imkanı bulabilecek birisi olur mu çoğu kişi ailesini bįrakmak istemez biraz zor buraları kullanan insanlar genelde tuhaf ruhsal problemleri olan yalancı insanlar oluyor ve gecesini gündüzünü sabaha kadar uyumadan burada harcayan anormal kişiler ve ćok iyi anlayışlı bambaşka görünüyorlae ve sonrası pişmanlîk normal olanlarda kimse ile tanışmįyor benim buradan ya da başka yerden tanışma sebebim sosyal çevrem olmaması okul veya iş hayatım yok evdeyim manaton olduğum bunaldįğım içindi yalnįzlık ta bir yere kadar illaki arayışa giriyor insan ama benimle tanışan pişman oluyor zehirli hayatım var gibi herkes biranda gidiyor yašadįğım ailevi sorunlarda en büyük etkisi hayatımı yoluna sokmadan da galiba böyle olacak sende biraz acelecisin sanırım umutsuzluğa düşmüşsün
Soran+1 yılKaderde kısmette ne varsa o olur hayįrlı ve iyi olan olsunda insanda endişe oluyor illaki
Cevap sahibi+1 yılAynen turk olsun isterim tabi, baska insanlarin kulturunu dilini bilmiyom anlasmak daha zor olur hem ben esimle turkce konusmak istiyom turkcemi gelistirmek de istiyom, bu sekilde de gelisir diye dusunuyom ustelik ne bilim bu tarz konular hani yabanci elin gavur diliyle ayni anlami almiyor hani dini konular olsun iste nasip kismet derse bunu nasil diyecegin gavur dilinde eger esim yabanciysa mesela hani bu sadece ufak bir ornek anlatabiliyormuyum. Ben severim yani turkceyi dini konularini falan bide bu sekilde konusmayi. Buranin dilini zaten gunluk kullaniyoz disarda okulda iste falan ben daha cok evde ozel hayatimda diye dusunuyom. Allaha sukur yine ailemle evde konusuyoz ozellikle babamla o pek iyi konusmaz buranin dilini zaten turkiyeden gelme zamaninda, kursa gitti ama derdini falan anlatacak kadar yoksa gunluk hayatinda kullandigindan degil.
Bir ise gir bulmaya calis yani istemiyormusun calismak acaba ya da okulunu okul bitir falan daha sonra belki duzelir bir sekilde.
Ya aslinda acele ettigimden degil, yani soyle ki ben simdiye kadar hic bu islerle ugrasmadim ilgilenmedim de aslinda sevgilim falan da olmadi ama artik hani yasimiz da yavastan oralara ilerliyor ve insan en azindan o kisiyi simdi bulsam bi asaga yukari 2 sene takilsak, takilsak dediysem tanisma birbirimizi ogrenme huyumuzu suyumuzu ogrenme neleri seviyoz sevmiyoz aileleri konusmak vs vs bu tarz seyler yani birbirimize uygunmuyuz degilmiyiz anlasabiliyormuyuz ayni kafadanmiyiz vs bunlari yani 2 senede konusup anlasirsak zaten en fazla 1 sene o sekilde nisanli kalsak hani her seyi 3 sene icinde bitirsek evlenmis olurum tam yasinda ama durum su ki benim daha oncede dedigim gibi hic bu tarz seylerle isim olmadigi icin hani nasil olur ne yapacak pek anlamam bilmem, yani gidip de bir kiza oyle rasgele yazmam etmem bu ben degilim yani bunu kendime de yakistiramiyom hosuma da gitmiyor sansimi denercesine bir cok kiza yazip hangisi denk gelircesine falan...
Cevap sahibi+1 yıl... ben boyle istemiyom iste ben gercekten birini gorup begendiysen ve o kisiyle tanismak istiyorsam o kisiyle olacak ve o kisiyle iletisimim olacak - hee sonra olmaz anlasamazsiniz o olabilir tabi kismet degildir ama en azindan bugun birisine yazip engeli yiyip ertesi gun kaldigimiz yerden digerine yazip belki bugun sansimiz yaver gider dusuncesiyle bu sekilde de ilerlemem o yuzden nerden bulacam ve kizlara yazma huyum mu desem bu tip seyler yapmadigim icin benim durumum goruculuye gidiyormus gibi geliyor bana, eger ben bir erkek olarak degil de bir kiz beni gorup begenip yazmazsa ya da gelip konusmazsa tabi..
