Soğuk havalar için sizin ihtiyacınız aşk mı, atkı mı?

Soğuk havalarda veya yaz aylarında benim için pek fark etmiyor her zaman ihtiyacım aşk tabi ki. çünkü insanın sevgilisi olması gibi yok.
yani üşüdüğünde sarılacağı ya da üşüdüğünde kendi montunu vereceği ayda elini tutup hiç bırakmayacağı bir sevgilisi olsun istiyor tabi ki. ama bu zamanlarda aşkı bulmak çölde kar tanesi bulmak kadar zordur.
o yüzden bulanlar çok şanslı diyebiliriz. tabi ki gerçek aşk için konuşuyorum.
Cevap
26Cevap
Atkıya ihtiyacım var, aşka değil. Aşk insanı dağıtan bir şey, gerek yok.
Aşkımız var 🤓
kendisine selamlarımı ilet :D
Hahaha tamam
Ankaranın ayazında ikiside fayda etmez...
Atkı daha iyi en azından bizi üzmüyor
Aşkım var atkı şart
Atkı tabi ki 🧣
Atkının yarı yolda bırakma ihtimali başka birinin boynunda olma ihtimali arkandan iş çevirme ihtimali yok ama aşk bu ihtimallerin hepsini taşıyor o yüzden riske girmeye gerek yok ısınmak için de kendimi üzmeye gerek yok ben atkımla mutluyum
Dedim bu güzellik beni yola sokacak, birde yanaşırsa yamacıma olay olacak, sök kır kalbimin zincirini oyalamadan..
Aşk için biraz ara verdim, gönlüm çok yorgun. Atkı ve kalın montları kullanmayı sevmiyorum. Gerekirse markete bile arabayla giderim gene de o kat kat lahana gibi şeyleri giymem. :D
Aşk istiyorum sonra aptal bir insana denk geliyorum daha çok sinirlerim bozuluyor. Ben atkı alayım en iyisi.
Aşk var ama aşkım yani @IAmarPresterAen yanımda olmalı tabi 🥰
Her zaman aşkım yanında olurum🥰😍💞💋❤️🔥😘
@IAmarPresterAen ❤️☺️😘
Doğalgaz fiyatları cep yakıyor. Kaloriferi çalıştırmayıp evde giyinerek, tabi ki atkı ile duruyoruz. Bu soğukta aşk bile insanı atkı kadar ısıtamıyor.
Üşüyünce bana sarılıp beni ısıtacak olan bir aşk tabiki. aşk olmazsa atkı da olur. ama aşkın yerini tutamaz.
Çok özel birinin hediye ettiği bir atkı var. Soğuk havalarda onu sarıyorum boynuma, o sarılmış gibi oluyor.
Hiç biri dışarlarda kurt gibi gezip hastalıkların dibine vuruyoruz Tanrı’dan da nefret ediyoruz tek dileğimiz de kendini yok etmesi
Aşk başlangıçta ısıtmayı geç yakıyor sonlara doğru da tuz buz ediyor üşütmekten bu yüzden seçeneğim atkı
Aşk da değil atkı da değil
Ben dışarı çıkarken boyunluk takıyorum hem kulakları hem ağzımı boynumu kapatıyor 😄
Aşkı kenara bırakalım, atkı iyidir..
Boğazımı sıkan şeyleri severim, sıcak tutuyor 🙃
Şöyle bir içlik 🥺 nasip olur mu be
Atkı tabiki aşk garantisizdir
bir gün soğutur bir gün sıcak tutar
Belirsizlikten dona kalırız
En İyi Cevap