kiz guzel tatli ortalama bir tipi var ben de guzel tatliyim ama o kizi gorunce kalbim cok hizli atıyor kalbim falan sıkışıyor hoslandigim cocugun sevdigi kiz oldugu icin mi bilmiyorum cok guzel oldugu icin desem güzelliğinde de abartlicak bir sey yok ama ben cok abartiyorum sanki YANI COK KONUSMAYAYIM NEDEN KALBIM SIKISIYOR ASIK OLDUGUM COCUCGUN HOSLANDIGI KIZI GORUNCE?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ilginç ya.. bilmem sal gitsin ya bence dovmek istiyorsun içten içe bağırmak istiyorsundur. insan sinirlenince bu olur seker duser cunku yavas yavas
ya boyle asik olmusum gibi hissediyorum niye
ha oyle :D hahahah abi cok komik blmem hayransın o zman ona ama sinirdendir bence
ya hayranliktir buyuk ihtimal ya
patolojik bir durum ama yani ilginc
ma l miyim ben niye kiza heyecanlaniyorum
yok abi sankin ol kendine hakaret etme sıcayım o kızın agzına sen degerlisin once bunu bil sen aslında ofkelisin ona içinde bir yerde sen heyecanlanınca vucudun daha fazla seker emmek istiyor ve karacigerindeki seker azalması sende kalp atısını hızlandırıyor. sakin ol kendine bak sen kızı gorunce baska yone bak
evet dogru da kizin vesikalik fotografini buldum VESIKALIK FOTOGRAFTA BILE TATLI CIKMIS kiskandigim icin mi acaba
bence kiskancliktan tamam cozdum
tamam cok guzel şimdi kendini dinle bir meditasoyn yap yat uyu kendini dinle neler anlatıcak sana once kendini sev dostum
tskller bro
IY BRO DEMEYI DE HIC SEVMEM AMA SIRF SEN DOSTUM DEDIN DIYE DEDIM
<3 gecen hayır olsun
Kiskancliktandir da bu kadar seviyosan git konus yoksa sadece uzaktan izlemekle yetineceksin çocuğu da baskasina kaptiracaksin
cocuk ona asik oldugumu biliyo zateb
Soyledin de mi biliyor yoksa varsayim mi? Sahsen birisi beni sevse gelip konusmasa ciddiye bile almazdim onu hatta benimle dalga gecmeye calistigini dusunurdum.
ya ben utaniyorum cocuktan da biliyor asik oldugumu hatta bana dedi ki asik olmussun bana ben sana demedim mi asik olma doye falan dedi AY OF CEK GERICI SUAM
Sana bunlari ciddi ciddi gelip agziyla soylediyse ve seni kucuk dusurduyse daha ne diye pesinden kosturuyorsun bu kadar gurursuz ve seviye olarak alçakta biri misin?
YA AMA BU COCUK GARIP BIRI bi ara flortlesiyor gibiydik sonra birakti garip bir sey iste anlayamiyorum o cocugu da zaten
Bunu da kesin sana birkac defa bakti diye flörtlesme demissindir 🤦
HAYIR YA oldu bence flortlesme ama kullanir bence bu beni cunku niye bana opussek ama opusmemis gibi davransam ne yapardin falan sormustu YANI ILMAZ BU COCUKTAN ama kalbe soz dinletemiyosun
aşk üçgeninin yanlış köşesinden mi hoşlanıyorsun? :D ilginç bir vaka
cok ilginc
kafa atayım derken öpme de ortalık karışmasın
ortalik ztn karisik
kızın tipi nasıl?
ortalama ne coookkk guzel ne de cirkin
😂
noye sordun abim
sevdiğim çocuğa söyle o kızın karakteri yok de
biliyo zaten
Lezbiyensin o zaman🤔
YOOOKK
Farkında değilsin bence, ilgi duyup heyecanlanıyon kıza işte😉
ma l o kiz ama
niye mal?
ya nasil diyeyim haraketleri mimikleri falan baska sonra insanlarla da dalga geciyo
garip biri
Ama seni cezbetmiş bence
Nasıl bir istek hissettinki ona karşı mesela
istek denmez ona onun yerinde olma hissiyati gibi bir sey hissediyorum kiskanclik yani ondandir buyuk ihtimal
kimle dalga geçiyor?
sevdigim cocukla onla dalga geciyorsa cogu kisiyle de dapga geciyodur bence
Haa o taaarz, desene. Bende kıza sulanıyon sandım yaaa😂😂😂
küçümsüyor mu, mesela nesini?
ya ona asik olmasini sanirim (pesinden kosmus onla da olabilir) bilemiyorum fazla kizla muhabbetim yok
🤔🤔🤔
Daha neler duyacağız
di mi abim ya