Mesajlaşırken fazlasıyla rahat ancak sınıfta adam akıllı iki muhabbet edemiyoruz neden?

Aynı sınıftayız ve onu yaklaşık 5 aydır tanıyorum ancak sadece 3 aydır yakınız (en azından sadece mesajlarda) okulda hemen önünde oturuyorum ve bu yüzden ister istemez bi samimiyetimiz var. Önceden yani mesajlaşmadan önce yanımda fazlasıyla rahattı çekir bir yanı yoktu. Ama biz konuşmaya başladıktan sonra (uzun süre her konu hakkında konuşurduk hatta bana hayatını anlatmıştı) yanımda ki rahatlığı kaybolmuş gibiydi (yanlış anlaşılmasın bazen çok yakın olduğumuz anlar oluyodu ama çok arada) bunu ona söylediğimde "bilmiyorum sanki seni rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum ister istemez" diyip sıyırıp attı (sınıftakilerde sürekli olarak ikimizin imâsını yaparlardı ve o sadece gülerdi) bana karşı davranışı o kadar güzeldi ki kendimi özel hissetmiştim ve galiba ona aşık oldum 2. Dönem başka bir şehire gidicek ve aramız şu an çok soğuk ne yapmalıyım?

Mesajlaşırken fazlasıyla rahat ancak sınıfta adam akıllı iki muhabbet edemiyoruz neden?