Ondan hoşlandığımı ona net olarak itiraf etmedim ama biliyordu eski üniversiteden arkadaşım. Çok çapkın biri en son bir sevgilisi oldu biraz sürdü üzülüp silmiştim. Şimdi beni geri eklemiş yazmadı ama aktif olmasına rağmen hiç bir şeye bakmıyor. Tamam ilgisiz olabilir ama ilgisiz ise sildiğimi görmesine rağmen neden geri ekledi ve hikayelerime bakmıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Denk geliyordur. platonik diyorsun adamın hiçbir şeyden haberi yoktur
Vardı biliyordu ben direk acilmadim kendisine ama biliyordu yani
Net ol karşısına cik bir sekilde acil ona severiz biz böyle cesur kızları 😁
Valla üni biteli baya oldu artık cesurlugu da kalmadı bilmiyorum ya silip kurtulmuştum şimdi bir daha görmek aklımı karıştırdı
Ya dene olan sansini
Ne kaybedeceksin kızım dünyaya bir daha mı geleceksin kaybedecek bir şeyin mi var
Hikayeme bile bakmıyor ya tamamen ilgisizse bilmiyorum ki, bir de cesaretim yok pek. Daha önce hiç sevgilim olmadı pek iyi değilim bu işlerde rezil olurum diye korkuyorum
Bakmiyorsa hikayene gonderi paylaş reklamini yapman önemli kendini geliştirdiğini çevreni geliştirdiğini aktivitelerini yaptığını olmasa bile oluyormuş gibi göster. sosyal medya bizler için pazar yeri gibi bir yer, özelden yaz konuşalım istiyorsan daha detaya girelim
Paylaştım ama eskilerden işte bu aralar biraz aile olarak kötü bir süreçteyiz ondan çok gönderi paylaşamıyorum adam istese yazardı ya geri eklemiş ama belki ben yazarsam ancak yazar. Başka kızları beğeniyor eski gönderilerini görüyorum yapsa bana da yapardı. Bilmiyorum ya cesaretim yok bahane arıyorum senelerdir kendi kendime.
Çok kişi eklemedim ondan sonra da işe gidiyorum ama pek işten çok kişi yok iş ortamındakiler dedikoducu olduğu için pek instaya eklemedim. Yapsam da öyle bir şey kendi için olduğunu anlar çok ezikçe olur bence. Sadece stalkliyorum bazen o sinirimi bozuyor.
Başta dediğim gibi Söyle kurtul açıl ona kaybedecegin bir şey yok
İstemezse yine senin yararına önüne bakarsın değil mi
Haklısın ya kabul edip beni tanımak isterse tanıdığında beni sıkıcı bulursa komik duruma düşersem diye çok korkuyorum
Belki sempatikligine huyuna tav olacak onu bilemezsin. Anlat dürüstce açıkca herşeyi begenmezse kendi bilir. Hatta ilk defa acildigini söyle. En azından ne olur biliyor musun? ben iyi ki de yaptım sordum elimden geleni yaptım konuşmayın pişman olacsgima konustum dersin
Öbür türlü pişmanlık kötü bir şey karşim benim.
Ben bazen bilerek hata yapıyorum şu hayatta sonra iyi ki yapmışım tecrübe oldu diyorum 😁
Instadan mesaj mı atıyım yani görmeyeli biraz oluyor bilmiyorum valla ya çok korkuyorum hiç yapmadığım bir şey ve aslında oldukça özgüven gerektiriyor herkesin her gün birbirine yaptığı şeyi yapmak için senelerdir yerimde çırpınıyorum ben açılsam dünya için küçük benim için çok büyük bir adım olur. Ki açılsam belki biraz yakından tanısam belki de gözümde büyüttüğüm gibi biri de değil ama bilemiyorum işte.
En kötüsüne hazirlan öyle mesaj at.
İletişim kurabilirim daha kesin olsun istiyorsan hemen açılma derim küçük sohbetlerle başla, hikayelerine yorum at ara ara hal hatır sor çok sıkmadan ufak ufak meraklı ol ilgini belli et ama çokta ilginle üstüne gitme boğma çocuğu 😁telefonla konuşmaya davet et koyulaşma ya başlarsa muhabbet gibi gibi casus gibi adamın özeline sız ufak adımlar atarken hiç cekinmicen ama sartalndiracaksin kendini çekinme korkma yok de
Yapamam dersen direk acil en sadeliği ile anlat. Kendi olan insanlar sevilir
Tarkan ne demiş "başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin"🤪🤪🤪
Kız takip peşinde şimdi 😂😂 ya aslında çocuk çok sorumsuz biri. 30 yaşına geldi ünideyken de düzgün derslere gelmezdi boş boş kovalardı şimdi halen aynı. İş güç de yok sanırım. Sırf tek işi bu 😂 ondan da hep korkuyorum tam benim tam tersim. Ben ne kadar çekingensem çocuk o kadar girişken. Yazmadığı kız kalmamıştır.
O zaman yavaş yavaş kendine bağlayacaksın elemanı hemen acilmican. peki yakın mi evi size?
Yok ya yakın değil işte. Haklısın işte zaten benim takıntı yaptığım şey illa onla ilişkim olsun o benim olsun değil. Herkes rahatça ondan ona yazıyor ben niye bu kadar hoşlandığım bir adamla yan yanayken geçtim sosyal medyadan bile bir kere yazamadım. Benim gururuma dokunuyor.
Sana güveniyorum
Sana açılasım geldi şu an 😂😂😂😂
Oha 😅
Ahahahaha şaka ya korkma 😂
Yok ya ne korkacam 😄
Ekle beni
Belki sildigin seklinde yorumlamamistir. Gorup tekrar eklemistir