AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Haklılar çoğunlukla. bende klasik tc kızı tabirlerine katılıyorum harfiyen çünkü çoğu aynı
Türk kızlarının çoğu konuda aynı şeyi istemesinden dolayı ama türk kızlarını yabancı kızlara değişmem
Ne istiyor türk kızlar
yabanci kizlarla daha kolay yat kalk yapabildikleri icin turk kizlari cok sey istemis oluyo knka
Türk kızları ne mi istiyor? Para altın yüzük gümüş vb. Şerefsiz serseri erkek istiyorlar birde. Güzellik deseniz makyajla anca güzel olabiliyorsunuz
belli bi kesim boyle kizlar var mi? evet. kizlarin hepsi iyidir diyemem , nasil denebilir? senin cevrendekiler böyleyse biz napalim? bu senin problemin
Yabancı kızları cinsellik konusunda kendini aşmış durumda şu an türk kızlarıda öyle ama evlensen kızla değil aile ile evleniyon sanki Avrupa'da böyle bir şey yok
kendini aşmak degil bu. cinsellik tabu bu ulkede evet ama konusulma konusu olarak tabu. kizlar sizinle cinsellik yaşamak zorunda degil. bu kisisel bir tercih. nesi bu kadar batiyo anlamiyorum
Cinsellik dedimi türk kızları hiç tanımadığı bir dünyaya giriyo sanki çünkü toplum tarafından ayıplandığı için
hah iste. ayiplayan en basta erkekler. diğer yorumlara bak neler yazmislar. namussuz oluyolar yatiyoruz iyi oluyo vs
toplum olarak duzelmeliyiz. kizlarin bi sorunu degil bu
@MarilynsHere cinsellik ise konu merak etme türk kızları 18 ine gelmeden veriyor sevgilisine
Erkeklerde cinsellik yaşa diye beklemiyo ama sevgili oluyosan ister istemez beklenti artıyor bu konuda vallahi uğraşın durun ne yapayım benim böyle bir derdim yok
Cinsellik yaşayamıyoruz diye bir derdimiz yok
sen igrenc uslubunu al ve kapa ceneni. sen oyle igrenc biri olarak boyle bi cevrede olabilirsin ama benim çevrem boyle degil
@MarilynsHere zina yapan kız namussuz olur tabi ki
@MarilynsHere benim çevremde veren verene sevişen sevişene bir sürü yollu kızlar var
bu senin problemin. demek ki o cevrede var olabilecek bi insansin
@MarilynsHere Hahaaa başka kızlar çok farklı sanki
Her yer aynı
annen peygamber soyundan mi?
@MarilynsHere bak anani da seni de * mkodumun yollusu reelde küfür et desem edemezsin peygambere kurban ol
Ziğerim
benim yorumlar bitti başkasının yorumlarına da mı atliosun @Yaşayabilmerem
Sakin olun 😄
@seyda028 napcan sanane
Atlarsam atlarım
Kudur işte nasl oluomus
@seyda028 kızlar kudurdu hatta 5 xperlik hesabını sildi gitti kudurmaktan
Kızın biri
Kaos yaratmaktan ve bundan beslenen biri oldgnu bell etme bu kadr yem çıkmaz sana
@seyda028 lan git bak 5 xperdi sildi hesabını. 5 xper kolay yapılmıyor
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Beyni saman dolu gğtü bulutlarda kız demek.. Ayrıca o tc değil... TÜRKİYE CUMHURİYETİ... Rahatsız olan botla Midilli adasına gidebilir.
Tc denilince açılımı ne oluyor farklı bir şey mi hahaha
duyara bak dkwbdks tc kızı kalibini kullanan erkekler zaten
turkiye cumhuriyeti kızı diye soylemiyolar
@MarilynsHere Sen şöyle bi kenara çekilip sıranı bekle... İki kişi konuşurken araya girme..
sana ne
Küçük harfle yazılmaz. Büyük harf ve harf sonuna nokta konulur... Seni okutan öğretmene mi küfür edeyim yoksa sana mı?
tamamlanmış cümle sonuna üç nokta konulmaz. ben de senin ogretmenlerine mi söveyim sana mı?
@MarilynsHere Cümle sonuna konulan üç nokta, sözün devamının geleceğini belirtir... Ayrıca, sosyal medyada benim gizli imzam olur... Ne kadar uzatsan da, senin dilin benden uzun olamaz... :)
oyle bir kullanimi yok üc noktanin. ısrarlı cahillikten nefret ediyorum. sen kimsin ki senin imzan olacakmis dknsnkdnwkd
@MarilynsHere Ben kullanıyorsam vardır... Nefret etsen soru sahibini eleştirirdin.. Demek ki söylediğine kendin de inanmıyorsun :) Hatta cahilliği seviyorsun gibime geldi :) Artık kim olduğumu biliyorsun ama ben seni halen tanıyamadım... Neden bu derece çelişkiler içindesin?
zaman kaybisin
sayfandaki sorulara baktim da. potansiyel falan da degil apacik halihazirda bi sapıksın. igrendim seninle tartışmaktan bile
sevgilimi havlu olarak kullaniyorum da yok mutfakta is yapinca surasini oksuyorum bilmem ne yazmissin. yok toplumun dikkatini olumlu veya olumsuz çekmeyi sever misiniz? yok ensest neden serbest degil? gibi sapık sorular. cok ciddiyim simdi hesabimi silmeye gidiyorum. sizin gibilerle ayni sokakta bile bulunmaktan rahatsiz olurken boyle mecralarda iletisim kuracak degilim. sizin gibileri afişe etmek lazim.