Cevap sahibi+1 yılYani artik yalan yok bende heveslenmiyor degilim, disarda sagda solda ciftleri el ele kol kola gorunce falan insan bi hevesleniyor hosuna gidiyor hayal ediyor keske benim de olsa ne guzel olurdu dusuncesi falan oluyor kafada. Hani bide oyle bir devirdeyiz ki gercekten evlenmemek buyuk sikinti omur boyu bekar nasil hayatta kalacan o kadar kotuluk gunah zina falan Allah korusun esim olsun helalim olsun yaa insanin gozu de disarda olmaz, hem simdi bulursam bu isi kafamdan da cikmis olacak bu gonul isleri hani sonucta bulmusum artik gozum de disarda arayista falan olmaz, rahatlarsin da...
Cevap sahibi+1 yılOyle oyle tabi de iste artik insandaki sabirsizlik mi heves mi ya da baska bir sey mi bilmiyom ama iste insan istiyor ve biraz da uzun suren seyler oldugu icin bu gonul isleri o yuzden de yoruyor olabilir insani..
Bu arada senin yas kac ki...
Soran+1 yılŞu zamana kadar kimse ile yazışmaman çok şaşırtıcı geldi yani hiç mi birisi yazmadı artık kimse ile sevgili olmayan çok az kişi var hiç bulamazlarsa sanaldan buluyorlar tebrik ediyorum karakterini koruduğun icin cidden onun dışında ilişkin olsa dert sıkıntı olmasa da birilerine özenip yalnįz hissedip acı çekiyorsun insanın hayalleri oluyor yani anlıyorum ama bazen de haram ilişkilerdense daha iyidir diye düşünüyorum o kadar şey paylaşıl yaşayıp ayrılmakta baya kötü olur o anılarda acı verir kimisi de ilişkisi varken yanįndakinin değerini bilmeyip başka arayışlarda oluyor güvenmek zor biraz bence yurt dışında olduğun için şanslısın türkiyedekiler yoldan çıkık ve herkes yoldan çıkıyor kadın düşmanığı da var bence bende üniversite bitirirsem işim olursa düzgün yurt dışına giderim belki ama ailemi bırakmak düşüncesi zor geliyor türkiyede ama hep baskı var aile içi baskı toplum baskısį akraba baskısį okula işe gidiyorsun oralarda baskı zorbalık mobing ahlaksızlık çok yaygın ve çoğu kişinin psikolojisi bozuk çünkü mutluluk az mutsuzluk çok ve dininie bağlı insan çok az bende ibadet yapamıyorum ama olabikdiğinde ahlaklı olmaya uğraşıyorum doğrusu ama sen yaşadığįn ülkeye yabancılįk çekiyor gibisin sanki ve bu arada ben çalışmıyorum yks ye hazırlanıyorum ama olması zor gibi çalışma şartları da zor ama umarım istediğim bölümü tutturabilirim yıllarįm heba oluyor çünkû ve bu ay 21 yaşıma gireceğim senin yaş peki?
Cevap sahibi+1 yılVallahi hic sevgilim olmadi. Evet yazistigim oldu, suanda da var bir kiz ama o arkadas dost gibi yani en azindan simdilik tabi ilerisini bilemem buyuk konusamam ama digerleri de o sekildeydi iste hep arkadas gibi oyle sohbet muhabbet ediliyordu bi noktadan sonra da bir sekilde konusmamiz bitiyordu yollar ayriliyordu gorusulmuyordu bu kadar yani en fazla ama o ciddi olarak gonul isi olarak hic birisiyle gorusup etmedim henuz. Aynen o dediklerin dogru, bende zaten o yuzden hani kendim gibi bir kiz boyle dinine ibadetinde olan ben gibi dusunen benim gibi kendisini koruyan esine saklayan falan bu sekilde olan bir kizla evlenip yuva kurmak istiyorum yoksa o senin saydiklarindan kendileri ayagima kapansalar aralarindan secebilsem bile istemem - ben oyle olsun hangisi olursa olsun yeter ki olsun derdinde degilim zaten. Ben isterim ki gonlumde olan hayalimde olan o dusunce o evlilik es cift goruntusu olsun evde beraber o sekilde olalim disarda ayni sekilde sirf bir tane bulayim derdinde degilim yani. burada yabancilik o sekilde cekmiyorum sadece kiz bulma konusunda yabanciyim ve dogal olarak gavur memlekette oldugumuz icin biz yabancilar olsun turkler olsun sayimiz da sinirli belli yani o yuzden hani bu kadar az insan arasindan secim yapmak es adayi bulmak biraz zor ve imkansiz gibi geliyor bana ve biraz da uzucu geliyor cunku hani ya istedigim gibi bir aday bulamazsam bunlarin arasinda mecbur bir tanesini secmek zorundamiyim sirf burada yasiyor diye o da dogru degil sonuc olarak, evlilik dedigin saygi sevgiyle olacak. Sey degil bu - umdugunla degil buldugunla yetin olayi degil ki...
