Neredeyse tüm hayallerimi gerçekleştirdim Kendimi tam da istediğim şekilde geliştirdim Mesleğimi seviyorum Ailem ile arkadaş gibiyim Kendimi tek bir kadına ruhumla bedenimle teslim etmek için hayatıma kimseyi almadım. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum, mesleğim buna büyük etken
E öyle desene yahu ben de kendime ait sırlarımı paylaşmamı istiyorsun sandım. Bu günün yorgunluğu kusura bakma :) Bunu sana ses kaydı ile atabilir miyim, yazarak oldukça uzun olur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
5 tir en fazla
zorlasam 6 derim
9 verebilirim 1 puan da nazar boncuğu olsun :)
O kadar mükemmel yani gerçekten? 😄
Neredeyse tüm hayallerimi gerçekleştirdim
Kendimi tam da istediğim şekilde geliştirdim
Mesleğimi seviyorum
Ailem ile arkadaş gibiyim
Kendimi tek bir kadına ruhumla bedenimle teslim etmek için hayatıma kimseyi almadım.
Kendimi geliştirmeye devam ediyorum, mesleğim buna büyük etken
Bir de bu gün maaş günüydü de :)
Nazar is loading 😁 şaka tabii ki daim olsun varsa bir kaç sırrın paylaşsana:)
Sırlarımı paylaşırsam sır olmaktan çıkar :) Ayrıca paylaşacaksam tanıdığım kişilerle paylaşırım :) Daim olan senin de olsun umarım :)
Bak sen öyle demek pekiii sana kalsın sırların bir de tanıdıklarına:)
Herkese sırrımı dökersem doğru olur mu :) Buraya yazsam herkes görebilecek, bunu istemem
Ben tek görsem sorun olmaz mıydı 😄
Eğer seninle tanışmış olsaydım ya da tanışsaydım ve sen de benimle bir sırrını paylaşmış olsaydın elbette sorun olmazdı
Çok ketumsun belki de biri budur;)) Benim verebileceğim bir sırrım yok ama 😄
Ketum değilim aslında, lakin elbette çizgilerim vardır :) Ayrıca sırrım yok deme, herkesin sırları vardır :)
Senin sırrın benim işime yarayabilirdi ama benim kendimle ilgili olan bir sırrım senin işine yaramaz ki her şey karşılıklı mı olmalı sence:)
Benim sırrım senin ne işine yarayacakmış bakalım, öğrenirsem belki söylerim :)
Ahahahh 😄 ben de hayatımı 10 da 9 yapmak istiyorum başka ne olabilir:)
E öyle desene yahu ben de kendime ait sırlarımı paylaşmamı istiyorsun sandım. Bu günün yorgunluğu kusura bakma :) Bunu sana ses kaydı ile atabilir miyim, yazarak oldukça uzun olur.
Ya güldürdün beni 😄 atabilirsin tabii olur
Pekala o halde bekle bakalım bir kayıt almadan önce sormam gereken bir kaç nokta var
Bana ulaşır mısın
Şu an 5 ama birazdan 8 olur
Anlık +3 geliyor demek 😄
Yemek yiyorum çünkü
😂
Kral gö-tdu
10 numara böyle bir hayat yok yani.:D
İki.
7 iyidir
2 puan
8-9 .
Sıfır sıfır