Ya her kuşu sktiniz kaldı leylek takılmayın artık şu boş şeylere offf
068 Yorumla
Soran+1 yıl46 yaşında biri bunu yapan iki üç kez defettim gitsin ne bk yiyorsa yesin diye. Bk yeseydi bunlarla yerdi heralde dedim ama neden kapatıyo peki
Soran+1 yılO zaman sadece bana açsın çevrimiçi olma özelliğini
Soran+1 yılWhatsappta seçili kişilere açma özelliği var çevrimiçiliği.
Soran+1 yılburada sor
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılÇok tercih edilecek ve kadınlar tarafından istenilecek birisi..
Soran+1 yılAma sürekli benle konuşuyor. Hep benle
Soran+1 yılÇok sevdiğini ve bensiz kalınca ruhsuz kaldığını söylüyor. Uzak şehirlerde yaşıyoruz biz. Hergün görse beni hergün istiyor ve boşalıyor. İkigünde bir görse iki günde bir. Bedenim ve ruhum senin diyor. Ve ben tahrik olması için hiçbir şey yapmıyorum sadece görüntülü konuşurken bunu yaşıyor. Uzak şehirdeki bir insan neden bunu duyuyor
Soran+1 yılYaz silerim ben yazdıklarını
Soran+1 yılGeldik tabiki.
Soran+1 yılEvet zaten ondan bu kadar etkileniyor
Soran+1 yılHayır benden hiçbir görüntü alamıyor. Sadece günlük konuşuyoruz mesela o bana bakıyor. Konuşurken etkileniyor kapatınca. Ben sevmem sanal seks falan o çok fazla boşalıyor her seferinde.
Soran+1 yılGünde iki günde bir bana boşalıyor ağır da bir mevkide işi var sonra gidip başkasına mı yapıyor. 46 yaşında hım
Soran+1 yılDiğer konuşmaları nedem yapıyor. Sabah kalkıp günaydın bilmem ne. Sonra arayıp normal konuşmalar vs vs. Yazışmalar vs
Soran+1 yılHepsi seks için mi
Soran+1 yılBana 6 yıl önce geldi çok istemedim. 6 yıl içinde evlenmişti. Yine geldi. Bu sefer yine istemedim. Ama insanın nefsi yenik düşüyor. Ve şimdi 2,5 yıldır böyle. Arada bıraktım açıklama yapmadan gittim. 1 ay sonra bir şekilde yine geldi dayanamadım… çok yakışıklı ve kadınların hayran olduğu bir iş sahibi. Çevresinde çok insan var. Bana kalmadı. Bu kadar itilmeye gelmeyebilirdi.
Soran+1 yılNormal bir kişilik sahibi değilim çok zor ve anlaşılması garip başa çıkılması da zorlayıcı bir insanım. Sinirlendiğimde durdurulamam. O da öyle. Ama ben sinirliyken beni daha çok istediğini söylüyor
Soran+1 yılYani şimdi bu adam sadece sekso manyak mı bu mu?
Soran+1 yılHiçbir duygu yok mu
Soran+1 yılYahu 5 aydır görmüyor iki gğnde bir bazen hergün kameradan boşalıyor
Soran+1 yılKarısıyla yapmıyor çünkü. Karısı içerde otururken bu diğer odaya geçip bana boşalıyo
Soran+1 yılSevmediğim insanla olmam diyor işte
Soran+1 yılSence burada saplantılı hareket eden kim? Sürekli bu hareketi yapan? Ben onu izliyorum…
Soran+1 yılDürüst ol yüzümü görüyor sadece.. kim saplanmış
Soran+1 yılSenden vazgeçemem bırakma beni diyen ben değilim o.
Soran+1 yılYazamam.
Soran+1 yılKonuşmaları sileyim
Soran+1 yılÖyle zor bir adamın benim karşımda eriyişini görmek hoşuma gidiyor çünkü lanetin teki. Ve kadınların istediği biri.