Cevap sahibi+1 yılYardimlik olayi olsa evet olurdu tesekkur edip minnettar olacagin yerde sikayet etmek yanlis, ayip ve dogru olmazdi ama bu baska bir konu oldugu icin insan en dogrusunu en guzelini secmek istiyor o yuzden bence bu evlilik konusunda secici olmak cok guzel bir sey, cunku istedigin belli netin ortada olmus oluyor derdin direkt kim olursa olsun yeter ki evleneyim degil, sevmedikten sonra nasil gecineceksiniz nasil birbirinizi isteyeceksiniz dimi.
Hazirligin yaninda da part time olarak da is bulabilirsin bence yaa, bende o sekilde calistim hep ve halen oyleyim.
Bende 21im. Bu arada merak ettim sen acikmisin, ailen nasillar muhafazakar falan mi..
Soran+1 yılAaa yaşıt mışız ben senin 23 veya 24 olduğunu düşünüyordum baya olgun konuşuyorsun bence evlilik için gençsin bir insanį sevmek zor gerçi ben hemen sevebiliyorum bağlanįyorum yeter ki biraz iyi davransın sevince takıntılı oluyorum cocuk gibiyim belkide pek sevgi görmediğim için böyle oluyor ne kadar sevsende aşık olsanda bazen karşındaki seni senin kadar sevip değer vermeyince kişiliksuz olunca her şey çöp oluyor ve enkaz gibi kalıyorsun ortada zaten ben bu dertli hayatımı çözemedikce herkes benden kaçacak cünkü ilişkime odakalanamıyor sevinip üzülrmiyorum gereksiz baskılardan aşkı doyasįya yaşayamıyorum yani türkiyeye gelmiyor musunuz akrabalarınįz yok mu diyeceğim hem birisi ile tanįşmak zor türkiyeden birisi yurt dışına gitmek ister mi bilmiyorum yabancı insanlar yabancį bir dil ülke alışmak zorlayıcı olur özellikle ki kimsen yoksa şaşırdığım diğer noktada bir kįz ve erkek arkadaş kalamıyor iş flörte sevgiliye kayįyor ve mükemmel insanį bulamazsįn illaki bir kusuru olur çok seçici oluncada yalnız kalıyorsun açıkçası benim hayatımdaki kişinin sabırlı ve anlayışlı olması yaralarımı saracak birisi olması önemli ben her yerden bir yara aldım ve bu insanlarda ancak dizilerde filmlerde kitalarda oluyor ne yazık ki ailem nasıl desem bilemedim sıkįntılı toksic değer saygı ilgi görmüyorum hatta umursanmıyorum sosyal hayatımda yok sînava hazırlanįrken çalışamam inşAllah istediğim bölümü tutturabilirim olmazsa da çalışacağım
Cevap sahibi+1 yılDaha gencim tabi, bende hemen simdi evleneyim demiyorum ama ne bilim en azindan yakin bir zaman boyle 1 sene icinde o evlenecegim kisi ciksa karsima bulsak birbirimizi hem gozum disarda olmaz aramakla ugrasmam cunku o konu artik kapandi ben bulmusum bulacagimi anlatabiliyormuyum yoksa bu yasta tabi evlilik daha erken ev gecim vs her sey bi duzene girmesi lazim ic guc falan. Iste bende sanki o asik olma hissiyatini bilmiyorum belki de daha once yasamadigim icin zor bir sey olarak goruyorum - guzel hos buldugum kizlar elbette oluyor ama asik olmak ayri hoslanmak guzel bulmak ayridir, icimden ne kadar bir kiz falan demisligim olmustur ama o asik olup bir kiza tutulup ne bilim bambaska seyler olmasi falan olmuyor bana olmayacak gibi de hissediyom sanki.
