Boşanmış biri ile evlenir misiniz?
1 ay

Kızlara bakıyorum da yorumları gerçeği yansıtmıyor daha boşanmadan ilişki yaşıyorlar evli erkekler hergün biri ile sevgili olup cinsellik VS yaşıyorlar havada kapıyorlar kızlar onları kusura bakmasınlar ben hiç evlenmediğim için evlenmezdim çünkü kıyaslama yapardı ya da sevmezdi beni ondan dolayı evlenmemiş ve bekaretini korumuş biri isterim kendi gibi biri olsun
Cevap
59Cevap
Neden olmasın suç mu boşanmak? nedenlerini iyi öğrenmeni ve doğrulamanı da tavsiye ederim onun dışında sorun yok
Olgun yaş kriterinin çok bariz farkları
Tipik bir sosyal deney gibi olmuş
Diğer 18 25 yaş aralığının verdiği cevaplar
Seviyorsam evet ve Seviyorsam neden olmasın
Zaten sorunun konusu, seviyorsam evresi geçilmiş zaten
Evlenilirmi?
Özetle genç yaşta evlenilmeyeceği kesin gerisi çözülür
Tabiki evlenilir eğer sorunlu biri değilse ahlakliysa evini eşini düşünürse evlenilir ayrıca şu an toplumda evlenip bosananlarin sayısı bir hayli fazla yani illaki bulunur
Hatalar insanlar için.
Bir yanlış yaptığı için doğruyu bulma şansı neden vermiyim ki eğer ikinci şansı istemiyorsa.
Tabi ki de olabilir.
Mutlu olmak sevebilmek sevilebilmek herkesin hakkı.
Çocuksuzsa olabilir eski eşiyle bağı kalmamalı ya da ikimizde dul olmalıyız başka türlü olmaz
İlk eşiyle neden boşandığı büyük önem taşır. Belki eşini aldattığı için boşandılar ve böyle biriyle evlenmek istemezdim. Yani sebebine göre değişir.
Eğer kendimde boşanmış olsaydım isterdim
Ancak ilk evliliğim için boşanmış birini istemem açıkçası
Büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenip boşanmış biriyle evlilik düşünmem. İlk'lerini benimle yaşasın, bende onunla yaşayayım isterim.
Normalde isterim
Ama insanlar ne kadar çok şey yaşarsa
O kadar çok tahammülsüz oluyor
Karşılaştırma artıyor ve kasarlasiyorlar
evet, ama cocuk varsa onu biraz belki problem edebilirim
Bugün boşanmışlara yoğun bir ilgi var hayırdır inşallah evet evlenirim eveettt
insanların geçmişini merak etmeden kendin doğru tanaıyarak mutlu olursun.
Ben hiç evlenmedim ilk evliliğim için boşanmış birini istemem belki olur ama çocuğu olmayacak
Ben de boşandım evlenmek olduğu kadar boşanmakta bir hak ve herkes bir 2. Şansı hakeder
Niye olmasın evlilik herkesin hakkı? Boşanmak yadırganacak bir durum değil.
Olur, sen irtibat bilgilerimi ver bi konuşalım.😊
Bu karşılıklı anlaşmaya bağlı bir durum. Onlar da insan sonuçta.
Evet ama çocuklu olmaması lazım boşanmış olması sorun değil
Sevgi varsa her şey mümkün
Buna cevap veremem tehlikeli kader değiştiren soru tipi
Ya oda insan neden evlenilmesin kii herkesin başına gelebilir bu tarz sorular kimden çıkıyo
En İyi Cevap