Soran+1 yılVe aklı. Kimsenin yapamadığı bir işi yapışı.
Soran+1 yılEkstra olarak söyleyeyim kocam da öyle bir meslek sahibi ama onun kadar yakışıklı değil. Sana dayanamıyorum der o da.
Soran+1 yılBunu bir kadını yaşadığınızda, sevdiğinizde, konuştuğunuzda, tattığınızda derinine girdiğinizde anlarsınız. Sonrasında kim gelirse gelsin aynı olmadığını görürsünüz.
Soran+1 yılBu o kadının yaratılışından gelir sonradan olmaz.
Soran+1 yılİstediğin gibi yorumlayabilirsin. Ama nadirdir böyleleri. Ben de bunu bana gelem erkeklerin yapışmasını izleyerek öğrendim hahaha
Soran+1 yılBu durumda benimki aşık değildir tezini zamanla çürütebilirim hahahaaaa
Soran+1 yılHıhı evet kesin
Soran+1 yılAlla alla demek o da normal konuşurken sesimi duyunca birden sesi aşağıya düşüyor suskunlaşıyor. Beni görmese bile. Demekki cır cır konuşmamdan etkileniyor hım. Zira ben gidince ben sensiz olamam sürekli senim cır cır konuşman olmalı diyordu. Kastettiği bu etkilenişmiş😂
Soran+1 yılİstersen normalleş yoksa sileceğim seni:)
Soran+1 yılDalga geçiş anına sinir oluşumu mu
Soran+1 yılBen sana şu soruyu sordum. Cevaplamadın. Peki diğer anları ne için? Sabah kalktığında yazmaları aramaları sormaları konuşmaları? Ve faydalanan kişi resim görmeli göremiyor. Karşısında soyunan yok.. sırf yüzüm mü fayda sağlıyor
Soran+1 yılDiğerlerini de öylesine diyorsun peki
Soran+1 yılYorumlarımızı silsek güzel olurdu
Soran+1 yılSevilmediğimi zannettiğin için mi
Soran+1 yılBen hem bedenen hem ruhen hem aklen hep çok sevildim. Onun da beni sevmemiş olması imkansız. Dolayısıyla sevdi.
Soran+1 yılOnu izlemekten ve herşeyini görmekten zevk alan bensem ve ben onu kullanıyorsam peki hahahaha:) hiç güzel bir erkeğin kadın tarafından kullanılacağı aklınıza gelmiyor değil mi? Bak anlatayım sana. Kadın kendi bedenini sergilemez sadece adamı izlerse eğer kullanılan adam olur bunu öğren bakalım. İzleyen benim bennn.
Soran+1 yılKendimi kandırmıyorum merak etme.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşlarınız kaç?
061 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarşındaki kişi sana aşık filan değil. Aşık bir kadın erkeğinin başka kadınlarla yatmasina öyle ya da böyle ikna olabilir mantigina yatırabilir. Fakat aşık bir erkek sevdiği kadını kıskanır benimser. Geçmişte evli bir kadını sevdim ve ona boşanması halinde birlikte olabilecegimizi söyledim. Bosanmadi ve bitti. Bir erkek sevdiği kadını başka erkeklerin döşeğinde birakiyorsa tek amacı zevktir duygu değil.
Cevap sahibi+1 yılEmin olamazdım buna bu bir. İkincisi ise aynı evde yaşıyorsunuz. Seni ev haliyle görmüyor mu?
Cevap sahibi+1 yılYa ne vicdanı ne temizliği. boş ver her şeyi. Basit düşün. Kocanla olabiliyor musun? Hayır. Öyleyse aldatacaksan da hakkıyla aldat. Eğer ki 80 yaşına dek yasayacasan 50den sonra 30 yıl şu son demlerini ve en verimli yıllarını boşa harcadiguna yanarsın
Cevap sahibi+1 yılSevgiyi boş ver. Arzu gibi vücut gibi maddeci ol. Unutma duygusal da olsa kadınlar kendilerini mükemmel derecede tatmin eden erkeğe boyun egerler bu boyun egis de duygulara sirayet eder.
