Atkının yarı yolda bırakma ihtimali başka birinin boynunda olma ihtimali arkandan iş çevirme ihtimali yok ama aşk bu ihtimallerin hepsini taşıyor o yüzden riske girmeye gerek yok ısınmak için de kendimi üzmeye gerek yok ben atkımla mutluyum
Soğuk havalarda veya yaz aylarında benim için pek fark etmiyor her zaman ihtiyacım aşk tabi ki. çünkü insanın sevgilisi olması gibi yok.
yani üşüdüğünde sarılacağı ya da üşüdüğünde kendi montunu vereceği ayda elini tutup hiç bırakmayacağı bir sevgilisi olsun istiyor tabi ki. ama bu zamanlarda aşkı bulmak çölde kar tanesi bulmak kadar zordur.
o yüzden bulanlar çok şanslı diyebiliriz. tabi ki gerçek aşk için konuşuyorum.
Aşk için biraz ara verdim, gönlüm çok yorgun. Atkı ve kalın montları kullanmayı sevmiyorum. Gerekirse markete bile arabayla giderim gene de o kat kat lahana gibi şeyleri giymem. :D
Aşk sevgi mutluluk insanı dinç tutar düzenli olursun yemen içmek kendine dikkat edersin. Ama yanlizsan eğer hc bişey tad vermez yediğin yemek içtiğim su bile ama sevildiğini sevdiğini bilirsen herşeyin tadı daha da guzellesir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne garip. Olm bu kızlara kim yürüyor lan ülkede. Çoğu sapım diyor ama yürüyen erkek dağlarca... Ben böyle tezatlığın...