Geliyoruz tabi gecen sene ondan onceki sene de geldik falan genelde yazin geliyoruz zaten ekonomi de oldukca tabi dede falan var kisacasi babamin taraf turkiyede cunku babam turkiyeden gelme evlenince o buraya geldi annemin ailesi burdaydi zaten annem ufak bir kac yasindayken gelmisti buraya. Aynen o dil ogrenmek alismak uyum saglayabilmek falan o konulari bende dusundum herkes yapamaz bide bu bizim genclerde yurtdisi sevdasi hayali basladi hani sirf cikabilmek icin beni bu sekilde kullanirlarsa dusuncesi de geliyor aklima sonra da diyorum hani zaten evlilik dedigin hemen bir haftada olmayacak bir kac sene gecer tanismamizla evlenmemize hai bu sure icinde hic mi fark etmem hic mi anlamam o kadar da saf degilimdir diyorum kendime ama belli de olmaz oyle gozu acik kizlar var ki yuzune guler guler sonra kapagi atti mi buralara hooop ayril bosan falan.
Cevap sahibi+1 yılO yuzden cidden insani huyunu suyunu gercekten iyi taniyip ogrenmek gerek, ne bilim ailesini guzel tani nasil insanlar bide gercekten bazi insanlarda nasil olduklarini belli ediyor hani iyi birisiyse direkt ilk tanismaniz da bile anlasilabiliyor o yuzden iyisine denk geldikten sonra bu tip seyleri dusunmemek gerek bence, gerisi zaten kader kismet Allahin elindeyiz hepimiz..
Bu arada sana da buyuk gecmis olsun turkiye de durumlar malum...
Soran+1 yılMesela geçenlerde birisi ile tanıştım hiç bir şey demeden oat diye gitti arkadaştım ama flørt ediyordu ve sevgili olmak için zorluyordu zaten arkadaş çevreside bol olan birisi idi pekte ihtiyacį yok yani anlaştığîm için konuşuyordum hayatį günlük yaşayan tip olarakta beni çekmeyen yinede dürüst diye güvendim yalanlarını yakaladım zaten arkadaş olduğu kişite yalan söylemesi de ayrı saçmalık sanįrįm sorunlu hayatįmdan kaçtı uğraşmak istemedi erkeklerin bor çoğunkuğu popüler bol çevresi olan açık giyinen şımarık yiyici güzel fit bakįmlı kendilerinden genc ve peşlerinde çok erkek olup umursamaz kįzları tercih ediyorlar benim gözlemim coğunlukla bu şekilde oldu
Soran+1 yılSağol felaket üstüne felaket Allah yar ve yardımcısį olsun hepimizin elden de bir şey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılSenin ne sikintilarin var ki. Valla ben boyle kendim gibi ibadetinde olsun hani bu tip seyler uzak olsun ne bilim sevgililikler olsun onla bunla konusmalar sansini herkeste deneyen olsun ilk olarak yakisikligina bakip ona gore devam edenler olsun bunlardan uzak tutsun Allah beni normal efendi ahlakli saygili anlayisli yerine gore davranan hani nerden nasil oturup kalkmasini bilen hep ben hep ben diyen degil her seferinde kendi dedigi olsun diyen tipler degil de oturup konusarak anlasmak karsilikli hani bir gun benim dedigim olduysa ertesi gun onun dedigi olsun iliskisini seviyorum ben.
Bu arada sen acikmisin ve ailen muhafazakr mi diye sormustum...
Soran+1 yılHerkes iyi gösteriyor iyiyi bulmak cok zorlaştı insanlar 20 senlik eşini tanıyamıyor 20 senelik komşusu dolandırįyor kardeşler birbirine zarar veriyor çocukluk arkadaşlarį bunlar tabii sürekli olan şeyler değil ama yinede kanı donuyor insanın
Cevap sahibi+1 yılAmin amin oyle valla naparsin alametler iste ayagimizi denk almamiz lazim, sonumuz yakin...
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle tabi ama bunlari da insan onceden bilemiyorum iste, biraz da vicdan yani insanin ici hani bunlari yapabilecek bir insan zaten kendisini insan yerine koymasin az vicdani olan insan bu tip seytani pislik isler yapmaz...
Soran+1 yılAmin inşAllah geç oldu baya muhafazakarįm kendim için Allah için ailem de öyle ve tesettürlü değilim ama dekolte mini giyen biriside değilim tabii
Cevap sahibi+1 yılValla goruyorsun olaylari ust uste geliyor surekli bunlar hep alamet zaten, kendimizi bir an once yola sokmamiz lazim cok gec olmadan. Sende ibadetlerine basla eger baslamadiysan ne bilim farzlarini yerine getirmeye calis derim tesettur olsun namaz oruc vs bu tarz seyler.
Inshallah her sey en kisa zamanda yoluna girer...