Soran+1 yılBir saniye tam anlamak istiyorum. Onunla cinsellik yaşamadın mı bu bir? İlişkiniz me kadar sürdü bu iki? Nasıl bir ilişkiydi bu üç?
Soran+1 yılYazdıklarını siliyorum ama sen bilirsin. Anlatmana gerek yok zaten ben anlatılmayanı da anlayanım:)
Soran+1 yılSadece dillendirmeni istedim
Soran+1 yılBen de benim sevgilime cinsellik yaşadığında bunun benim problemim olmadığını bedenin kendi bedeni olduğunu ne halt yerse yiyebilecepini söylediğimde çıldırıyor
Soran+1 yılBak sen ne güzel ifade ettin kimin bacak arasına sokmak isterse soksun inan bu sokanın problemi biliyor musun.. Sevmediğin insanla olmak kadar ağırı yok. Bunu yapanın problemidir bu. İnan erkek için de öyle.
Cevap sahibi+1 yılMükemmel bir kadınsın:) hiç mi kiskanmiyorsun peki?
Soran+1 yılBaşkasının gözlerine dalıp hayran hayran konuşması kıskançlık verirdi. Saatlerce yazışması. Ama birinin bedeninden benim kadar zevk duyacağını düşünmüyorum o yüzündeki hazzı ve dokunduğundaki eriyişi gördüğüm için. Bilakis başkasıyla olması bana daha fazla yaklaşması anlamına gelir.
Soran+1 yılBeni tanımadığın için ısrar edişin doğal ama ben fikirlerimden vazgeçmem.
Soran+1 yılDoğrudan söyle ve yazdıklarımı okuyunca sil gece gece oturup bizi okumuyorlar sanırım
Soran+1 yılİçimde o isteği hissetmemek. Burdan kimseyle konuşmadım dm de. Hala da istemiyorum. İstemiyorsam istemem.
Soran+1 yılGidiyorum o zaman.
Soran+1 yılSen de gitmeden yazdıklarımı silersen sevinirim. Teşekkürler sohbet için
Cevap sahibi+1 yılYorumumu kökten siler misin. Merakımı çektin. Yazmadan duramam. Yorumumu silersen yazamam
Soran+1 yılSevgilim beni sevmiyor mu:))?
Soran+1 yılBen hayatımda net olarak kimseye güvenmem
Soran+1 yılSorumun cevabı bu mu
Soran+1 yılSen gitmeden sana bir soru sordum ilişki konusunda iyisin hissedebilirsin sevgilim beni sevmiyor mu dedim
Soran+1 yılSevmiyor yani
Soran+1 yılSevip sevmediğini nasıl anlardın sen olsan
Soran+1 yılE kendi şehrinden neden bir kadınla yaşamıyor bunu. Neden benle uğraşıyor
Soran+1 yılXperi yetmeyenler mesajlaşamaz
Soran+1 yılPeki iyi geceler o halde
Soran+1 yılİyi geceler dilerim sana kendine iyi bak.
Cevap sahibi+1 yılNeyse bosverelim. İyi geceler. Lütfen çocuklarının hatri için kocana da az da olsa ilgi göster. Unutma aldatman değil ona ilgisizligindir asıl yanlış olan. Tek amacı seni becermek olan erkeklere harcama tüm enerjini yıllarca öyle ya da böyle sana bakan ihtiyaçlarını gideren kocan dururken
Cevap sahibi+1 yılBu dünyada en nefret ettigim şey birilerine faydam dokunabilecekken elimi uzatamamam. Fakat bunu sen istedin. Umarım 5 yıl sonra keşke demezsin şu yılları hatirlayip. Zira böyle gidersen sonunda yanında sadece kocan olacak yine ve sen vicdan azabı yasayacaksin
Soran+1 yılYaptığın mesleğinde başarılısın ama yan dal olarak bir mesleği daha seçebilirdin.
