Para muhabbeti kadar başka iğrenç ne vardır sizce? Bundan daha kötüsü yoktur galiba.
2 ay
Sevgili ile arada geçen para muhabbetinden daha iğrenç neler var?

Bu tarz ilişkilerde sevgi yok, çıkar var. Aksi halde neden para konuşulsun, neden merak edilsin. Çalışıyor mu, çalışıyor. Bitti bu kadar. Kimsenin parası pulu kimseyi ilgilendirmez. Vasıfsız kendini bilmez insanlar işi bu tür muhabbetlere girmek. Zengin koca arayan babasından para görmemiştir, aynı şekilde erkekte öyle.
Para muhabbetinden kastın ne? Her türlü para muhabbeti kötüdür diye bir şey yok.
Örneğin bazı insanlar yakın insanlar arasında paranın lafı olmaz düsturuna sığınıp etraflarındaki herkesi sömürüyor. Ayıp olan bu, borcun ödenmesini istemek ayıp değil.
En kötüsü bu değil bence ispat meraklısı sevgili hepsinden en beteri denk gelmedim Allah denk getirmesin😂 ama bazen oluyor biriyle bir sohbet kuruyorsun başlıyor tüm kirli çamaşırlarıni tüm hurmalarını dökmeye sinirin bozuluyor caktırmasan da😂
Sevdiğin insanlara harcadığın para hiçbir zaman koymaz. Yani lafı bile edilemez. Bunda dikkat edeceğim nokta karşımdakinin eli sıkı olmasıdır. Zaten eli sıkı ise, sevgililik mertebesine geçmem.
Cevap
43Cevap
Sıkıntılı
Iliskide henüz ay olmadan kadından para isteyen erkek gördü bu gözler... Sonuçta hiçbir şey daha oturmamış, ilişki yeni başlamış, birbirini tanımayan çalışıyorsun, adam fakir anladık da kadından da para istemezsin ya. Hayatında o kadın yokken napiyordun di mi? Git önceden napiyosan onu yap yani. Bana çok itici geliyor böyle şeyler. Aynı durum kadın erkekten istese de geçerli, banker mi adam bi duruşun olsun, ayagin yere sağlam bassın, o adam hayatında yokken koltuk mu kemiriyodun sanki. Bu biraz suistimal gibi geliyor bana.
Parasal konulardan dolayı terkedildim ama hiç eleştirmedim gayet haklı hiçbir kadın kendine yok olacak bir erkek istemez yanında, ben 3 yıl boyunca hiç kendisinden para istemememe rağmen kendisi hep sen benim maaşım için benimlesin kafasındaydı, naapatıysam bu fikri silemedi zihninden. Hani bende fasfakir değildim bende maaşlı sağlam işi olan biriyim, sadece geçici bir süreçteydim ve kıt kanaat geçiniyordum, kanımca daha varlıklı biri istiyordu hayatında
Kötüsü var o da arkadaşımın başına gelen. Onun ihitiyacı varken arkadaşım yolladı sonra kızın parasını geri vermedi resmen borcunu ödemedi ayı ve arkadaşımın ihtiyacı vardı o an
Eski sevgili muhabbeti paradan daha iğrenç. Ben sormuyorum o anlatıyor rezalet. Sorsan kızlar meraklı derler kendileri hava atıcam diye ucuzluk peşindeler facia.
Para muhabbetini hiç birisi geçemez kesinlikle, ama eski sevgili muhabbetleri de çok iğrenç geliyor
Para muhabbeti olur olmalı... Erkek banka değildir kadın da yeri gelir öder bi buluşmada o diğerinde erkek öder bu durum tek tarafı somurmemeli
He ya bana da hep fakirler denk çatıyor. Maddi durumunun iyi ya da kötü olması beni ilgilendirmezki sürekli fakirliğini ya da zenginliğini dile getiren insanlardan soğuyorum.
Bence daha iğrenç muhabbetler de var. En iğrenci para konusu olsun.
Mesela gelecekteki bir hayalinden bahsediyor ama içinde sen yoksun bu üzücü olur sanırım
Para muhabbeti yok. Olmamalııııı ne harcadığıma ne harcadıgına bakarım varsa yeriz yoksa gezeriz 😊
Para muhabbeti derken. Sana harcadığı paranın heeabı mı yanı
Para muhabbeti yapılan ilişkiden ilişki olmamıştır zaten.
Bakşre misin, ya da kimdi, nasıldı, bendrn iyimiydi muhabbeti
Bence de iğrenç en sevmediğim şeydir para muhabbetinin yapılması.
Bizim aramızda geçmez, sorun da olmaz. Para bizim için bir araç sadece
Para muhabbeti mi 😂😂beni bu akşam güldüren ilk soru bu oldu
Anladığım kadarıyla harcayan karşı taraf ve sevgili olarak bir saygı görmüyor adam en aZından sponsor olarak bir saygıyı hak ediyor olabilir.
Ben hiç kabul edemiyorum karşı tarafın bana para harcamasını veya birşeyi ödemesini günlerce yatamam bu dertten , belki onun da kendine göre sorunları vardır diye düşünürüm erkekler pek belli etmez bunu Yanii para muhabbeti berbatt
Para konusu konuşulur, ancak şu kadar harcadım veya sana şunu yaptım deme, par bir an için kağıttır sadece.
En İyi Cevap