Soran+1 yılYani alamet mi Allah biir her şerde bir hayır var derler ya orasını Allah bilir özünde sınanıyoruz ki buda depremde doğal bir olay burada suçlu varsa halkın fakirleşmesine sebep olanlar ve yapılan evlerin kalitesiz yapılması ve yüksek katlı yapılması önlem alınmaması deprem riskinin ciddiye alınmaması da bu can kaybına enkaza sebep olan mağdur halka oldu Allah yardımcımız olsun ben oruç tutmaya çabalıyorum da eksiklerim de var önemli olan iyi ve ahlaklı kalabilmek tabii ibadetlerde görev
Cevap sahibi+1 yılYani bu tarz felaketler zaten alametler oluyor iste tsunami depremlerin cogalmasi vs vs zaten butun kucuk alametler gerceklesmis bir tek buyukler kalmis. Evet o da var tabi malzemeden calmak ucuza yaptirmak falan butun bunlar yuzunden de geldi bu hale ona zaten bir sey diyemem Allahindan bulsunlar kendileri uc kurus daha fazla kazanmak icin milletin canindan ettiler nasil hesabini verecekler acaba.
Orucunu da tut namazini da kil tabi ve oruc da bir ibadet o yuzden onu degersiz gorme canim o da bir farz ve yerine getiriyormussun bu cok guzel bir sey aferin, tutmaya devam et..
Soran+1 yılÜlkemiz zaten deprem bölgesi ve önlemlerde ona göre alınmadı japonya veya başka ülkelerde de şiddettli depremler oluyor ama önlem aldıkları için bu derece enkaz olmuyor alamette olabilir tabii ama yapılabilecek tek şey bu durumu hızla yardım ederek çözmeye çalışmak ibadet yapacak salim kafam yok psikolojik sorunlarım sıkįntılarım var oruçlarımı zor tutuyorum hatta yeri geldi tutamadım yıllar oldu pişmanım zorlu bir hayatım var doğrusu bir şeye başlasam bile devamını getirebilmek çok zor
Cevap sahibi+1 yılOrasi kesinlikle dogru bizim ulke onlemini iyi almiyor ucuz kalitesiz malzemelerden ev yapiyorlar sirf ceplerine uc kurus daha fazla girsin diye sonra da boyle oluyon sucsuz gunahsiz insanlara oluyor.
Ne sorunlarin var ki senin.
Valla bu arada da konumuz nerden nereye geldi valla, 1 haftadir suren bir konusmaymis bu yeni fark ettim...
Soran+1 yılCidden 1 hafta olmuş mu ya ilginç benim sorunlarım ailevi normal sağlıklı bir ailem yok ve çevremde de kimse kalmıyor.
Cevap sahibi+1 yılOlmus valla.
Hee sende sorun yok ama dimi. Eski kafali mi dusunuyorlar yoksa nedir sorun...
Soran+1 yılSorun karışık ve kötü ama ben sürekli her konuştuğuma dert anlatırken kendimi bulmaktan yoruldum
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben seni unutur gibi oldum kac gun gecince tabi. Sen nasil biriydin boyle kapali ibadetinde birimiydin, ailen muhafazakar falanmiydi...
Soran+1 yılYazdıklarımı tekrar okuyabilirsin istersen
Cevap sahibi+1 yılSimdi hepsini tekrar okumayayim dedim de ondan. Bi bakayim madem...
Soran+1 yılO zaman özet geçiyorum tesettürlü değilim ama başım açık ama öyle dekolte mini giyinen birisi değilim muhafazakarım ailemde öyle ama baskıcı ve ibadetlerimi fazla yapamįyorum ama iyi ahlaklı olmaya çabalıyorum
Cevap sahibi+1 yılHee tamam hatirladim dogru. Dini yonden baskicilar ama dimi hani sunu yapma bunu yapma gibisinden
Soran+1 yılYok öyle değil daha çok ekonomik baskılar
Cevap sahibi+1 yılNiye para harcamayi seven birimisin
Soran+1 yılAksine maddi olarak iyi durumda değiliz ve ben kendi paramı kazanıp ya da üniversite kazanıp bu evden bu durumdan kurtulmalıyım ve sürekli evde çatįşma gerginlik bir şey yapmıyorsun bize dayaşıyrsun gibisinden baskılar var saygı kalmadı
Cevap sahibi+1 yılHadi yaa uzuldum. Valla ne yalan soylim bizim durum da iyi soylenemez ama bir sekilde idare ediyorlar. Ben Allaha sukur part time olarak calisiyorum kendi evim var ogrenci evi olarak bir sekilde onlardan bagimsiz gibiyim para maddi acidan bir seyligim yok bir tek ise getir gotur yapiyor babam o da yurulecek bir yerde olmadigi icin. Bazen okul zamanlari okula biletle gittigim icin o oluyordu ama o da sadece ogrencilere oldugu icin Şu an o olmadigi icin goturuyor...
