5 yıllık ilişki ve geldiğimiz durum?

Ciddi bi ilişkimiz vardı uzak mesafe ilişkisi yaşadık şuana kadar yanıma sadece 2 kere geldi babası yanıma gelmesine dahi karıştı çok aileci biri ablalarının dolduruşuna da çok geliyor ablası bizim için istihareye yatmış rüyada siyah yılan görmüş hocaya sormuş hoca başkası sizin adınıza istihareye yaramaz sizin yatmaniz önemli dedi demişti aradan bikac gün geçti güya başka hocalara falan sormuş hocalar demiş ki başkasının sizin yerine istihareye yatması da doğru oluyor demişler rüya şer olarak görünüyor bidaha deneyin eğer yine aynı şekilde siyah kırmızı şeyler görürseniz evlenmeniz hayırlı değil demişler inanmadım bu olaya bilerek böyle dedi ve ardından zaten şu zmana kadar biseyler olsaydı olurdu dedi bende hiç bozuntuya vermedim evet zaten babam da istemiyor başka Şehir de yasamami zaten ben hep dua ettim hayirsizsa olmasın diye en doğru karar bence düzgün şekilde ayrılmak dedim o da evet falan dedi neyse simdide dünden beri pişman olmuş aklı başına gelmiş ayrılmak istemiyor babanla abinle konuş ikna et gelelim isteyelim tekrar diyor ben artık ona inancımı kaybettim güvenmiyorum ama ona alıştığım için ve hala sevdiğim için çok ağır geliyor ne yapacağımı şaşırdım

5 yıllık ilişki ve geldiğimiz durum?