Hayatınız boyunca kimseden sizi af etmesini istediniz mi?

Bugün beni engelleyen arkadaşımla ve tekrar konuştuk geçen gün fizik tedavi merkezine gelmediği için, tedavilerin aksatmaması gerektiğini benim yüzümden böyle bir şey yapmaması gerektiğini söyledim.

Tabii yine beni suçlayıcı bir tavırla sen şunu yaptın sen bunu yaptın dedi, aslında asıl nedenini bir açıdan da öğrendim, bana çok defa şans vermiş ben kıymetini bilememişim fizyoterapistlerden gereksiz kıskançlıklar yapmışım, aynı zamanda hiçbir fizyoterapistim telefon numarası kendinde yokmuş, bunun yanında sevgilisi varmış ve sevgilisine benden bahsetmiş sevgilisi de benimle görüşmesini istemiyormuş, demek ki ben buradan şunu anlıyorum bundan birkaç hafta önce de bir konu hakkında konuşurken seninle bir gün konuşmasak bile konuştuklarımız aramızda kalacak biliyorum demişti, tabi bunun yanında yok beni kıskandın yok sözünü tutmadın bende hani biz arkadaştık dosttuk dedim ben tedavi merkezini bıraktım yanına geldim dedim şimdi mi aklına geldi dedi. Lütfen bundan sonra açtığın sahte hesaplardan yazma, fizyoterapist ya da başka biriyle benim hakkımda konuşma ister psikolojik olarak tedavi ol ister olma beni ilgilendirmiyor, haydi eyvallah dedi engelledi.

Sonuç olarak artık anlıyorum ki dostluk arkadaşlık tam olarak bahane, evet hata bende kız haklı kıskançlıklarım onu sıkmam evlendi ayrıldı diye beni dul her şeyi yapar olarak gördün dedi, ama bence sevgilisi olduğu için beni hayatında istememiş bende hatalar yapınca hayatından çıkarmak için fırsatı olmuş, yazık ben onun için 17 yıldır gittiğim tedavi merkezini bıraktım yanına geldim.

#GeceMuhafızı

02 Şubat 2023 Perşembe Saat 00.46

Güncellemeler
+1 yıl
Artık nasıl bir yol izlemem doğru olur detay kısmını okuyun