Mesajları silmeyip başka birilerine ifşa etmenden korkmuş belli ki yoksa umrunda bile olmazdı mesajları ya da numarasını silip silmemen, kurtulduğuna şükret.
0
1 Yorumla
Soran
1 ay
Bana da öyle geldi neyse ben her şey sildim zaten 😊
bana birisi numaramı sil dese seni ilgilendirmez silip silmemem sen değil ben istediğim zaman silerim çok istiyorsan sen sil bana karışamazsın diye cevap veririm
Hiç bişey ben çok terslemiştim bunları içinde tutmuş tutmuş buluşunca da bana demediği kalmadı neymiş ben ters yapmışım ben kendimi ne sanıyormuşum bende sana cevap verdiğime şükür et dedim. ne varsa bunda işine gelmedi işte diğer kızlar gibi sandı benide galiba
Ben vardım ama benim güvenim yoktu rüyamda gördüm rüyalarım gerçekleşir rüyamda engelliyordu zaten aradan 2 gün geçti rüyam gerçek oldu yine kısaca ben o süslü laflara inanmadım oda inanmamı bekledi uzun bi süre olmamıştı uzun süredir tanıyordm ama 5 aylık bi ilişkimiz oldu insanlara güvenmek içimden gelmiyor
Sizin istediğiniz ilişkiyi anlıyorum bu kişiler kendilerini çok kaptırıyorlar birazcık anı yaşayıp dozuna göre ilgi sunsalar sizin de hoşunuza gider ama her şeyi abartıyorlar sevdikleri kadar öfkelerini kinlerini kusuyorlar hayır yani evli değilsiniz hiçbir şey değilsiniz bu kadar tepki çok abartıyor birine rahatsız mı oluyorsun önce konuş halledemediğin zaman yazma
Yok Galatasaray'a kadar seviyorum beni numaradan sil yani ister silerim ister silmem veya silmesem bile a derim numaram varmış benim telefonumda sen kimsin ki lan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mesajları silmeyip başka birilerine ifşa etmenden korkmuş belli ki yoksa umrunda bile olmazdı mesajları ya da numarasını silip silmemen, kurtulduğuna şükret.
Bana da öyle geldi neyse ben her şey sildim zaten 😊
bana birisi numaramı sil dese seni ilgilendirmez silip silmemem sen değil ben istediğim zaman silerim çok istiyorsan sen sil bana karışamazsın diye cevap veririm
Seviyesine düşemezdim sildim gitti 🤷♀️
svgilisi vardır başına bela olma diye her turlu başına bela olma diye
abartma o kadar da değil
Gereksizi ergenlik tripleri
Neden böyle bir ayrılık oldu ne yaşadınız
Hiç bişey ben çok terslemiştim bunları içinde tutmuş tutmuş buluşunca da bana demediği kalmadı neymiş ben ters yapmışım ben kendimi ne sanıyormuşum bende sana cevap verdiğime şükür et dedim. ne varsa bunda işine gelmedi işte diğer kızlar gibi sandı benide galiba
Kaç aylık bir ilişkiniz ki ikinizden birinin duyguları tam oluşmamış gibi sanki biri var biri yok
Erkek çok umutlu örnek vererek seni çok sevdiğimi söylemiş sen bunun farkında mıydın
Ben vardım ama benim güvenim yoktu rüyamda gördüm rüyalarım gerçekleşir rüyamda engelliyordu zaten aradan 2 gün geçti rüyam gerçek oldu yine kısaca ben o süslü laflara inanmadım oda inanmamı bekledi uzun bi süre olmamıştı uzun süredir tanıyordm ama 5 aylık bi ilişkimiz oldu insanlara güvenmek içimden gelmiyor
Sizin istediğiniz ilişkiyi anlıyorum bu kişiler kendilerini çok kaptırıyorlar birazcık anı yaşayıp dozuna göre ilgi sunsalar sizin de hoşunuza gider ama her şeyi abartıyorlar sevdikleri kadar öfkelerini kinlerini kusuyorlar hayır yani evli değilsiniz hiçbir şey değilsiniz bu kadar tepki çok abartıyor birine rahatsız mı oluyorsun önce konuş halledemediğin zaman yazma
Yok Galatasaray'a kadar seviyorum beni numaradan sil yani ister silerim ister silmem veya silmesem bile a derim numaram varmış benim telefonumda sen kimsin ki lan
Kesinliklee öyle katılıyorum yalan yalan sözler...
Peki şu an nasılsın ne düşünüyorsun geri gelse şans verir misin
Ne şansı ya sildim gitti deli divane değilim engelledim de zaten kendini bişey sanmasın diye
O halde konu kapandı defter yandı Herkes yoluna hayırlı uğurlu olsun
Baskası var hayatnda cnkü
Olabilir giden yerini hazırlıyor ama ben hep emindim Allaha şükür gideceğinden
Düşünmedim. Sil deyince sildim.
Silme demek istiyor amin feryadı
🙄O küfürü bana mı dedin ona mı 🥺
Ona tabii ki
Öyle evet bide beyefendi insan sarrafı olmuş kimin ne olduğunu biliyormuş bişey demedim herkes amacı farklı sende yüz vermeyince böyle yapmış dedi
Bir daha yazmasın diye blöf aslında
Bittiyse ne gerek var durmasına.
İster sileriz ister durur ne gerek var?
Ben sevmiyorum öyle. Zorla sildirdiğim kişiler bile oldu.
Ve çocuk yine yazar hep aynı hikaye 🥱
engelledi bu arada
E tamam olsun kalkabiliyor yazar yine
Bende engelledim 😊
Hahzhzhzhzhzh peekii instadan yazar o zaman
Heryerden engelledim yüzsüz değilim yani yazamaz 😂🤷♀️
Numarayı da sil madem uzay boşluğuna terket
😂Bunu uzay boşluğuda kabul etmez ki
Yazma diye olabilir
yazmazdım zaten 🤷♀️
gıder yapıyor cıddıye alma
Sil diyor işte