Soran+1 yılTam olarak ne demek istediğini anlayamadım ama özgürsün bu kıymetli bir şey inşAllah bende bağımsızlığımı kazanabilirim çok param olmasa da olur yeter ki başarayım kendime bakabileyim diyorum muhtaç olmak zor bir durum
Soran+1 yılBayada geç olmuş saat
Soran+1 yılSizin orada bitaz daha erkendir
Cevap sahibi+1 yılTam neyi anlamadin. Yani diyorum ki bizde de durum ayni ama ben en azindan onlara bagli degilim hani part time olarak calisiyorum kendi harcligim oluyor ve kendi evim oldugu icin ben biraz kendime cekilmis biri gibiyim hani durumlar iyi olmasa da bide benimle ugrasmiyorlar benim isteklerimle falan.
Evet zor tabi oyle muhtac olmak insanin kendince ihtiyaclari oluyor istedigi bir seyi oluyor almak istiyor en azindan kendi paran olunca sormana etmene gerek yok kendin karar veriyon. Evlenmek istiyorsan eger o zaman daha da rahatlarsin bence...
Cevap sahibi+1 yılyatacaksan eger yatabilirsin tabi...
Soran+1 yılEvet iyi geceler dilerim dinleyip ilgilendiğin için sağol uykum var yorgun hissediyorum o yüzden ama özünde anladım demek istediğini geleceğim içinde zaten düzen kurmam şart haklısın
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah asil sen dinledigin icin Tesekkur ederim. Kesinlikle duzensiz hayat olmaz yaa, bir hedefi olsun insanin. Sana da hayirli geceler
Soran+1 yılKendimce hedeflerim var türkiye şartları biraz daha zorluyor sadece keşke yurt dışındaki gibi 16 veya 17 yaşında bağımsızlık kazanabilmek gibi şansım olabilseydi
Cevap sahibi+1 yılHayirlisi diyelim o zaman, en azindan ailesinin yaninda olmasi da ayri bir guzellik. burada hemen kendi evlerine cikmalar oluyor yani hemen kopuyorlar ailelerinden, bizdeki bu aile bagi sevgisini seviyorum iste...
Soran+1 yılSenin adına güzel türkiyede tatsız bir hal oluyor mecburiyet ve muhtaçlık aileler de istemiyor baskılıyor sįrf muhtaç gördükleri için eziyorlar bile psikolojik şiddet maalesef Allah hayırlısını nasip etsin Allah yar ve yardımcımız olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin amin, elden ne gelir ki kader kismet iste. Allah en hayirlisini ne ise onu yapsin...
Soran+1 yılAmin sağol ne ara konu buralara geldi bilmiyorum da 😄
Cevap sahibi+1 yılValla bende bilmiyom. Soru neydi onu bile unuttum kkgjhgf
Soran+1 yılIgfhjhjj iyide oldu bence bir yönden
Cevap sahibi+1 yıloldu tabi yaa sohbet muhabbet edildi iste guzeldir guzel fdlkgh
Soran+1 yılİstek değil ihtiyaç resmen ghhbhjj
Cevap sahibi+1 yılTabi canim buna da ihtiyac duyuyor insan sdgsg
Soran+1 yılÖyle sknhvk
Cevap sahibi+1 yılNeyse iyi geceler diliyorum ben o zaman😇
Soran+1 yılTeşekkürler sanada iyi geceler dilerim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılZor değil ama kızlar kötü serseri erkek sever
10 Yorumla
+1 yılZordur. Elinde düzgün bir mesleğin olan erkeklere bakıyorum da çoğu elimde bir mesleğim var diye kendini bir şey sanıyor. Olmayanlara bakıyorum, hep bir ajıtasyon...
Gelgör ki mesleği olsun veya olmasın hemen hemen hepsi abazan. Samanlıkta iğne aramak gibi doğru erkeği bulmak.
20 Yorumla
+1 yılOlay sadece erkek mi arkadaşlar bu devirde cinsiyet fark etmeksizin düzgün insan bulmak zor öyle söyleyeyim
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bu devirde kanaatkar o bunu almış ben de bunu istiyorum ev de hemen olsun arabada hemen olsun diye tutturmayan cinsellikte başım ağrıdı kıçım dondu demeyen erkeğin akrabası ile kendi akrabasını adil tutan kadın bulmak kolaysa aradığın erkeği bulmak da kolay abla..