@MarilynsHere :D Gezi zekalı şey seni.. Keşke o sorunun tamamını okusaydın :)
Laaannnn.. Ciddi ciddi kıza hesabını sildirttim :D Fazla duygusal bir tipmiş... Çabuk pes etti :)
Genelde işlerine gelmeyen birsey olduğunda Tc kızı diyorlar sanki kendileri pırlanta
Cidden aşırı sinir bozucu
Hangi tc kızı kalplerini kırdıysa
Haklıyız hepiniz aynısınız
Tabi siz sütten çıkmış ak kaşıksınız
Sizden daha düzgün olduğumuz kesin
Valla
genellemeleri de klasik tc erkeği hareketi de geç adhsjsks
Ya sakin kalmak mümkün değil
Para avcısı, badboy seven kız sayısı maalesef çok fazlaştı
Birbirinden farklı olmayıp benzer özellik ve düşüncelere sahip olmalarından kaynaklı
Birkaç düşünce benzese yine aynı şeyi diyecek insanlar var ☠ ve illaki birkaç şey benzer
islerine gelmeyen her seyde bunu diyolar
Çok sinirleniyorum düşününce bile
Cidden
amaan ne takiyosun
Şu yorumlara bak ya ne hasta insanlar var
dedigin gibi ruhsal hastalar
Marilyn görüşlerinde çok haklsın burdan yazıyorum
Ama açıklama yapmaya çalıştığın kişiler asla seni anlamaz ahmaklar çünkü
Seviyesizler bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor
biliyorum. kanka ben hesabimi siliyorum simdi. gercekten normalde ayni oksijeni solumaktan rahatsizim boyleleriyle. burada bi de onlarla konusuyoruz inanamiyorum
Anca kaç
Lol
Soran sana noluyor ne varmış görüşlerimizde? Zorunuza gidiyor ama gerçek bunlar erkekler sizden memnun değil
Hertürlü genellemeye karşıyım.
Klasik TC erkekleri de yabancı kız derdinde
Cidden noluyor kız türk olmayınca
Dertleri yabancı da değil
Şimdi suriyeli kız desek yabancı diye sevinmezler mesela
Onların derdi
Başka bir şey
Kafaları degsk calisio işte
Yabancı kızlarla sohbet edince türk kızının ne olduğunu anlayabiliyoruz arada kalite farkı var
Suriyeli güzel kızlar da var bu arada
Aynı şeyi bizde yabancı erkeklerle konuşunca anlıyoruz
Yabancı erkekler size bakmıyor ki sjsjajjs
Yabancı güzel kızlar varken siz kimsiniz mk
Size niye baksınlar
Kendini bı halt sanan davar
Ağla
Ne aglicm ya aklı fikri s@kste olan sizler aglayn
Sanane aklımız fikrimiz seksteyse?
Türk kızları çok mu namuslu
Sanane benim yorumumdan da atladn. Zoruna giden ne oldu da atladn
Sana düşmedi birinin namusunu sorgulamak
Sorgularım mk
Sen kimsin de sorguluon. Zoruna giden ne oldu da orada kuduruon😅
tamam yollu
Tamam kudurmaya devam et sn
Soran ve görüş yazan kızlar kudurdu ikile
Sen daha çok kuduruksun ama
Vermeye devam et sen
Kudur çatla boş yorumlarınla
Boş değil
bütün erkekler aynı dediğiniz lafı düşünüyoruz
Bravo
Yabancı kızların tırnağı etmezsiniz
Sen ne edersin
Ben erkeğim merak etme erkek adam her şeye yeter
☠
erkek adam fbkwndkwndmw kadın adamlar çekilin yoldan
sana bakar mi duzgun karakterde herhangi bi kadin
@MarilynsHere nolur görüşe atılan beğeniye bak bir kız profili ☠☠
PUAHDJABJDNWKNFKWD
öyle kızlara böyle erkekler iste bazılarına müstehak
@MarilynsHere düzgün karakterli namuslu kız yok ki
@MarilynsHere olabilir kız diye kızları savunmak zorunda değil
Feminist olunca lezliğe adım atıyorsunuz erkeklere düşman oluyorsunuz
duzgun karakterli kiz yoksa annen de mi namussuz
erkeklere dusman degilim ki. sadece senin yaptığını cinsiyetcilik. nasil bir karsilik bekliyosun?
@MarilynsHere bak annemi karıştırma fena olur. Biz sizin ananıza babanıza sövüyor müyüz kaç tane erkek gördün bir kıza küfür eden? Azcik edepli namuslu ol erkek var karşında bana saygı göster
@MarilynsHere kardeşim siz malsınız tamam mı yabancı kızlar mal değil
ben mi dedim? butun kadinlara namussuz diye sen dedin. senin annen erkek mi? nasil oluyomus insanin sevdigine laf denince? sen de tum kadınlar diyerek bize laf ediyosun
turk erkekleri mal degil bence. ama sen oylesin
@MarilynsHere her kız aynı diyince tabi ki kendi akrabalarımızı dahil etmiyoruz bunu anlayacak beynin yok ki kufur ettin
@MarilynsHere sizden memnun değiliz hicbir konuda o yüzden eskortların bile yabancı olanıyla yatıyoruz
Kadınsı kadın değilsiniz ki siz erkekden batersiniz
sana hicbir sey demicem çünkü zaman kaybindan baska bir sey degilsin
Her kız aynı diyince akrabalarını dâhilin dışına kafasının içinden çıkardığını, dışarıdan biri anlayabildirdi zaten çünkü bizim telepatik güçlerimiz var teşekkürler.
Anlaman lazım evet ama sizde mantık yok zeka yok. Kadınlar zeki varlıklar değil
@MarilynsHere ağla
Ben genellemiyorum.