kiz guzel tatli ortalama bir tipi var ben de guzel tatliyim ama o kizi gorunce kalbim cok hizli atıyor kalbim falan sıkışıyor hoslandigim cocugun sevdigi kiz oldugu icin mi bilmiyorum cok guzel oldugu icin desem güzelliğinde de abartlicak bir sey yok ama ben cok abartiyorum sanki YANI COK KONUSMAYAYIM NEDEN KALBIM SIKISIYOR ASIK OLDUGUM COCUCGUN HOSLANDIGI KIZI GORUNCE?
1 ay
Aşık olduğum çocuğun hoşlandığı kızı görünce ölecek gibi oluyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ilginç ya.. bilmem sal gitsin ya bence dovmek istiyorsun içten içe bağırmak istiyorsundur. insan sinirlenince bu olur seker duser cunku yavas yavas
ya boyle asik olmusum gibi hissediyorum niye
ha oyle :D hahahah abi cok komik blmem hayransın o zman ona ama sinirdendir bence
ya hayranliktir buyuk ihtimal ya
patolojik bir durum ama yani ilginc
ma l miyim ben niye kiza heyecanlaniyorum
yok abi sankin ol kendine hakaret etme sıcayım o kızın agzına sen degerlisin once bunu bil sen aslında ofkelisin ona içinde bir yerde sen heyecanlanınca vucudun daha fazla seker emmek istiyor ve karacigerindeki seker azalması sende kalp atısını hızlandırıyor. sakin ol kendine bak sen kızı gorunce baska yone bak
evet dogru da kizin vesikalik fotografini buldum VESIKALIK FOTOGRAFTA BILE TATLI CIKMIS kiskandigim icin mi acaba
bence kiskancliktan tamam cozdum
tamam cok guzel şimdi kendini dinle bir meditasoyn yap yat uyu kendini dinle neler anlatıcak sana once kendini sev dostum
tskller bro
IY BRO DEMEYI DE HIC SEVMEM AMA SIRF SEN DOSTUM DEDIN DIYE DEDIM
<3 gecen hayır olsun
Kiskancliktandir da bu kadar seviyosan git konus yoksa sadece uzaktan izlemekle yetineceksin çocuğu da baskasina kaptiracaksin
cocuk ona asik oldugumu biliyo zateb
Soyledin de mi biliyor yoksa varsayim mi? Sahsen birisi beni sevse gelip konusmasa ciddiye bile almazdim onu hatta benimle dalga gecmeye calistigini dusunurdum.
ya ben utaniyorum cocuktan da biliyor asik oldugumu hatta bana dedi ki asik olmussun bana ben sana demedim mi asik olma doye falan dedi AY OF CEK GERICI SUAM
Sana bunlari ciddi ciddi gelip agziyla soylediyse ve seni kucuk dusurduyse daha ne diye pesinden kosturuyorsun bu kadar gurursuz ve seviye olarak alçakta biri misin?
YA AMA BU COCUK GARIP BIRI bi ara flortlesiyor gibiydik sonra birakti garip bir sey iste anlayamiyorum o cocugu da zaten
Bunu da kesin sana birkac defa bakti diye flörtlesme demissindir 🤦
HAYIR YA oldu bence flortlesme ama kullanir bence bu beni cunku niye bana opussek ama opusmemis gibi davransam ne yapardin falan sormustu YANI ILMAZ BU COCUKTAN ama kalbe soz dinletemiyosun
aşk üçgeninin yanlış köşesinden mi hoşlanıyorsun? :D ilginç bir vaka
cok ilginc
kafa atayım derken öpme de ortalık karışmasın
ortalik ztn karisik
kızın tipi nasıl?
ortalama ne coookkk guzel ne de cirkin
😂
noye sordun abim
sevdiğim çocuğa söyle o kızın karakteri yok de
biliyo zaten
Lezbiyensin o zaman🤔
YOOOKK
Farkında değilsin bence, ilgi duyup heyecanlanıyon kıza işte😉
ma l o kiz ama
niye mal?
ya nasil diyeyim haraketleri mimikleri falan baska sonra insanlarla da dalga geciyo
garip biri
Ama seni cezbetmiş bence
Nasıl bir istek hissettinki ona karşı mesela
istek denmez ona onun yerinde olma hissiyati gibi bir sey hissediyorum kiskanclik yani ondandir buyuk ihtimal
kimle dalga geçiyor?
sevdigim cocukla onla dalga geciyorsa cogu kisiyle de dapga geciyodur bence
Haa o taaarz, desene. Bende kıza sulanıyon sandım yaaa😂😂😂
küçümsüyor mu, mesela nesini?
ya ona asik olmasini sanirim (pesinden kosmus onla da olabilir) bilemiyorum fazla kizla muhabbetim yok
🤔🤔🤔
Daha neler duyacağız
di mi abim ya