Cevap sahibi+1 yılMesleğim ne ki:) ve yan dal neymiş 😅
Soran+1 yılburada yazmam doğru olmaz tıpkı senin burada yazmanın doğru olmadığı diğer cümlelerin gibi.
Cevap sahibi+1 yılNerede yazacaksın 😅
Soran+1 yılHis dünyamda. Hissederim ben insanları. Seni tanımıyorum ama öyle hissettim. Neyse
Cevap sahibi+1 yılSende farklı bir şey var zaten. Beni sana çeken bir şey (yanlış anlama lütfen kötü anlamda değil) bu kadar takilikalmam bu yüzden belki de
Soran+1 yılBu seninle ilgili bir şey değil kendini farklı algılama benle ilgili. Ben çekerim istediklerimi:)
Soran+1 yılHayatımda hiçbir erkeği şehvetimle çekmedim. Zekamla çektim. Diğer her şey sonra sürpriz olarak geldi. Zaten açıkçası ben çekme amaçlı davranmadım onlar beni dinlerken kapıldı. Her neyse ben istersem çekerim.
Soran+1 yılŞimdi gidiyorum hoşçakal
Cevap sahibi+1 yılZeki bir kadın zekasıyla çektiği erkekleri avucunda oynatır. Bağladığı erkek onsuz yapamaz. Ona boşanıp senle evlenmesi gerektiğini söyler misin lütfen. Cevabı ne olacak görelim. Zira evli bile olsam o dedigim kadın beni cagirsa boşanır giderim. Çünkü o beni sehvetiyle değil karakteriyle güzelliğiyle insanligiyla tavladi. Vücudun sarkinca bugün yanında olanların hiçbiri peşinde olmayacak. Çünkü abazalar bir kadının peşinde it olur sadece. Aşık olsalar bugün döşeğinde nikahinda kocan değil onlar olurlardı
Soran+1 yıl:) peki
Cevap sahibi+1 yılZeki olduğuna katılıyorum bu arada. Sorun şu ki baglandiktan sonra zekânı bir tarafa bırakıp kalbinle yürüyorsun. Ciğeri 5 para etmez bir abaza için 30lu yaşlarını yedin şimdi 40lardasin. Bir kadının en verimli olduğu yıllar bunlar. 50ye yaklastikca ne demek istediğimi çok iyi anlayacak beni bugün anlamadigin için ölene dek benlik sancıları çekeceksin.
Soran+1 yılBu yorumunu silmeyeceğim aldatan tüm kadınlar okusun diye.
Cevap sahibi+1 yılGitme demek isterdim fakat sen bilirsin.
Soran+1 yılÜst üste yazmana gerek yok yani…
Soran+1 yılDururum ama ben burada dururum. Başka yerde değil. Sana da bunu söyledim..
Soran+1 yılHiçbir farkınız yok hepiniz yorumcusunuz.
Soran+1 yılDevam
Soran+1 yılEvet oldu
Soran+1 yılSor ama sil yorumlarımı
Soran+1 yılBenimle doğru dürüst konuş bu bir. İkincisi sana özele geçmeyeceğimi söyledim defaten.
Cevap sahibi+1 yılYa takılıyorum hemen yükselme. Ayrıca özele gecmeyecegim demedin bu gece olmaz dedin
Soran+1 yılSaymıyorum böyle saçma bir şeyi. Sen sayıyor musun? Ne aptalca bir soru.
Cevap sahibi+1 yılO kadar çok mu? Tahmini kaç
Soran+1 yılCevaplamadığım soruyu yinelediğinde; soruyu cevaplamaya karar verecek alt düzey zeka sahibi birine mi benziyorum sence? Soru şeklini değiştirince fikrim değişmiyor. Boşuna aynı soruyu sorma. Ve sana üstte yazdıklarımı sil dedim. Beynin algılamıyor mu söylediklerimi silsene!