10 YorumlaVardı kıymetini bilemediler , kaçtılar sonunda hem de ben öyle bir şey yapmam diyip sabah mesaj atmış cevap bile vermeden hesabı kapatmış sağlık olsun bundan sonra saflık yok, ciddiyet yok, bu sorununn cevabi artık öyle birileri yok çünkü kandırıyorsunuz insanları,🖐️😊😡😡😊😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu sitede "abazan" kelimesini doğru yazan birini gördüm ya. Ölsem de gam yemem artık.
Dileklerin gerçek olur inşallah senin. 🙏🌹11 Yorumla
Soran+1 yılSağol Allah razı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSürüsüne bereket varda onları isteyen kızların onlara baktığını hiç görmedim, o erkeklerde arada çıkıyorlar hiç sevgilim olmadı ne yapmam lazım die ( arada fırlamalarda çıkıyor onları anlamak kolay zati)
10 Yorumla
+1 yılBurası için demiyorum ama bulsam evlenip ilk işim umreye gitmek olcak
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏼👍🏼
+1 yılZor ama imkansız değil. Sayıları azaldı ama şükür ki bitmedi. Allah herkesi kalbi gibi insanlarla karşılaştırsın ¿
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İlla ki vardır… ama sanırım bu arayıpta bulunacak bi şey değil… beklemediğiniz bi anda denk gelir umarım… :)
30 YorumlaYooo değil ama empati kur bide tam tersini düşün bu devirde namuslu eli iş tutan bozulmamış koz var mı diye acaba
10 YorumlaNe ararsan onu bulursun. Çöpte mücevher bulamazsın.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler : ben öyleyim ama sen de öylemisin beni hakediyor musun
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla bu devirde iyi olanlar köşesine çekildi kimse bulamaz.
30 YorumlaÜni arkadaşlarım arasında sürüsüne bereket var, bitmemişler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar öyle erkekler amam çok azlar maalesef..
Ben denk gelmiştim eski sevgilim tam olarak öyle biri.🥹🥹127 Yorumla- +1 yıl
Niye ayrıldın o zaman öyle birisiyse daha zor bulursun 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılO ayrıldı benden🥹
- +1 yıl
Hadi yaa üzüldüm o kaybetmiş o zaman
Cevap sahibi+1 yılYani ben de sadık güvenilir biriyim ama sevemedi demek ki. Canı sağ olsun
- +1 yıl
Kötü ayrılmadıysanız geride dönebilir
Cevap sahibi+1 yılDönmez.. konuşuyoruz kendisiyle uzun zamandır
- +1 yıl
Kişiliği aynı olan birini bulman zor olacakdır
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum. Ben isterim onu ama elimde olan bi şey değil ki
- +1 yıl
Senin için zor geçecek bu süreç karşına çıkacak kişileri ona benzetmeye çalışacaksın ama olmayacak böyle böyle yalnızlığa gideceksin
Cevap sahibi+1 yılOo benim yıllar oldu zaten😀
- +1 yıl
Yine benim dediğim gibi olmuş 😀
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle oldu. Yalnızlık diğer adım oldu😀
- +1 yıl
Adaş diyebilirim o zaman 😄
Cevap sahibi+1 yılOlur adaş😀😀
- +1 yıl
Hahah 😄
Cevap sahibi+1 yıl😀😀
- +1 yıl
Göbek adımız gibi oldu 😀
Cevap sahibi+1 yılOlsun göbek adımız olsun😀
- +1 yıl
Yazılmış bir kere bize 😄
Cevap sahibi+1 yılEvrt sen kaç yaşındasın
- +1 yıl
34 yaşındayım
- +1 yıl
Sen
Cevap sahibi+1 yılSen ne xamandır yalnızsın
- +1 yıl
5 sene
Cevap sahibi+1 yıl30 ben. Senin de çok olmuş.. bu arada soruyu soran arkadaşa çok bildirim gidiyor rahatsız edeceğiz
- +1 yıl
Onu unuttum 😀 hakkını helal etsin
- +1 yıl
Profilde konuşabiliriz sende istersen
+1 yılHadi bunları bir araya getirdik bu seferde tipini begenmeyeceksiniz kadınlara yaranamazsın naparsan yap sonu yok bunun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor maalesef ama neden mesleği düzgün? 😄 Ve bu düzgün kriteri tam olarak hangi meslekleri kapsıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle erkek bulmak çok zor. Çünkü seçici oluyorlar Kendileri farkında
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSınava hazirlaniyormuşsun yaşın 18 19dur. Ne bu acelen. Olur birkaç yıla
10 YorumlaBöyle insanlar her daim var. Bir çok kişi yokluğundan şikayetçi lakin ya doğru yerde değilsiniz ya da doğru kişi değilsiniz.
30 Yorumla
+1 yılAbazan derken cin. sel açlık ile duygusal açlık farklı seyler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılBu dediklerinin hepsi var ama bizim de kriterlerimiz var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılbulmak kolay çok ancak buluncada ezik bulup terkediyonuz
00 Yorumla
+1 yılSevglimin daha bir kıza baktgnı bile görmedim ilk defa dogru Bı tercih yapmışım djdjd
00 Yorumla
+1 yılO erkek benim ancak maalesef yaşlı ve evliyim. Üzgünüm evladm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey saymış saymış bir de meslek eklemiş. Bu da soruyu soran kadının aç gözlü bir insan olduğunu gösteriyor. Baban senin gözünü doyuramamış.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeğin akrabasına laf edip kendi akrabalarını ön plana almayan kadını bulmak kadar aradığın erkeği bulmak o kadar kolay.
Cevap sahibi+1 yılDüzgün meslek tanımınız nedir? Düzgün olmayan meslekler neler?
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Varsayalım böyle birileri var. Neden sizinle sohbet etsinler? Neden bir bağ kursunlar?
00 YorumlaBu devirde para göz olmayan mesleği olan calişan
Tek oturup koca parasi yemek istemeyen modern kadin bulmak zor mu?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılABAZAN BİR İRKTİR ABAZA AYRİ BİRSEYDİR NE ZAMSN BUNU ANLİCAKSİNİZ SAÇI UZUN AKLİ KISA ARKADASLAR
00 Yorumla
+1 yılBelki de gerçekten de nasip işidir ya. Bazen ben mi acaba yanlış şekilde arıyorum bu erkekleri diye düşünüyorum. Nerden bulacağız böyle erkekleri?
10 Yorumla
+1 yılBunu beklemek için bunu hak eden biri olunmalı ❗️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılVar ama herseyi erkekden beklemesin kadin kismi aramak ve elini taşin altina sokmak gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan ilk önce kendine bakmalı, sen düzgün değilsen böyle bir insan sana niye gelsin? Bu soruyu sorman senin ne kadar hazırcı, tembel biri olduğunu ortaya çıkarıyor. Sen böyle çok beklersin.
00 Yorumlaİnşallah bulamazsınız. Teklif edince reddediyorsunuz a*k
00 Yorumla
+1 yılInsanlar arkadas olmayi bilse bu dediklerin olmucak ta insanlar arkadasligi bilmiyir
00 Yorumla
+1 yılnerede aradigina bagli barda duzgun birin bulacagina hic inamiyorum
10 Yorumla
+1 yılÇok azz. Ama belkide var bir yerlerde... Umarım
20 Yorumla
+1 yılBenim erkek versiyonumu arıyorsun:D
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu devirde dırdır yapmayan kaşhar olmayan kız bulmaktan daha kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen varım kamuda çalışıyorum aşçıym evlenmek istiyorum ama nasibim yok
00 Yorumla
+1 yılMutlaka vardır. Ama giderek azaldığı kesin.
10 Yorumla
+1 yılZaman geçtikce zorlaşıyor artık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kısmını bulabilirsin ama hepsi çok zor 😂
10 Yorumla
+1 yılKolay aslında ama imkansız gibi gelir
10 Yorumla
+1 yılMeslek seçimi de varsa zor
10 Yorumla
+1 yılZor ne demek imkansız bacım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKriterler müthiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYanlis yerde ararsan zor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Bu kadar zor maalesef
10 YorumlaNeyi nerede aradığında bağlı.
10 Yorumla
+1 yılSen çok şey istiyorsun öyle birini bulursan biDe alalım kardeş.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef burada bulmak çok zor canım çünkü herkes içindeki sapığı ortaya çıkarmış
01 Yorumla- +1 yıl
O herkesin içinde sizde varsınız o zaman
Mecra bu mecra
Tabirler herkesi kapsıyor
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Varda kızlar görünüşe bakıyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bir amacın var mı peki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bu devirde bu ülkede her iki taraf için zor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanda çok zor valla
10 Yorumla İyi niyetliyi bul meslek kalsin kenar da
20 Yorumla
+1 yılDeğil tanıyalım birbirimizi sende hak verirsin zamanla olur simsi kendimi ne söylesem olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. daha ilk maddeden elendik 😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat