Aşk İlişkileri Erkekler, sevgililerinin bikiniyle fotoğraf paylaşmasından rahatsız oluyor mu? единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Öyle bi içimden geldi Güncellemeler+1 yıl Erkekler ikiye ayrıldı 🥲ama birbiriniza gav🐴 demeniz etik değil 😂 Erkekler, sevgililerinin bikiniyle fotoğraf paylaşmasından rahatsız oluyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Olmazdım 1 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Rahatsız olmak ne demek direkt olarak paylaştırmam, olmaz yani. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Arkası dönük foto ise evet ama önü dönük ise hayır 😄 1 0 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eşini kıskanmayan "sözde erkekler" paylaşır anca, benim anlayışıma göre tezat bir durum. 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben olurdum. Çünkü çoğu erkeklerin kafasından ne geçiyor sen de ben de biliyoruz 🙂 0 1 Yorumla единорог +1 yıl Evet biliyoruz 😌 Yorumla
Black_jack42 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Kimisinin umrumda değil kimisi zaten yaptırmıyor kişiden kişiye değişir bu 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgilim yok ama olsa ve paylaşsaydı rahatsız olurdum tabii ki. 0 0 Yorumla
Darksidexs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben olurdum atmamasını ve niçin böyle düşündüğümü anlatırdım anlayışla karşılardı 0 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl ben sevgilimin ya da eşimin tesettürlü olmasından yanayım cevap belli olmuştur heralde😄 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Paylaşilir ama birazcik kapali olmalı özel resimleri arşive atarim 😁😁😁 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Ciddi bir ilişki değilse olmamama ciddi ilişkiyse müsade etmem 0 0 Yorumla
Gayserilikötçü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben rahatım sıkıntı yok isteyen istediğini paylaşır herkesin kendi hayatı var sevgilim neticede kölem değil 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl popon paylaşan biri sevgilim olamaz 1 0 Yorumla
ilterkanm Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Yok rahatsız olmuyorum 1 0 Yorumla
Havacı27 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olmazlar paylaş gitsin merak etme 0 1 Yorumla единорог +1 yıl Tabi efendim Yorumla
nismk Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl güzel kardeşim değilse olur. 0 2 Yorumla nismk +1 yıl g a v a t sansür geldi Yorumla единорог +1 yıl Ahahahahshhshshhsshxhhxxh Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Allahtan şimdiye kadar öyle bişey olmadı 😁 0 0 Yorumla
UserName_12826575 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende rahatsız olurdum açıkçası. 0 0 Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gav*t değilim istemem öyle fotoğraf paylaşmasını. 0 0 Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Olurum, poposunu, göğsünü ön plana çıkarıyorsa. 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstemezdim paylaşmasını 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yalnızca benimle paylaşması rahatsız etmez👍🏻 0 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. olmayan şey..! olmalı :) 0 1 Yorumla единорог +1 yıl 😂😂 Yorumla
MoRningStar91 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ben rahatsız olmazdım galiba ya 0 5 Yorumla MoRningStar91 +1 yıl Aaa kim kime gav 🐎 demiş 😂 Yorumla единорог +1 yıl Yorumlara bak ahahshxhxhhz Yorumla MoRningStar91 +1 yıl Anaaa dur dur listenin içinde bende varım fibdcixjxzinxz Yorumla единорог +1 yıl Yok yere gãvãt oldun iyi mi snwjwjjszhjsjsjx Yorumla MoRningStar91 +1 yıl Ama benim için sorun olmazdı heralde ya benim fanteziler biraz karışık fugsyuhx Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Oluyordur herhallde. 0 2 Yorumla единорог +1 yıl Sne erkek diilsn glb Yorumla BloodyGamer +1 yıl Sevgilim yok o yüzdenn galiba. Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Olmazdım
Rahatsız olmak ne demek direkt olarak paylaştırmam, olmaz yani.
Arkası dönük foto ise evet ama önü dönük ise hayır 😄
Eşini kıskanmayan "sözde erkekler" paylaşır anca, benim anlayışıma göre tezat bir durum.
Ben olurdum. Çünkü çoğu erkeklerin kafasından ne geçiyor sen de ben de biliyoruz 🙂
Evet biliyoruz 😌
Kimisinin umrumda değil kimisi zaten yaptırmıyor kişiden kişiye değişir bu
Sevgilim yok ama olsa ve paylaşsaydı rahatsız olurdum tabii ki.
Ben olurdum atmamasını ve niçin böyle düşündüğümü anlatırdım anlayışla karşılardı
ben sevgilimin ya da eşimin tesettürlü olmasından yanayım cevap belli olmuştur heralde😄
Paylaşilir ama birazcik kapali olmalı özel resimleri arşive atarim 😁😁😁
Ciddi bir ilişki değilse olmam
ama ciddi ilişkiyse müsade etmem
Ben rahatım sıkıntı yok isteyen istediğini paylaşır herkesin kendi hayatı var sevgilim neticede kölem değil
Kıskanırım ama engellemem.
popon paylaşan biri sevgilim olamaz
Yok rahatsız olmuyorum
Olmazlar paylaş gitsin merak etme
Tabi efendim
güzel kardeşim değilse olur.
g a v a t sansür geldi
Ahahahahshhshshhsshxhhxxh
Allahtan şimdiye kadar öyle bişey olmadı 😁
Bende rahatsız olurdum açıkçası.
Gav*t değilim istemem öyle fotoğraf paylaşmasını.
Olurum, poposunu, göğsünü ön plana çıkarıyorsa.
İstemezdim paylaşmasını
Yalnızca benimle paylaşması rahatsız etmez👍🏻
Rahatsız olmayan gav 🐴🐎 tır
olmayan şey..! olmalı :)
😂😂
Türkiyede zor. Avrupada yaşarsak olur.
Şahsen olmam
Ben rahatsız olmazdım galiba ya
Aaa kim kime gav 🐎 demiş 😂
Yorumlara bak ahahshxhxhhz
Anaaa dur dur listenin içinde bende varım fibdcixjxzinxz
Yok yere gãvãt oldun iyi mi snwjwjjszhjsjsjx