Cevap sahibi+1 yılSen kim olduğunu saniyorsun da böyle bir üslupla yaklasiyorsun bana. Hayattaki en büyük başarın * kadın arayan dağdaki eşeğe hallenecek erkekleri peşine takmak olan sen ne sanıyorsun kendini? Kocan çoluk çocuk dururken böyle bir çukurda olup bana kurduğun cümlelere bak
Soran+1 yılDağdaki eşeğe hallendiğini bilmiyordum.
Cevap sahibi+1 yılDağdaki eşeğe halleneceklerin wp gizliliğini bile düşünecek kadar boş olduğunu bilmiyordum. Gelmissin 40 yaşına çoluk çocuk evlilige verdiğin değerden mislisini ciğeri 5 para etmezlere veriyorsun. İhtiyacın varsa aldat eyvallah ona lafım yok fakat bu kadar ciddiyet olmamalı
Cevap sahibi+1 yılAyrıca sana mı halleniyorum? Evli bir kadından belki hoslanabilirim fakat hallenecek kadar karaktersiz değilim. Hoşlandığım kadını da bir başkasıyla aynı yatakta bırakacak kadar kardeşim değilim. O çok düşündüğün kişi ya gvvat ya da tek amacı kullanmak. Hangisi işine gelir?
Cevap sahibi+1 yılHaksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılSuskunlugundan belli cevap. Kapak olsun 😉
Cevap sahibi+1 yılKırdım mı seni?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hikaye okumasın, böyle şeyleri kapatan insanların gizleyecek sebebi vardır.
10 YorumlaArkadaşları çok yazsa bile önce sana cevap verir sonra onlara yazar bence mantıksız abla dikkatli ol
01 Yorumla
Soran+1 yılPislikler ya 46 yaşında bile pislikler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmiyorsan kontrol et bari
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kontrol edeyim görmüyorum
- +1 yıl
Wp nin öbür APK sürümünde sanırım çevrimiçi oluşunu görebilirsin
Soran+1 yılWp nin apk sürümünü nasıl yükleyeceğim kendime
- +1 yıl
Yalnız ikiniz de evliymişsiniz. Evli birinden şüpheleniyor olman biraz komik. Seninle de takılır, karısı ile de takılır. Karısını aldatan seni de aldatır çünkü aynısını sen de yapıyorsun.
Soran+1 yılWp ın apk sürümü sadece androıdde mi var
+1 yılbenimde kapalı 😀
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin var mı peki neden kapalı
- +1 yıl
olunca katılmaz diye bir kural mı var?
- +1 yıl
*kapatılmaz
Soran+1 yılHayor yok sevgilin ne diyor bu duruma
+1 yılkabul etme ne iş çeviriyor da kapattı
06 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ben şerefsiz işte. O zaman defettiğimde neden geliyor geri onlarla olsun.
- +1 yıl
seni cepte tutmak istiyor
Soran+1 yıl2,5 yıldır mı
Soran+1 yılNiye naz çeksin ki
- +1 yıl
sen def ettikten sonra geri gelmesi işte
Soran+1 yılPeki
Selam sende buna ınandnmı
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Ama her sktr edişimde geri geliyor sana aşığım vazgeçemiyorum diyor. Madem öyle onlara defolsun
Soran+1 yılİyi değil..
Soran+1 yılNedir
Soran+1 yılBurdan yaz lütfen
Gizli Üye(25-29)+1 yılVardr bı bok...
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılKimseye guvenme bence diğeri görmesin diye çevrimiçi kapatmisdr hesab falan sorar kimle konusuyon diye belki
Soran+1 yılDiğer sevgilisi mi karısı mı
Cevap sahibi+1 yılBelli olmaz ama kesin biri icin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne